Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 30

COVID skiepytų žmonių kraujas turi keistą artefaktą... įskaitant ir mano kraują

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Neseniai buvau susitikęs su funkcinės medicinos gydytoju. Be kita ko, funkcinės medicinos gydytojai, kaip žinoma, naudoja tamsaus lauko mikroskopus ir gyvo kraujo tyrimus, kurių didžioji medicinos bendruomenė vengia kaip šarlatanizmo.

(Steve'o Kirscho straipsnis perspausdintas iš SteveKirsch.Substack.com)

Gerai, dabar, kai tai jau išsiaiškinome, pereikime prie to, ką rodo skaidrės.

Pirma, mikroskopu žiūrėti į kraują nėra neprotinga. Naudojant tamsaus lauko mikroskopą tik suteikiamas papildomas kontrastas.

Mano atveju gydytojas paėmė iš manęs kraujo mėginį, padėjo jį ant stiklelio ir uždengė stikliniu dangteliu. Mes nebuvome jo kabinete, todėl mėginys išdžiūvo, kol jis jį apžiūrėjo, bet jis sakė, kad tai, ką pamatė, atitiko tai, ką jis pastebėjo pas visus COVID vakcinuotus pacientus, kuriuos yra apžiūrėjęs.

Štai pirmasis jo atsiųstas vaizdas.

Keista tai, ką aš vadinu "sausumos masėmis".

Atkreipkite dėmesį į dvi dideles "sausumos mases" nuotraukoje. Jis sako, kad šias "žemės mases" (mano, o ne jo terminologija) mato tik pas skiepytus pacientus. Apskritimai yra raudonieji kraujo kūneliai, o "smaigaliai" yra tik todėl, kad jie yra suplokštėję ir dehidratuoti (nes nuo to laiko, kai jis paėmė mėginį, praėjo kelios valandos).

sveikata, medicina, mokslas, Didžioji farmacija, chemikalai, COVID

Štai dar viena mano kraujo skaidrė. Kairėje apatinėje dalyje (į kairę nuo tamsios įstrižos "linijos") yra tik oro burbuliukas).

Vėlgi, čia matome keistą "sausumos masę" tiesiai virš linijos ir žemiau kraujo ląstelių. Tai susirūpinimą kelianti sritis.

sveikata, medicina, mokslas, Didžioji farmacija, chemikalai, COVID

Kad ir kas tai būtų, tai neįprasta.

Nerimą kelia tai, kad aš buvau paskiepytas prieš 1 metus ir mano kraujas vis dar lengvai atskiriamas kaip "paskiepytas" kraujas.

Kalbėjausi su Ryanu Cole'u (Ryan Cole) ir jis taip pat nėra tikras, kas tai yra, bet mano, kad svarbu tai išsiaiškinti.

Ar kas nors mano, kad žino ir gali tai patvirtinti?

Paskutinė dalis yra svarbiausia.

Grafeno oksido hipotezė

Yra žmonių, kurie mano, kad lakštai yra grafeno oksidas, tačiau jie to neįrodė.

Kai kurie žmonės mano, kad identifikavimą galima atlikti naudojant masės spektroskopiją, tačiau kiti ekspertai sako, kad grafeno oksidas yra tik anglis, deguonis ir vandenilis, todėl jo nebus lengva aptikti.

Tačiau yra gudrių būdų, kaip grafeno oksido galima ieškoti pačiuose buteliukuose, tačiau mes neturime buteliukų, kuriuos galėtume ištirti.

Asmeniškai aš šiose lenktynėse nedalyvauju. Yra daug žmonių, kurie mano, kad tai grafeno oksidas, ir kitų, kurie mano, kad tai kažkas kita.

Skaitytojų komentarai

Skaitytojų nuomonių yra įvairių. Kai kurie įsitikinę, kad ši struktūra atsirado anksčiau nei COVID vakcinos ir dėl jos nėra ko nerimauti. Kiti įsitikinę, kad taip nebuvo.

Pavyzdžiui, Philas Walshas (Phil Walsh) rašo:

Keletą dešimtmečių dirbau mikroskopuotoju ir audinių kultūrų specialistu ir gana dažnai tyrinėjau savo paties kraują naudodamas labai aukštos kokybės mokslinių tyrimų optiką. Tokių didelių kraujo intarpų kaip šis iki COVID nebuvo galima pamatyti. Spėju, kad tai iš tiesų yra atomo storio grafeno oksido ir hidroksido sluoksniai, kurie lengvai kelis kartus susilanksto į vieną "sausumos masės" struktūrą. Manau, kad buteliukus prieš naudojimą reikia laikyti tokioje žemoje temperatūroje todėl, kad mažyčiai nanometrinio dydžio grafeno dribsniai kambario ir aukštesnėje temperatūroje pradės savaime jungtis į vis didesnius šešiakampius korio formos lakštus. Tai paaiškintų mikrokoaguliaciją subtiliose kapiliarinėse kraujagyslėse ir kartu troponino kiekio padidėjimą paskiepytiems žmonėms. Siūlyčiau pakartoti kraujo tyrimą ir apžiūrą prieš pat išdžiūvant. Taip pat galite priartinti magnetą prie objektinio stiklelio, kad pamatytumėte, ar galima aptikti kokį nors judesį. Iš literatūros atrodo, kad GO pasižymi įdomiomis paramagnetinėmis savybėmis. Kalbant apie GO paskirtį, galiu tik spėlioti, kad šie lakštai gali būti substratas nano lygio bioschemoms ir (arba) jutikliams, skirtiems sekimui, kontrolei ir pan. Tokio tipo technologijų lygis yra visiškai pribloškiantis. Viešajame sektoriuje prieinama informacija kelia nerimą. Tai, ką per daugelį dešimtmečių sugalvojo DARPA ir kiti subjektai, tikriausiai net neįsivaizduoja nė vienas iš mūsų.

Kitų atlikta buteliukų analizė

Šiose analizėse atskleidžiamos savaime besiformuojančios struktūros ir keliamos hipotezės apie grafeno oksidą:

Dr. Carrie Madej

Dr. Robin Wakeling

Galime išspręsti diskusiją, jei gausiu vakcinos buteliuką tyrimui atlikti

Jei kas nors man gali gauti vakcinos buteliuką, kurį galėsime išbandyti, galėsime baigti diskusijas. Atrodo, kad niekas nenori to daryti. Įdomu, kodėl?

Labiausiai pagrįsta prielaida yra ta, kad jie bijo to, ką galime rasti. Todėl dar svarbiau gauti bent vieną buteliuką ištirti.

Kiti gavo buteliukus, bet analizė, kurią noriu atlikti aš, bus visai kitokia ir, tikiuosi, labiau atskleidžianti.

Daugiau skaitykite adresu: SteveKirsch.Substack.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau