Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 14

Kroatijos europarlamentaras: "Covid" vakcinos yra ‘didžiausias korupcijos skandalas žmonijos istorijoje’

"4,5 mlrd. vakcinos "Covid-19" dozių, skirtų 450 mln. ES gyventojų, pirkimas yra didžiausias korupcijos skandalas žmonijos istorijoje", - teigia kroatų politikas Mislavas Kolakušičius (Mislav Kolakušić).

Teisininkas ir Europos Parlamento narys M. Kolakušičius teigė, kad šie skaičiai prilygsta "10 dozių kiekvienam Europos vyrui, moteriai ir vaikui, įskaitant naujagimius, injekcijai, kurios sudėties niekas nežino".

Kolakusič ir kiti Europos Parlamento nariai paklausė Europos Komisijos pirmininkės Ursulos von der Leyen, kada ji paviešins savo bendravimą su "Pfizer" generaliniu direktoriumi Albertu Bourla (Albert Bourla) dėl "vakcinų" pirkimo.

Tai, ką padarė "Pfizer", yra nesuprantama, sakė EP narys ir pridūrė, kad sutartis su jais turėtų būti nutraukta, pareikalauta grąžinti pinigus ir "Pfizer" bei kiti asmenys turėtų būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

The Expose praneša: Antradienį, kitą dieną po COVI posėdžio, šeši EP nariai surengė spaudos konferenciją Europos Parlamente, kurioje atskleidė, kas nutiko. #PhizerLiedPeopleDied, tviteryje paskelbė EP narys Cristian Terhes (Cristian Terhes).

Šeši europarlamentarai: Francesca Donato (Italija), Cristian Terhes (Rumunija), Virginie Jeron (Prancūzija), Sylvia Limmer (Vokietija), Ivan Sincic (Kroatija), Christine Anderson (Vokietija).

Albert Bourla atstovas "negalėjo, nesugebėjo arba nenorėjo atsakyti į daugelį mano kolegų užduotų klausimų", - sakė K. Terhes. "Ką "Pfizer" turi slėpti? ... [Kai paklausėme], kada jie ketina visiškai atskleisti šias [smarkiai redaguotas] sutartis, "Pfizer" atstovas, kuris buvo atsiųstas pakeisti "Pfizer" generalinio direktoriaus, atsakė, kad jie negali visiškai atskleisti šių sutarčių, nes turi tam tikrų komercinių paslapčių ... ir turi apsaugoti savo interesus.  O kaip dėl mūsų žmonių interesų?"

"Pfizer-Biotech", didžiausios farmacijos bendrovės, dalyvaujančios covid-19 vakcinos gamyboje, elgesys yra apgailėtinas ir nepriimtinas tokioje demokratinėje sistemoje, kokia yra Europos Sąjunga", - sakė Donato. pridurdamas:

"Albertas Bourla atsisakė atvykti ir atsakyti į mūsų teisėtus klausimus apie jo privačias SMS žinutes su ES Komisijos pirmininke Ursula von der Leyen, kurios jau laikomos neteisėtomis... Pirmininkės U. von der Leyen atsisakymas atskleisti jų SMS žinučių turinį... A. Bourlos atsisakymas atvykti į parlamentą [ ], o po to ir vangus ponios Small elgesys vakar meta nerimą keliantį šešėlį ant viso sutarties sudarymo proceso teisėtumo, todėl kyla įtarimų dėl korupcijos."

"Skandalas, kad Bourla vengia kalbėti ir atsakyti į klausimus po to, kai sudarė savo gyvenimo sandorį", - sakė Limmer. "[Vakar] ponia Small... arba apsimetė nežinanti, arba nenorėjo atsakyti į jokius mano klausimus."

"Pfizer" tyliai nutraukė privalomą nėščiųjų saugumo tyrimą. Atrodo, kad preliminarūs "v-safe", JAV tarnybos CDC programos, duomenys rodo pražūtingą savaiminių nėščiųjų abortų skaičių. Ponia Small atsisakė komentuoti".

"Didžiausia gėda, kad "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla nepasirodė mūsų komitete. O dar didesnė gėda, kad jis iš tikrųjų neketina pasirodyti, niekada", - sakė Sinčicas. "Taigi, pasiūlysiu sekretoriatui, kuris kviečia mūsų svečius... kad kitą kartą jis būtų kviečiamas naudojant tekstinę žinutę, o ne elektroninį laišką, galbūt jis taip ir pasirodys." 

Sinčičius priminė prieš 10 metų kilusį didžiulį "Pfizer" skandalą, kai "Pfizer" buvo nubausta 60 mln. dolerių bauda už Kroatijos gydytojų, atsakingų už vaistų registravimą ir klinikinių tyrimų vertinimą, papirkinėjimą.  Ir kad tai ne vienintelis skandalas, susijęs su "Pfizer". "Taigi, kai turime tokią bendrovę, kuri SMS žinutėmis bendrauja su [Europos] Komisijos vadovu, [tada turime paklausti], kas čia vyksta?  Ar tai interesų konfliktas? Taip, žinoma, yra. O interesų konfliktas yra pirmas žingsnis korupcijos link... Prieš kurį laiką aptarėme šias SMS žinutes ir paraginome Komisijos pirmininkę Ursulą von der Leyen atsistatydinti, ir aš pakartosiu savo reikalavimą, kad ji atsistatydintų."

"Vakarykštė Kovido komiteto sesija dar kartą parodė, kad ES Parlamentas yra ne kas kita, kaip milžiniška demokratijos iliuzijų parodija, skirta apgauti Europos tautas, kad jos manytų, jog Parlamente atstovaujama jų interesams. Taip nėra", - sakė Andersonas.

"Ne tik kviestiniai komisijos nariai... ar valstybių narių sveikatos apsaugos ministrai neatsakė nė į vieną mūsų klausimą. Ne, jie ir toliau skleidžia dezinformaciją apie mRNA injekcijų saugumą ir veiksmingumą. Jie ir toliau meluoja, menkina ir visiškai neigia šių injekcijų žalingą poveikį... Trumpai tariant, jie ir toliau demonstruoja visišką nepagarbą ES žmonėms." Andersonas paragino sudaryti oficialų tyrimo komitetą, kuris "padėtų išsiaiškinti esmę ir užbaigtų jų sąmokslą atimti iš žmonių laisvę, demokratiją ir teisinę valstybę".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau