Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Lapkričio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.11.2015, 21:34
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2816)

Dešimtmečius JAV vyriausybė pumpavo pinigus į Silicio slėnį. Gudrybė slypi tame, kad finansuojami buvo ne grynai kariniai tyrimai, o civiliai projektai. Paskui projektai, kurie išlaikydavo konkurenciją, atsipirkdavo ir surasdavo karinį pritaikymą. Slėnį ranka rankon kūrė ir valstybė, ir universitetai, ir palaipsniui besistojantis ant kojų dėka vyriausybės užsakymų privatus sektorius. Kaip JAV žvalgybinės organizacijos kūrė IBM, Microsoft, Google, Facebook, DARPA

Sužinok daugiau ...
06.11.2015, 20:21
NSO, Ateiviai Peržiūrų (3255)

Labai dažnai žmogus, turėjęs kontaktą su NSO ir ateiviais, prisimena tik šio įvykio pradžią ir pabaigą: NSO pasirodymą ir nusileidimą (arba pakibimą virš žemės), ateivių išlipimą, jų artėjimą, o po to - NSO pakilimą ir dingimą danguje. Neretai tarp šių įvykių praeina kelios valandos, tačiau žmogus apie tai net neįtaria ir neturi jokio supratimo apie tai, kas jam įvyko per šias iš gyvenimo „iškritusias" valandas.

Sužinok daugiau ...
06.11.2015, 14:25
Žmonės Peržiūrų (2455)
Penkerių metų berniuku Ramsesu Sanguino, kuriaim būdingi ryškūs savantizmo bruožai, susidomėjo mokslininkai. Tyrėjus sudomino vaizdo įrašas, kurį berniuko mama paviešino internete. Vaizdo medžiagoje užfiksuota, kaip jis atspėja, kokius išgalvotus skaičius slapta nuo jos užrašo kitas asmuo. Maža to, vunderkindas jau mokosi septynių kalbų ir gliaudo sudėtingas matematines lygtis. Beje, periodinę Mendelejevo lentelę jis mintinai mokėjo sulaukęs vos 18 mėn.
Sužinok daugiau ...
06.11.2015, 07:59
Kosmosas Peržiūrų (2043)

Kosmoso mikrobangų spinduliuotės foną tyrinėjęs mokslininkas Ranga-Ramas Chary pareiškė, jog visai įmanoma, kad į mūsų Visatą atsimušė kita Visata. Mikrobangų spinduliuotės fonas yra ankstyvųjų Visatos egzistavimo etapų pėdsakas, rašo news.yahoo.com.

Sužinok daugiau ...
06.11.2015, 07:52
Kosmosas Peržiūrų (2918)
Rugsėjo mėnesį NASA paskelbė, kad Marse yra skysto vandens. Dabar mokslininkai pradžiugino dar vienomis žiniomis – manoma suradus atsakymą, kas nutiko Marso atmosferai.
Sužinok daugiau ...