Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Sausio » 22

Michaelas Flynnas: "Naujoji pasaulio tvarka" netrukus bus atskleista

Buvęs nacionalinio saugumo patarėjas generolas Michaelas Flynnas (Michael Flynn) atskleidė, kad netrukus bus atskleista didžiulė korupcija visoje šalyje, susijusi su "Naująja pasaulio tvarka".

Pasak M. Flynno, didžioji bomba bus atskleista "per artimiausias 24 valandas".

Generolo M. Flynno pareiškimas paskelbtas po dar vieno jo šeimos pareiškimo ketvirtadienį.

Flynnų šeima paskelbė pareiškimą, reaguodama į naujojo Rodo salos universiteto prezidento, kuris grasino atšaukti 2014 m. Flynnui suteiktą garbės laipsnį, grasinimus, vadindamas šį žingsnį "korumpuotu".

Šis garbės vardas 2003 m. taip pat buvo suteiktas buvusiam Niujorko merui Rudy Giulianiui (Rudy Giuliani).

Apie tai praneša portalas Westernjournal.com: Atsižvelgiant į tai, kad URI prezidentas Marcas Parlange'as (Marc Parlange) šias pareigas eina tik nuo rugpjūčio mėnesio, jis, matyt, mano, kad šio ir 2003 m. buvusiam Niujorko merui Rudy Giulianiui suteikto garbės laipsnio atšaukimas yra svarbiausi mokyklos prioritetai.

Gruodžio 10 d. komitetas, prižiūrintis URI garbės laipsnius, balsavo už abiejų laipsnių panaikinimą, "remdamasis savo išvadomis, kad generolas Flinas ir meras Giulianis nebeatspindi aukščiausio lygio mūsų vertybių ir standartų, kurie buvo akivaizdūs, kai pirmą kartą suteikėme laipsnį", rašoma laiške mokyklos valdybai, kurį cituoja "Providence Journal".

"Kaip pilietinė institucija, URI turi privilegiją ir atsakomybę palaikyti ir išsaugoti Amerikos demokratiją, užtikrindama ir modeliuodama gerą pilietiškumą", - teigiama Parlange'o laiške, rašo "Journal". "Šių garbės laipsnių atšaukimas sustiprina mūsų vertybes ir leidžia mums vadovauti vadovaujantis tiesa ir sąžiningumu."

"Tai dar vienas pavyzdys, kaip mūsų akademinėse institucijose panaikinama kultūra ir "vokietumas", - išskirtiniuose komentaruose "The Western Journal" sakė Flinas. "Ir aš žinau, kad tam tikri kairieji elementai deda sutelktas pastangas mane pulti, daugiausia dėl mano labai ryškios pozicijos, kovojančios prieš socialistinį mūsų šalies užvaldymą."

"Per artimiausias 24 valandas tai sulauks nacionalinio dėmesio", - prognozavo jis.

Flynno šeimos pareiškime Parlange'o rekomendacija atšaukti garbės laipsnį apibūdinama kaip "bailus ir korumpuotas bandymas be pagrindo diskredituoti mūsų brolį generolą leitenantą Michaelą T. Flynną, JAV (atsistatydinusį), jo gyvenimo misiją ir darbą".

"Šiais ydingais ir kreivais veiksmais URI pritaria destruktyviai ir tironiškai atšaukimo kultūrai, nusilenkia budulių miniai ir represinėms jėgoms, kartu atskleisdamas, kad neturi intelektinių gebėjimų, tvirtybės ar sąžiningumo, kurių reikalaujama iš XXI a. Amerikos valstybinio universiteto", - sakoma pareiškime.

"Stebina tai, kad naujasis URI prezidentas Marcas Parlange'as iškraipo faktus ir perima melą bei gandus, daugelį metų skleistus ryšium su, dabar jau patvirtintu, generolo Flynno apkalta", - tvirtino šeima. "M. Parlange'o rekomendacija atšaukti generolo Flynno garbės laipsnį stokoja moralinės drąsos, pirmenybę teikia smulkmeniškumui, o ne principams, ir sukuria nemalonų, nerimą keliantį precedentą."

"Ši saga pūliuoja jau metus, - "The Western Journal" sakė Flinas. "Mano šeimai jau gana."

2014 m. URI suteikė Flynnui garbės daktaro vardą (Doctor of Humane Letters Honoris Causa), pranešė "Providence Journal".

Visas Flynnų šeimos pareiškimas pateikiamas toliau:

Šiandien mūsų šeima sužinojo, kad Rodo salos universitetas ketina prisidengti netikro teisingumo šydu ir atsukti nugarą Amerikos didvyriui, bailiai ir korumpuotai bandydamas nepagrįstai diskredituoti mūsų brolį generolą leitenantą Michaelą T. Flynną (Michael T. Flynn, USA (Ret.) ir jo gyvenimo misiją bei darbą.  Jei penktadienį, 2022 m. sausio 21 d., penktadienio posėdyje URI patikėtinių taryba beatodairiškai nubalsuos už generolo M. Flynno garbės vardo atšaukimą, universitetas neginčys garbės, tiesos, teisingumo ir moralės, o suteps savo reputaciją ir sugėdins savo bendruomenę, Rod Ailendo valstiją, generolo M. Flynno motiną ir 10 jo brolių, seserų, dukterėčių ir sūnėnų, kurie visi baigė universitetą. Akivaizdi veidmainystė, atsirandanti dėl numanomo valdybos sprendimo panaikinti generolo Flynno garbės laipsnį, kertasi su pagrindiniais šios šalies principais ir paties universiteto misija.  Šiais ydingais ir kreivais veiksmais URI pritaria destruktyviai ir tironiškai atšaukimo kultūrai, nusilenkia budulių miniai ir represinėms jėgoms, o kartu atskleidžia, kad jam trūksta intelektinių gebėjimų, tvirtybės ar sąžiningumo, kurių reikalaujama iš XXI a. Amerikos valstybinio universiteto.

Generolas Flynnas savo gyvenimą paskyrė tam, kad apsaugotų ir išsaugotų Jungtines Amerikos Valstijas ir laisves bei laisves, kuriomis naudojasi visi šios nuostabios šalies piliečiai, įskaitant ir tuos, kurie yra susiję su Rod Ailendo universitetu.  Jo nepalaužiama meilė Dievui ir Tėvynei - aukščiau visko - yra šviesos fakelas, kurį jis nešė per dešimtmečius viešosios tarnybos Amerikai kaip JAV kariuomenės karys ir dešimčių tūkstančių jaunų vyrų ir moterų karo vadas mūšių laukuose visame pasaulyje.  Generolui M. Flynnui ta ryški laisvės, laisvės ir vienodo teisingumo visiems šviesa niekada neužges ir jis niekada nesustos.  Jis niekada nenustos be baimės kovoti už Respubliką ir kiekvieno asmens teises bei laisvę, Visagalio Dievo malonės suteiktą Amerikos piliečiams.

Kad mūsų tauta išgyventų giliai įsišaknijusią nepaprastą korupciją, atskleistą per pastaruosius kelerius metus, įskaitant ketverius metus trukusį politinį generolo Flino persekiojimą, kaip priemonę "susidoroti su Trumpu", prireiks naujų lyderių ir drąsių amerikiečių, kurie drąsiai pasipriešintų blogio kontroliuojančioms jėgoms, siekiančioms sunaikinti šią didžią tautą.  Kai Amerikoje įvyksta neteisingumas vienam asmeniui, tai nutinka visiems piliečiams.

Tačiau Amerika yra pabudusi. Ji nebetoleruos nei rinkimų klastojimo, nei žiniasklaidos propagandistų, kurie pataikauja savo lėlininkams, nei apgaulingos, klastingos retorikos, prisidengusios budrumo vardu. Tos dienos baigėsi. Šiuo metu iš mūsų visų reikalaujama daugiau. Flynnų šeima ir generolas Flynnas tebėra kovos lauke ir toliau visomis išgalėmis kovos už Ameriką, kad visi piliečiai galėtų naudotis Dievo suteiktomis teisėmis į laisvę, laisvę ir vienodą teisingumą pagal įstatymą, nebijodami keršto.

Stebina tai, kad naujasis URI prezidentas Marcas Parlange'as iškraipo faktus ir perima daugelį metų skleistą melą ir gandus, susijusius su, dabar jau patvirtintu, generolo M. Flynno įkalinimu.  M. Parlange'o rekomendacija atšaukti generolo M. Flynno garbės laipsnį stokoja moralinės drąsos, pirmenybę teikia smulkmeniškumui, o ne principams, ir sukuria nemalonų, nerimą keliantį precedentą.

Tiesą sakant, buvęs JAV Teisingumo departamento generalinis prokuroras Williamas Barras 2020 m. gegužės mėn. interviu CBS naujienų korespondentei Catherine Herridge patvirtino, kad Teisingumo departamento sprendimas atmesti melagingą kaltinimą generolui M. Flynnui buvo priimtas "siekiant panaikinti neteisybę". Jis taip pat atskleidė, kad vadinamoji 2017 m. sausio 24 d. vadinamoji generolo Flino apklausa, kurią atliko dabar gėdą užsitraukę FTB agentai, neturėjo "jokio teisėto pagrindo" ir buvo surengta kaip generolo Flino "melagingų parodymų spąstai". (Generalinis prokuroras Barras gina Teisingumo departamento sprendimą nutraukti baudžiamąją bylą prieš Michaelą Flynną)

Be to, 2020 m. rugsėjį FTB specialusis agentas Viljamas J. Barnetas (William J. Barnett) per apklausą, kuri buvo surengta po JAV teisingumo departamento nepriklausomo tyrimo, kuriam vadovavo USAO-EDMO Džeferis Džensenas (Jeffery Jensen), dėl tiesos ir faktų, susijusių su generolo byla, po priesaika paliudijo, kad, jo nuomone, M. Flino baudžiamasis persekiojimas buvo naudojamas kaip priemonė "gauti TRUMPĄ". (Interviu-William-Barnett.pdf )

URI yra be atlygio Flynnų šeimai ir visiems kitiems, kurie siekia, kad teisė būtų viršesnė už blogį, o tiesa - už melą.

Šeimos pareiškimas ketvirtadienį buvo išsiųstas patikėtinių tarybai, kuri patvirtino jį gavusi šeimai, teigia Flynn.

Pasak žurnalo, patikėtiniai turėjo balsuoti šiuo klausimu penktadienį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau