Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 20

Dr. Stella Immanuel: kad išgyventų žiemos laukinį virusą, skiepytieji turi gydytis hidroksichlorochinu ir vitaminais (VIDEO)

(Paranormal) The Gateway Pundit žurnalistė Alicia Powe neseniai ėmė interviu iš daktarės Stellos Immanuel. 

Štai ką daktarė Immanuel pasakojo "The Gateway Pundit".  Jos prognozės stulbinančios, o nuomonė - jos pačios.

Genetiškai modifikuota skiepytų žmonių imuninė sistema nebegali tinkamai kovoti su kvėpavimo takų ligų virusu be vitaminų ir vaistų kokteilio, kuris slepiamas nuo visuomenės, įspėjo daktarė Stella Immanuel (Stella Immanuel) išskirtiniame interviu portalui The Gateway Pundit.

ŽIŪRĖKITE:

P komentaras: 51:20 ką reiškia šie skaičiai, esančioje už nugaros paveikslėlyje?

Praėjus kelioms akimirkoms po to, kai 2020 m. Immanuel šokiravo užrakintą tautą pranešimu, teigiančiu, kad hidroksichlorochinas gydo koronavirusą, didžioji žiniasklaida, suderinusi veiksmus su didžiosiomis technologijomis, pradėjo negailestingą kampaniją, kad sunaikintų "Frontline Doctor".

Kol "Biden Inc.", daktaras Anthony Fauci ir farmacijos remiamos naujienų korporacijos šmeižia hidroksichlorochiną, vaistą, kurio istorija skaičiuoja 50 metų, ir aukština visiškai naujos, precedento neturinčios genų terapijos "vakcinos" privalumus, Immanuel atkakliai demaskuoja propagandines pastangas priversti visuomenę paklusti ir gelbėti gyvybes.

Kamerūne gimusi gydytoja ir dvasininkė, dirbdama visą parą skubios pagalbos skyriuje ir gydydama tūkstančius COVID teigiamų pacientų, kurie, jos teigimu, greičiausiai mirtų valstybinėse ligoninėse, atsisakančiose suteikti gydymą, šiuo metu kelia 100 mln. dolerių ieškinį prieš CNN ir Andersoną Kuperį (Anderson Cooper) dėl šmeižto.

Koronaviruso pandemija - tai Trojos arklys, sukurtas tam, kad būtų įsakyta naudoti vakciną, genų modifikavimo mikstūrą, kuri yra "paruošta žmogaus vaisiaus audiniuose", silpnina natūralų imunitetą ir yra skirta pakeisti laisvą valią visuotine medicinos tironija, tvirtina Immanuel, naujos knygos "Leiskite mums gyventi" autorius.

Ji perspėja, kad masinis paklusnumas baigsis masiniu genocidu.

"Štai ką pasakysiu žmonėms, gavusiems vakciną: jūs gavote genetinę medžiagą. Dauguma iš jūsų ją gaudami buvo apgauti", - sakė ji. "Kai gaminame vakciną, paprastai paimame gabalėlį viruso, bakterijos ir įšvirkščiame į jūsų deltinį raumenį. Tas medžiagos gabalėlis įsitaiso toje vietoje ir tada jūsų organizmas gamina antikūnus, jis kovoja su juo toje vietoje."

"Jūsų kūnas - gamina atminties ląsteles, kurios prisimena virusą ar bakteriją. Kitą kartą, kai būsite su ja susidūrę, jūsų kūnas sukurs didžiulį imuninį atsaką".

Tačiau COVID-19 vakcinos veikia ne taip pat, kaip skiepai.

"Šioje situacijoje jos veikė ne taip, - aiškina Immanuel. "Jie iš tikrųjų sudėjo genetinį kodą ir suleido šį kodą į jūsų sistemą. Šis kodas liepia jūsų organizmui gaminti baltymą spygliuką, kuris pirmiausia ir nužudo žmones nuo koronaviruso."

Kadangi COVID injekcija perkoduoja pasiuntinių RNR, kad ji nuolat ir nuolat daugintųsi spyglių baltymus, imuninė sistema priversta nuolat kovoti su piktybine medžiaga.

Gydytojo teigimu, nuolatinė kova galiausiai išsekina natūralų imunitetą.

"Kai šis spyglių baltymas patenka į jūsų organizmą, jūsų organizmas pradeda su juo kovoti - dabar jis nutildo natūralų organizmo imunitetą. Žmonės suserga autoimuninėmis ligomis - "antikūnų imuniteto stiprinimu". Jūsų kūnas toliau gamina smailiuosius baltymus, o jūsų kūnas toliau su juo kovoja", - aiškina daktarė Immanuel. "Tai lygiai taip pat, kaip jei stovėtumėte prie savo namų ir nuolat kovotumėte ir kovotumėte dėl jo, nusilptumėte vien kovodami. Jūsų imuninė sistema šiuo metu yra nuolat skatinama kovoti".

"Mes, žmonės, turime sustoti paklusti. Yra milijonai mūsų, kurie nepasiskiepijo nuo vakcinos. Turime sukilti, melstis ir pasakyti "ne". Jie nori, kad visi septyni milijardai pasaulio žmonių taptų hibridais".

Iš pradžių gydytojai buvo įsitikinę, kad mRNA vakcinose esantis baltymas smaigalys apsiribos tik deltiniu raumeniu arba kita kūno sritimi, į kurią buvo įšvirkšta, kaip ir kitų vakcinų atveju.

Tolesnis tyrimas atskleidė, kad spyglių baltymas buvo unikaliai pagamintas taip, kad per kelias minutes įveiktų kraujo-smegenų barjerą ir kauptųsi širdyje bei reprodukciniuose organuose.

"Jie mums melavo", - atkirto Emanuel. "To smailiojo baltymo biologinis pasiskirstymas eina visur, o jie net nežino, koks yra mRNA, kurią įdėjo į jūsų organizmą, biologinis pasiskirstymas. Kai jūsų kūnas gamina spyglio baltymą, jis blizga jūsų kūne ir kaupiasi jūsų kūno dalyse - smegenyse. Jis gali pereiti į jūsų kiaušintakius. Jis gali pereiti į sėklides.  Daug žmonių, kurie vartojo šią vakciną, gaudavo pranešimų, kad [jų] spermatozoidų skaičius yra mažas."

"Organizmas yra labai protingas - toks protingas, kad sugeba užkirsti kelią pavojingoms medžiagoms patekti į smegenis arba per membranas patekti į placentą, lytinius organus, kiaušides ar sėklides. Jie pergudravo organizmą padengdami šią genetinę medžiagą - lipidais, kad ji galėtų pereiti į kraujo ir smegenų barjerą - placentą. Štai kodėl žmonės patiria persileidimus".

Net ir invazinis, skausmingas COVID testas, atliekamas į vieną ar abi šnerves įkišant 12 colių Q-Tipą, yra beprecedentė, nereikalinga prievartos ir įbauginimo taktika, tvirtina Immanuel.

"Jiems net nereikia viso to daryti", - atkirto ji.

Nors komunistinė Kinija atlieka analinio tampono tyrimus dėl COVID "didelės rizikos" atvejais, įskaitant tūkstančius moksleivių, kurie, kaip manoma, buvo užsikrėtę virusu, "Jie gali tiesiog perbraukti jums per gerklę", - tvirtina Immanuel. "Nereikia taip giliai".

Lieka neaišku, ar genų inžinerija yra grįžtamoji, tačiau, Immanuel teigimu, hidroksichlorochinas, vaistas, žinomas kaip maliarijos gydymo priemonė, ir ivermektinas, Nobelio premijos laureatas, sustiprina imuninę sistemą nuo tokių kvėpavimo takų ligų kaip COVID.

Ji ragina kiekvieną paskiepytą nuo COVID asmenį užsisakyti hidroksichlorochino receptą ir profilaktiškai gydytis, kad atstatytų imunitetą prieš žiemą plintančius kvėpavimo takų "laukinius" virusus.

"Artėja žiema, ir mes turėsime laukinių virusų, ir tai bus rimta - būtent tada pasitaiko visokių virusų". tvirtina Dr. Immaneul. "Kai buvo atliekami klinikiniai mRNA poveikio SARS COVID 1 klinikiniai tyrimai, jie ją sušvirkštė šeškams. Kai šeškai išėjo į laukinę gamtą ir susidūrė su laukiniu virusu, jie nugaišo.

"Nežinome, ar Dievas parodys mums gailestingumą ir duos ką nors, kas galėtų padėti [tai] pakeisti, bet kol kas - jei pasiskiepijote vakcina, prašau, negalite sau leisti negauti vitaminų. Jūs negalite sau leisti nevartoti hidroksichlorochino, kad apsisaugotumėte.

Prasidėjus delta varianto skverbimuisi, pacientų, besikreipiančių į Immanuel kliniką, Rehoboth Medical Center Hjustone, Teksaso valstijoje, skaičius išaugo nuo maždaug šimto per savaitę iki šimtų per dieną. Nuo birželio mėn. beveik, 30 proc. iš tūkstančių gydytų ligonių, susirgusių nuo COVID, buvo visiškai vakcinuoti.

"Dabar matome, kad serga paskiepyti žmonės - hidroksichlorokinas vis dar veikia. Kai jie suserga, vis dar duodame jiems hidroksichlorochino, cinko, vitamino C, vitamino D ir ivermektino. Skiepytus pacientus gydome lygiai taip pat, kaip ir neskiepytus, ir tai vis dar veikia", - sakė ji. "Visiems paskiepytiems žmonėms patariu profilaktiškai gauti hidroksichlorochino. Šiuo metu žmonės miršta ligoninėje. Jie miršta ne dėl to, kad yra paskiepyti ar nepaskiepyti. Jie miršta dėl to, kad ligoninės atsisako taikyti šį gydymą.

"Užsiimkite profilaktika, kol dar nesusirgote - kol dar negalite kvėpuoti. Kai tik pradėsite jausti pirmąjį šleikštulį, nelaukite ir negalvokite, kad "tai tik peršalimas" - gydykitės. Apsilankykite interneto svetainėje www.DrStellaMD.com, kur galite užsiregistruoti ir gauti receptą."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau