Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Balandžio » 8

1 žuvęs, 2 dingę po potvynių Davao, Filipinai

Apie 2022 m. balandžio 03 d. prasidėjusios smarkios liūtys sukėlė potvynius ir nuošliaužas keliuose Filipinų regionuose. Pasak valdžios institucijų, nukentėjo tūkstančiai žmonių, šimtai buvo priversti palikti savo namus. Dėl potvynio Davao regione žuvo mažiausiai 1 žmogus, 2 dingo be žinios.

Potvynis kilo Davao regione po smarkių liūčių nuo balandžio 06 d. Valdžios institucijos teigė, kad nukentėjo 1040 šeimų 22 kaimuose. Vienas žmogus žuvo dėl potvynio Katiloje, Davao Rytų provincijoje. Dar du žmonės laikomi dingusiais be žinios po potvynio Davao de Oro provincijos Monkajo mieste, kur uždarytos visos mokyklos. Balandžio 3 d. Davao de Oro provincijos Mawabo mieste įvyko potvynis ir nuošliaužos, kurios apgadino šešis namus ir penkis kelius. Nukentėjo apie 274 šeimos, o 15 žmonių buvo priversti palikti savo namus.

Balandžio 3 d. smarkios liūtys sukėlė potvynius ir nuošliaužas Pietų Kotabato ir Saranganio regionuose Soksargeno regione. Apie 140 žmonių buvo priversti palikti savo namus, sugadinta transporto infrastruktūra.

Balandžio 4 d. Maguindanao provincijos Mamasapano savivaldybėje išsiliejusi Kabulnano upė apgadino pasėlius ir namus. Nukentėjo beveik 2 000 žmonių, o 391 žmogus buvo perkeltas.

2022 m. balandžio 05 d. potvynis Karagos regiono Agusan del Suro regione nusinešė 348 žmonių gyvybes.

Tikimasi daugiau lietaus, o Rytų Visajų regiono Rytų Samaro provincijoje galioja raudonasis perspėjimas.

Filipinų Raudonojo Kryžiaus komandos padeda potvynio aukoms Saranganio ir Davao de Oro miestuose, teikdamos šimtus paruoštų patiekalų, psichosocialinę pagalbą ir vietos vaikams.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau