Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 12

"Pfizer" prašo teismo atmesti informatoriaus ieškinį, nes vyriausybė, sutikdama dirbti su bendrove, žinojo apie sukčiavimą

Farmacijos milžinė "Pfizer" dabar teigia, kad ji neturėtų būti laikoma atsakinga už nusikalstamus veiksmus, susijusius su jos Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcina", nes vyriausybė, suteikdama leidimą, apie juos žinojo.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Pranešėjo Brook Jackson (Džeksono) advokatas sakė gynėjui, kad savo argumentuose Pfizer iš esmės pripažino, jog elgėsi neteisingai, tačiau teigia, kad neturėtų būti jokių pasekmių, nes JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) palaimino apgaulingus klinikinius tyrimus. (Susiję: FDA patariamoji valdyba, kuri leido vartoti injekcijas, paremtas apgaulingais duomenimis, yra finansiškai susijusi su "Pfizer").

Pagal Melagingų skundų įstatymą, kuriuo remiantis buvo pateiktas Džeksono ieškinys, pranešėjams gali būti atlyginta už konfidencialų sukčiavimo, dėl kurio federalinė vyriausybė patiria finansinių nuostolių, atskleidimą.

Galima kliūtis ir naujausia "Pfizer" gynybinė pozicija yra 2016 m. JAV Aukščiausiojo Teismo sprendimas, kuriuo išplėsta teisinio principo, vadinamo "reikšmingumu", taikymo sritis. Dėl to buvo priimta nemažai federalinių teismų sprendimų, kuriais ieškiniai dėl sukčiavimo, pareikšti pagal Melagingų ieškinių įstatymą, buvo atmesti.

"Kaip išaiškino Aukščiausiasis Teismas, jei vyriausybė ir toliau mokėjo rangovui, nepaisant rangovo sukčiavimo, sukčiavimas nebuvo laikomas "reikšmingu" sutarčiai", - praneša The Defender.

Advokatas Robertas Barnesas (Robert Barnes) teigia, kad "Pfizer" argumentas yra tas, kad bendrovė gali išsisukti nuo atsakomybės už sukčiavimą, jei vyriausybė ir toliau išrašinėja čekius, nors ir žino apie jį.

Pfizer žlugdė Kongreso pataisą, kuri būtų sugriežtinusi Melagingų ieškinių įstatymą

2021 m. Kongresas pristatė False Claims Amendments Act, kuriuo buvo siekiama sustiprinti False Claims Act nuostatas dėl kovos su atsakomaisiais veiksmais, taip pat nustatyti naujas apsaugos priemones, neleidžiančias pramonės lygmeniu sudaryti juodųjų sąrašų pranešėjams, siekiantiems įsidarbinti.

Po penkių mėnesių "Pfizer" pasamdė gerų ryšių turintį lobistą, žinomą kaip Hazen Marshall, kartu su advokatų kontora "Williams & Jensen", kad lobistai prieštarautų šiam įstatymo projektui. Pasirodo, "Pfizer" praeityje dėl kitų sukčiavimo sveikatos priežiūros srityje atvejų turėjo išmokėti milijardus dolerių.

Nuo 2021 m. lapkričio mėn. dėl "Pfizer" kišimosi į šį įstatymą Kongresas nesiėmė jokių tolesnių veiksmų dėl įstatymo dėl melagingų ieškinių pakeitimų.

"Pfizer", viena iš daugiausiai baudų pasaulyje gavusių farmacijos bendrovių, nori susilpninti įstatymus, kurie verčia ją atsakyti", - sakė Barnesas gynėjui.

Džeksono bylos baigtis reikšminga ne tik Džeksonui. Tai labai svarbi byla visai Amerikos visuomenei, nes nuo jos priklausys, kaip ateityje farmacijos pramonė galės sukčiauti ir kenkti žmonėms be jokių pasekmių.

"Ši byla nulems, ar "Big Pharma" galės apgaudinėti Amerikos žmones, naudodama pavojingą vaistą, kuris kenkia milijonams žmonių, ir nesiimti jokių teisinių priemonių, nes, jų teigimu, vyriausybė prisidėjo prie sukčiavimo", - sako Barnesas.

"Brukas [Džeksonas] iškėlė Qui Tam ieškinį ir atsakomąją atleidimo iš darbo bylą prieš "Pfizer" ir kitus asmenis dėl žmonių apgaudinėjimo, susijusio su "Pfizer" melagingais patvirtinimais JAV gynybos departamentui apie vakcinos COVID-19 saugumą ir veiksmingumą."

Beje, Qui Tam byla leidžia asmenims ir kitiems subjektams, turintiems įrodymų apie sukčiavimą federalinių programų ar sutarčių atžvilgiu, paduoti į teismą kaltininką Jungtinių Valstijų vyriausybės vardu.

"Ji dalyvavo klinikiniuose tyrimuose, tapo ypatingo piktnaudžiavimo liudininke, pranešė apie tai ir buvo greitai atleista", - pridūrė Barnesas.

Rugpjūtį Barnesas ir jo teisininkų komanda pateiks prieštaravimo santrauką dėl "Pfizer" prašymo atmesti ieškinį. Sprendimas dėl to gali būti priimtas iki 2022 m. rudens.

"Tai išryškina, kokia beprotiškai korumpuota yra ir "Pfizer", ir vyriausybė", - rašė kažkas, kas skaito "The Defender". "Dvi blogybės nedaro teisybės. Jei vyriausybė žinojo apie nusikaltimus ir sudarė sąlygas jiems vykti, ir "Pfizer", ir vyriausybė turėtų būti nubausta."

Naujausius pranešimus apie Fauci skiepus nuo gripo galite rasti svetainėje Vaccines.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:24 Receptai – Patiekalai Agurkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Agurkas

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau