Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Kovo » 28

Kokius ritualus atlikti skirtingomis Mėnulio fazėmis?

Nuo seno Mėnuliui priskiriamos ypatingos galios. Jis veikia planetos vandenis, augalų vešėjimą, gyvūnų miego kokybę, net elgseną. Natūralu, kad šis dangaus kūnas lemia ir žmonių savijautą bei sveikatą. Taip pat jam priskiriamos magiškos galios – nuo Mėnulio fazės priklauso, kokie ritualai bus sėkmingi.

Jaunaties fazė

Kai Žemė, Saulė ir Mėnulis danguje išsirikiuoja į vieną tiesią liniją, stoja jaunatis. Ant Mėnulio krinta kone visos Žemės šešėlis ir lieka matyti tik siaura jo juostelė. Saulės ir Mėnulio gravitacija šiuo momentu veikia itin stipriai, nes dangaus kūnų trauka sumuojasi. Būtent dėl to per jaunatį dažniau pasitaiko potvynių ir atoslūgių.

Sveikata

Stojus jaunačiai labiau stimuliuojama viršutinė žmogaus kūno dalis. Todėl sergantys tam tikromis ligomis gali pajusti paūmėjimą. Per šią fazę padažnėja migrenos atvejų, didesnė tikimybė atsikartoti sinusitui, tonzilitui, ausų uždegimui. Per jaunatį mūsų energija ir emocijos gali siūbuoti kaip potvynių veikiamas vanduo arba visiškai nuslūgti. Tuomet jaučiamės apatiški, be nuotaikos. Tas pats gali nutikti ir su kraujospūdžiu, todėl atrodo, kad jėgos visiškai apleidžia. Jeigu įprastai kraujospūdis žemas, gali būti sunku išlipti iš lovos.

Savijautai gerinti

Jaunaties metas itin palankus teigiamoms permainoms, sveikų įpročių formavimui, sveikos gyvensenos pradžiai. Naudinga pradėti viską, kas iki tol atidėliota, nes viskas eisis kaip per sviestą. Šiuo laikotarpiu naudinga iš organizmo šalinti susikaupusius skysčius, toksinus, atsikratyti žalingų įpročių, laikytis dietos.

Stojus jaunačiai tinka imtis naujų projektų, keliauti, tyrinėti, planuoti ateitį. Palanku kurti naujus santykius, planuoti arba pradėti kūdikį.

Tiesa, šviečiant jaunačiai mažėja dėmesingumas, prasčiau įsimenama informacija. Todėl planus ir projektus verta pasižymėti, kad neišgaruotų iš galvos. Reikėtų nepamiršti, kad vien gero plano nepakaks, teks įdėti pastangų.

Svarbūs ritualai

  • Jaunatis asocijuojasi su nauja pradžia, atsisveikinimu su praeitimi, švaraus lapo atvertimu. Todėl ir ritualai turėtų būti susiję su tuo. Sakoma, per jaunatį palanku pakirpti plaukų galiukus. Tai ne tik užtikrins geresnį augimą, bet, anot energetikų, ir išlaisvins. Tikima, kad plaukų galiukuose kaupiasi neigiama energija. Tad juos nukirpus tapsime laisvi, energingi, pasiruošę naujiems darbams.
  • Per jaunatį rekomenduojama atlikti specialiai naujai pradžiai skirtą ritualą. Reikės 3 baltų žvakių, 3 popieriaus lapų ir rašiklio. Uždegti vieną žvakę ir ant popieriaus lapo surašyti viską, kas per praėjusią Mėnulio fazę džiugino: pasiekimus, išsipildžiusias svajones, pasiektus tikslus ir pan. Mintyse padėkoti visatai už suteiktas dovanas, lapą sulankstyti ir sudeginti žvakės liepsnoje. Tada uždegti antrą žvakę ir ant kito popieriaus lapo surašyti, kas per praėjusį laikotarpį nepasisekė, kur suklysta, kas nuveikta. Mintyse paprašyti pagalbos susitaikant su gamtos energija ir atnaujinant jos išteklius. Lapą sulankstyti ir sudeginti antros žvakės liepsnoje. Galiausiai uždegti paskutinę žvakę ir ant likusio lapo surašyti ateinančio periodo tikslus, norus, svajones ir planus. Tada lapą sulankstyti ir saugiai paslėpti iki kitos jaunaties, o žvakes užpūsto.
  • Jaunatis – tai nauja pradžia, o jai reikia švarių minčių, todėl verta atlikti apsivalymo ritualą. Tam puikiai tinka mėgstamais kvapais pakvepinta vonia, žvakių šviesa, raminanti muzika, meditacija. Visiškai atsipalaidavę ir panirę į vidinį pasaulį, paleiskite įkyrias mintis. Vizualizuokite, kaip jos tarsi balionai, išsprūdę iš delnų, po vieną kyla aukštyn, kol pranyksta iš regėjimo lauko. Taip paleisti galima ir nesėkmes, netgi žmones. Kai pajusite užplūdusią ramybę, o viduje atsiras vietos naujiems geriems dalykams, įsiklausykite, ko iš tiesų trokštate. Tą mintį galima užsirašyti, pradžioje pridėjus žodžius: „Esu pasiruošusi…“
  • Stojus jaunačiai palanku tvarkyti namus, išvalyti neigiamą energiją. Tai galima padaryti dviem būdais – šluoti grindis lauko durų link ir mintyse kartoti, kad iššluojate blogą energiją, piktas mintis, finansines ir kitas nesėkmes. Arba uždegti žvakę ir su ja apeiti visus namus, nepamirštant kiekvieno kampo – žvakės liepsna išvaikys neigiamą energiją.

Palankiausi burtai

  • Mintims ir kūnui atgaivinti.
  • Šventai erdvei nustatyti.
  • Taikai ir harmonijai kurti.
  • Naujai pradžiai. Grožiui, sveikatai ir asmeniniam tobulėjimui.

Priešpilnio fazė

Jaunatį pamažu keičia priešpilnis – didėja Saulės apšviesta dešinioji Mėnulio pusė, kol būna matoma beveik taisyklingai atidalinta puselė. Kuo ypatinga ši Mėnulio fazė?

Sveikata

Priešpilnis labiausiai veikia krūtinės sritį. Jeigu yra bėdų su širdimi, kvėpavimo takais, stojus priešpilniui simptomai gali paūmėti. Per šią Mėnulio fazę pasiekiame didžiausią kūno svorį, „užsipildome“, net jei tai tėra skysčiai. Todėl palanku valyti organizmą, valgyti neriebų, vitaminų ir skaidulų gausų maistą, daugiausia – daržoves. Per priešpilnį gerėja atmintis, lengviau įsimenama informacija, įsisavinami vaistai, veiksmingesnės gydomosios ir grožio procedūros. Todėl verta išbandyti ką nors, apie ką seniai svajota, bet neprisiruošta.

Savijauta

Praėjus pirmoms jaunaties dienoms pamažu jėgos ima grįžti. Stojus priešpilniui energijos turime vis daugiau, tačiau jas derėtų paskirstyti protingai. Ši Mėnulio fazė palanki naujiems rimtiems darbams pradėti, sudėtingiems reikalams spręsti. Pavyzdžiui, prašyti pakelti atlyginimą arba paaukštinti pareigose. Šiuo metu pradėtas remontas eisis sklandžiai.

Anot ezoterikų, priešpilnis padės tinkamai investuoti, sėkmingai taupyti, didinti turimas žinias bei dvasinį potencialą. Geras metas megzti naudingas pažintis. Tačiau nevalia nutraukti santykių ar kažko atsikratyti.

Svarbūs ritualai

  • Kaip užkoduota šios Mėnulio fazės pavadinime, tai metas „pilnėjimui“, „pildymuisi“. Todėl palanku į visatą paleisti svajones, troškimus ir viltis. Didelė tikimybė, kad jos išsipildys. Svajas paleisti galima keliais būdais. Vienas jų – laiškas visatai. Daugumai žmonių lengviau dėlioti mintis raštu. Užrašius svajones taip pat galima jas kritiškiau įvertinti, išsigryninti, kurios iš tiesų daug reiškia, o kurios tėra menki kaprizai. Tikrų svajonių sąrašą galima saugoti arba patikėti stichijoms – sudeginti ar suplėšyti ir paleisti pavėjui. Svarbu, kad iškeliautų iš mūsų galvos ir pradėtų pildytis.
  • Priešpilnis puikiai tinka grožio procedūroms, todėl neprošal atlikti ir kūno linijas gražinantį ritualą. Ant popieriaus lapo parašyti arba nupiešti, kokios figūros trokštama. Popierių suvynioti, įdėti į stiklainį, įberti rožių žiedlapių ir cinamono, užpilti alyvuogių aliejumi, kad apsemtų. Stiklainį sandariai uždaryti ir ant viršaus pastatyti degančią žvakę. Jai degant galvoti apie tobulas kūno linijas.
  • Priešpilnis tinka santykiams megzti – ryšiai bus tvirti ir ilgalaikiai. Todėl vienišiams verta atlikti meilės prišaukimo ritualą. Reikės didelės raudonos žvakės. Ant jos išraižyti žodį „meilė“. Taip pat rožinio kvarco – meilės grynumo simbolio, raudonos spalvos širdies formos popieriaus ir rašiklio. Ant širdies užrašyti norą ir sudeginti jį žvakės liepsnoje. Kol žvakė dega, vizualizuoti, kaip atrodys mylimasis, kokiomis savybėmis pasižymės. Ritualo pabaigą rodo sudegusi žvakė. Jos likučius užkasti po žeme.

Palankiausi burtai

  • Meilei prišaukti.
  • Materialinėms gėrybėms pritraukti.
  • Draugystei, sveikatai stiprinti.
  • Pinigų kerai.
  • Naujo darbo, namų burtai.

Pilnaties fazė

Tai paslaptingiausia Mėnulio fazė, kai danguje matomas visas šio dangaus kūno apskritimas ir naktys būna šviesesnės negu įprastai. Netgi mokslininkai sutinka, kad pilnatis mus veikia, deja, dažnai neigiamai.

Sveikata

Stojus pilnačiai paūmėja psichinės ir psichologinės ligos: padaugėja epilepsijos priepuolių, dažniau užklumpa depresija, didėja agresyvumas, išauga savižudybių skaičius. Įvairių sričių specialistai pastebi, kad per šią fazę žmonės būna agresyvesni. Todėl kyla daugiau buitinių konfliktų, dažniau užfiksuojama nelaimingų atsitikimų, eismo įvykių ir kitų nelaimių.

Anot ezoterikų, per pilnatį į paviršių iškyla visa bjaurastis – tiek nesaugumas, vidiniai demonai, neigiamos savybės, tiek sveikatos negalavimai. Todėl pavyksta atrasti ligų, kurių anksčiau nesisekė diagnozuoti. Pilnaties dienomis organizmas būna linkęs kaupti skysčius. Todėl gali pablogėti sergančiųjų inkstų ir šlapimtakių ligomis savijauta, paaštrėti radikulitas, astmos priepuoliai. Taip pat daugėja spuogų ir vočių, didėja kraujospūdis.

Savijauta

Per pilnatį dažnai tampame dirglesni, prastėja emocinė savijauta, didėja įtampa, dažniau kankina nemiga. Moterys iš prigimties yra jautresnės, todėl neigiamą šios Mėnulio fazės poveikį jaučia gerokai stipriau negu vyrai. Specialistai ragina ramiai išlaukti – neskubėti daryti sprendimų, priimti išvadų. Reikėtų apskritai mažiau kalbėti ir daugiau klausytis, nes šiuo metu itin sustiprėja intuicija. Pilnatis – puikus metas įsiklausyti į organizmą, atidžiau pažiūrėti į jo siunčiamus signalus, galbūt atrasti, ką reikėtų keisti. Tiesa, laikytis dietos nepalanku, nes išauga apetitas.

Svarbūs ritualai

  • Pilnatis – stipriausia Mėnulio fazė, todėl ritualai tampa itin veiksmingi. Tinkamiausi skirti intuicijai stiprinti, svarbiems sprendimams priimti, išskirtiniams gebėjimams vystyti, gydyti, bendrauti su dievybėmis, prašyti meilės ir vaisingumo. Šiuo metu labiau nei bet kada pildosi norai, todėl verta juos išsakyti. Tai daryti reikia labai nuoširdžiai, emocionaliai, aiškiai ir tiksliai formuluojant frazes. Sakant norus, rankomis liesti stiklinę su vandeniu. Išsakius vandenį išgerti.
  • Pilnatis tinkama susikaupti, susitelkti į save, pažinti savo stiprybes ir silpnybes, geriau suvokti savo paskirtį. Geriau save pažinti padės savojo elemento suradimo ritualas. Stojus pilnačiai reikia uždegti žvakę ir stebėti jos liepsną. Jeigu nesiblaško, nevirpa, užtikrintai šviečia ir kyla į viršų, nepasklinda aplink – jūsų elementas yra Ugnis. Jeigu žiūrėdami į vandens stiklinę užuodžiate vandenį ir net jaučiate jo skonį – tai jūsų elementas. Jeigu jūsų elementas Žemė – įkišus ranką į dubenėlį su žemėmis ir ištraukus ji liks švari. Jeigu uždegta žvakės liepsna blaškosi it plevenama vėjo ar netgi užgęsta tarsi ją užpūtus vėjui – jūsų elementas Oras.
  • Per pilnatį būname labiausiai užsipildę tiek gerais, tiek neigiamais dalykais, tad būtinas apsivalymo ritualas. Jis padės pajudėti iš stagnacijos ir kitą Mėnulio fazę būti produktyviems. Reikia atsigulti į karštą vonią ir pasilepinti vandens malonumais. Gulint vonioje galvoti apie praėjusį laikotarpį, kas nutiko gero ir blogo, kas prarasta, kas įgyta. Po 10–15 min. atkimšti vonios kaištį ir gulėti vonioje, kol visiškai išbėgs vanduo. Stebint, kaip mažėja vandens lygis, įsivaizduoti, kaip kartu su juo dingsta mintys apie kasdienius reikalus ir visa susikaupusi neigiama energija. Kūną ir mintis užlies ramybė.
  • Pilnaties metas tinkamas pinigams prišaukti. Ant palangės reikia padėti pravertą piniginę taip, kad į ją patektų pilnaties šviesa. Magiški Mėnulio spinduliai prišauks skalsą. Svarbu laikyti iš tiesų naudojamą piniginę.

Palankiausi burtai

  • Intuicijai stiprinti.
  • Svarbiems sprendimams priimti.
  • Išskirtiniams gebėjimams vystyti.
  • Užsiimti gydomąja magija.
  • Bendrauti su dievybėmis.
  • Meilės ir vaisingumo kerai.

Delčia

Pilnatis pamažu dyla, kol iš balto apskritimo lieka tik apšviesta kairioji pusė. Ši Mėnulio fazė skirta visiems darbams baigti, ne pradėti. Imtis kažko naujo galima tik tuomet, jeigu spėjama baigti iki delčios pabaigos, apytikriai per savaitę. Kita vertus, labai palanku švarinti ne tik namus, bet ir savo vidų.

Sveikata

Šviečiant delčiai jautresni tampa sąnariai, gali traškėti, juos dažniau maudžia. Ši Mėnulio fazė nepalanki odai – gali paūmėti dermatitas, žvynelinė, aknė ir kitos problemos. Šiuo metu itin pažeidžiami – skrandis ir žarnynas. Todėl kyla grėsmė apsinuodyti ir sunegaluoti. Rekomenduojama sveikiau maitintis, vengti eksperimentuoti.

Tikima, kad stojus delčiai atliktos operacijos dažniausiai yra sėkmingos, o žaizdos gyja greičiausiai, nesusiformuoja randai. Planuojantiems estetinę operaciją, grožio injekcijas ir panašias procedūras ši Mėnulio fazė palankiausia. Medžiagų apykaita tampa greitesnė, todėl palanku iš organizmo šalinti toksinus, valyti veido ir viso kūno odą.

Savijauta

Delčios pavadinime užkoduotas žodis „dilti“. Todėl šiuo laiku itin palanku laikytis dietų, nes kilogramai lengvai kris. Taip pat verta pradėti sportuoti, atsikratyti senų daiktų ir neperspektyvių santykių. Patartina suskubti baigti pradėtas veiklas, nes pamažu senka ir fizinės jėgos. Juk kita Mėnulio fazė – jaunatis.

Visgi senkant fizinėms jėgos neblės vidinės galios. Tad verta šį laikotarpį išnaudoti turiningai. Palanku leistis į apmąstymus, savianalizę, pasvarstymus, kaip gyvename ir kodėl, kokiu keliu einame, ar esame patenkinti savimi ir kitais. Stojus delčiai gali kardinaliai pasikeisti pasaulėžiūra, norėtis esminių pokyčių. Reikėtų apmąstyti tai, kas jau pasiekta, išsikelti naujų tikslų ir pamažu jų siekti. Taip pat palanku keisti mąstymą ir atsikratyti neigiamos įtakos. Supratus, ką norime keisti, rekomenduojama nesielgti karštakošiškai, būti kantriems su kitais, neprovokuoti pykčių. Taip pat nemegzti naujų pažinčių, nes lengvai nesirutulios, nepereis į artimesnį ryšį. Per delčią palanku apmąstyti tai, kas jau pasiekta, išsikelti naujų tikslų ir pamažu jų siekti. Tinkamą sprendimą ar išeitį padės rasti meditacija ir buvimas vienumoje.

Svarbūs ritualai

  • Ezoterikai tvirtina, kad per delčią padaugėja praktikuojančių juodąją magiją, siekiančių savo kerais pakenkti kitiems. Todėl šiuo metu verta atlikti namų apsaugos ritualą. Susirasti namuose vertingą daiktą, pavyzdžiui, tauriojo metalo papuošalą ir turėti su savimi – tai bus stiprybės, drąsos ir jėgos simbolis. Į tiek puodelių, kiek namuose yra kambarių, priberti druskos ir išdėlioti po vieną kiekviename kambaryje. Tada atsisėsti ir nurimus giliai pakvėpuoti. Į tuščią dubenėlį įpilti vandens ir jame pamirkyti rankas apie 30 sek. – vanduo pašalins susikaupusią neigiamą energiją. Jį išpilti, o druską išmesti: tai apsaugos namus nuo piktųjų dvasių.
  • Delčia puikiai tinka didelėms permainoms – keisti darbą, gyvenamąją vietą, gal ir netinkamą gyvenimo partnerį. Deja, kartais žmogų paleisti būna labai sunku, laiko tarsi nematomi saitai. Naudinga pasitelkti paleidimo ritualą. Uždegti žvakę ir ant lapo surašyti viską, už ką tam žmogui esame dėkingi. Tai gali būti tiek materialūs, tiek dvasiniai dalykai. Prirašytą popierių sulankstyti, tvirtai sugniaužti rankoje ir užsimerkus garsiai ištarti „ačiū“. Popierių sudeginti ir užpūsti žvakę. Jeigu žmogaus mūsų gyvenime ja nėra, bet sunku gyventi toliau, gali padėti jo daiktų išnešimas iš bendrų namų. Juos rekomenduojama užkasti po žeme, o toje vietoje pasodinti gėlę arba medį.
  • Per delčią išvalius namus nuo dulkių ir purvo, kartu atsikratoma neigiamos energijos, pykčio, nuoskaudų, blogų prisiminimų. Kuo švaresni namai – tuo daugiau vietos būna naujiems geriems dalykams.
  • Paleisti viską, kas nereikalinga ir trukdo judėti į priekį, galima specialiu paleidimo ritualu. Uždegti žvakę ir susitelkti į savo vidų. Ant popieriaus lapo surašyti viską, ką norime paleisti, su kuo trokštame atsisveikinti ir palydėti iš savo gyvenimo. Tai gali būti jausmai, situacijos, žmonės, mintys. Prirašytą popierių priglausti prie širdies ir padėkoti už visas pamokas bei tokį gražų nueitą kelią. Popierių suplėšyti arba sudeginti – viskas, kas nereikalinga, lieka praeityje.

Palankiausi burtai

  • Sklandiems darbams užbaigti.
  • Negatyviems dalykams šalinti.
  • Santykiams nutraukti.
  • Skoloms mažinti.
  • Žalingiems įpročiams atsikratyti.

Šaltinis: priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau