Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

Po šešių mėnesių trūks maisto - "Naujoji pasaulio tvarka" pasakoja, kas bus toliau

"Naujoji pasaulio tvarka" mėgsta pasakyti mums, ką ketina daryti, prieš tai, kai tai padaro. Štai kodėl turėtume labai rimtai vertinti perspėjimus apie maisto trūkumą per ateinančius šešis mėnesius.

2007 m. viduryje Tarptautinių atsiskaitymų bankas paskelbė pareiškimą, kuriame prognozavo artėjančią "Didžiąją depresiją", kurią sukels kredito rinkos implozija.

Tais pačiais metais Tarptautinis valiutos fondas taip pat atvirai perspėjo apie "antrarūšių paskolų bėdas", lemsiančias pasaulinę recesiją.

Infowars.com praneša: Tačiau 2007 m. alternatyvioji žiniasklaida jau kurį laiką perspėjo apie artėjančią defliacijos griūtį JAV rinkose ir būsto sektoriuje. Ir nenuostabu, kad didžioji žiniasklaida visada stengėsi paneigti visus mūsų nuogąstavimus kaip "pražūties skelbimą" ir "sąmokslo teoriją". Nepraėjus nė metams, pirmosios išvestinėmis finansinėmis priemonėmis apsirūpinusios bendrovės pradėjo skelbti, kad yra ties bankroto riba, ir viskas smuko.

Žiniasklaidos reakcija? Jie vienu metu paskelbė du labai keistus teiginius: "Niekas negalėjo numatyti, kad tai įvyks" ir "Mes tai numatėme už kilometro". Pagrindinės krypties žurnalistai stengėsi prisistatyti kaip tos dienos aiškiaregiai, tarsi jie visą laiką būtų sakę, kad krachas neišvengiamas, tačiau buvo tik keletas žmonių, kurie iš tikrųjų tai numatė, ir nė vienas iš jų nebuvo iš MSM. Taip pat buvo ignoruojamas faktas, kad TAB ir TVF savo "prognozes" paskelbė gerokai prieš katastrofą; žiniasklaida apsimetė, tarsi jų nebūtų buvę.

Alternatyviojoje žiniasklaidoje mes labai atidžiai stebime globalistų pareiškimus ir atvirus prisipažinimus, nes jie užsiima ne grėsmių analize, o grėsmių sinteze. Kitaip tariant, jei pasaulyje kas nors ekonomiškai labai blogai nutinka, centriniai bankai ir pinigų elitas, siekiantys vieningos centralizuotos pasaulio ekonominės valdžios, VISADA pripažįstami prisidėję prie tos nelaimės.

Kažkodėl jie mėgsta pasakyti mums, ką ketina padaryti, prieš tai, kai tai padaro.

Idėja, kad globalistai dirbtinai sukuria ekonomikos žlugimo įvykius, žinoma, bus kritikuojama kaip "sąmokslo teorija", tačiau tai yra FAKTAS.

WEF vadovo Klauso Švabo (Klaus Schwab) pasiūlyta Didžiojo iš naujo nustatymo darbotvarkė yra tik vienas iš daugelio akyse paslėptų globalistų diskusijų apie jų planus pasinaudoti ekonominiu ir socialiniu nuosmukiu kaip "galimybe" greitai įtvirtinti naują socializmu ir technokratija grindžiamą vieną pasaulinę sistemą.

Pagrindinė problema, siekiant išsiaiškinti, ką planuoja globalistai, yra ne slaptų planų atskleidimas - jei žinote, kur ieškoti, jie paprastai atvirai diskutuoja apie savo planus. Ne, problema yra atskirti informaciją nuo dezinformacijos, melą nuo tiesos. Tam reikia palyginti globalistų baltąsias knygas ir pareiškimus su turimais faktais ir įrodymais realiame pasaulyje. Konkrečiai pažvelkime į maisto trūkumo problemą...

Maisto trūkumas per šešis mėnesius

Prieš savaitę pasipylė pasaulinių institucijų pranešimai spaudai, kuriuose buvo kalbama apie tą patį susirūpinimą keliantį dalyką: Maisto trūkumas per artimiausius 3-6 mėnesius. Šie pareiškimai labai sutampa su mano paties vertinimais, nes nuolat perspėdavau apie artėjantį infliacijos pavojų, dėl kurio gali atsirasti maisto produktų normavimas ir tiekimo grandinės sutrikimai.

TVF, TAB, Pasaulio bankas, JT, Rokfelerio fondas, Pasaulio ekonomikos forumas, Amerikos bankas ir net pats J. Bidenas prognozuoja, kad artimiausiu metu kils didelė maisto krizė, ir neatsitiktinai būtent šių institucijų politika ir su jomis dirbančių marionetinių politikų veiksmai sukelia krizę, kurią jie dabar prognozuoja. Kitaip tariant, lengva prognozuoti katastrofą, kai pats ją sukūrei.

Teigiama, kad pagrindinė priežastis yra Rusijos įsiveržimas į Ukrainą, tačiau tai tik nukreipia dėmesį nuo tikrosios problemos. Taip, dėl sankcijų Rusijai galiausiai sumažės maisto produktų pasiūla, tačiau globalistai ir žiniasklaida sąmoningai ignoruoja didesnę grėsmę - valiutos devalvaciją ir kainų infliaciją, kurią sukėlė centriniai bankai, išpumpavę dešimtis trilijonų dolerių skatinamiesiems paketams, kad paremtų "per dideles, kad žlugtų" korporacijas partneres.

Vien 2020 m. FED iš nieko sukūrė daugiau kaip 6 trilijonus JAV dolerių ir per klastingas gerovės programas juos paleido į ekonomiką. Pridėkime tai prie daugelio trilijonų dolerių, kuriuos FED atspausdino nuo 2008 m. kredito krizės - tai buvo nesibaigiantis dolerių naikinimo vakarėlis, ir dabar visuomenė pradeda jausti pasekmes. Centrinių bankų vadovams pasisekė, kad kova smogė ir Rusija įsiveržė į Ukrainą, nes dabar jie gali visą kaltę dėl jų sukurtos infliacinės nelaimės suversti pandemijai ir V. Putinui.

Infliacija JAV pasiekė 40 metų aukštumas gerokai anksčiau, nei Rusija įsiveržė į Ukrainą, tačiau apsvarstykime šio karo pasekmes ir jo poveikį maisto tiekimui.

Rusijos invazija neabejotinai sutrikdė Ukrainos grūdų gamybą, kuri sudaro apie 11 % visos pasaulinės kviečių rinkos. Rusijai taip pat priklauso 17 % šios dalies, o kartu šios dvi šalys maitina didelę dalį trečiojo pasaulio šalių ir dalį Europos: 30 % kviečių ir miežių, 19 % kukurūzų, 23 % rapsų ir 78 % saulėgrąžų eksporto.

Tačiau Rusijai taikomos sankcijos kelia problemų ne tik Ukrainai, nes Rusija taip pat pagamina apie 20 % viso pasaulio amoniako ir 20 % viso pasaulio kalio atsargų. Tai yra pagrindinės trąšų, naudojamų didelėje pramoninėje žemdirbystėje, sudedamosios dalys. Ūkininkai mano, kad bendras kainų šuolis maisto produktų rinkose sieks apie 10 %, tačiau manau, kad tai labai konservatyvus vertinimas. Jau dabar matau, kad prieš šešis mėnesius kainos iš viso padidėjo bent 20 %, ir tikiuosi, kad iki šių metų pabaigos kainos padidės dar 30 %. Kitaip tariant, 2022 m. mūsų laukia 50 % vidutinis kainų padidėjimas.

Oficialiais vyriausybės infliacijos duomenimis ir VKI negalima pasitikėti. Padvigubinkite bet kokius jų pateikiamus skaičius ir būsite daug arčiau tiesos. Portalo Shadowstats.com naudojamas infliacijos rodiklis, apskaičiuotas taikant metodus, kuriuos kadaise 1980-aisiais taikė JAV vyriausybė, kol "pakoregavo" savo modelius, kad paslėptų duomenis, kol kas patvirtina mano poziciją.

JAV žemės ūkio ekspertai tikisi, kad Kinija užpildys tuštumą ten, kur išnyks Rusijos tiekimas, tačiau klaidinga daryti tokią prielaidą.

Kinijoje vyksta kažkas keisto

Kinijos kova su kova su kiaulytėmis pasiekė tokį keistą lygį, kad tenka užduoti klausimą: Ar jų uždraudimas tikrai susijęs su kovidu, ar jie slepia ką nors kita?

Mirtingumo nuo kovidų Kinijoje neįmanoma tiksliai apskaičiuoti, nes jie niekada nepateikė tinkamų duomenų, kuriuos būtų galima patvirtinti. Tačiau beveik visur kitur pasaulyje covid infekcijos mirtingumo vidurkis yra 0,27 %; tai reiškia, kad vidutiniškai daugiau nei 99,7 % žmonių pasaulyje nėra ko baimintis, kad jie mirs nuo šio viruso. Tačiau Kinijoje KKP elgiasi taip, tarsi kovotų su juoduoju maru. Kodėl?

Dėl draudimų visoje šalyje ėmė trūkti maisto, nes tiekimo grandinės tapo įtemptos, o gamyba daugeliu atvejų lieka uždaryta. Tačiau daugelis vakariečių mažai girdi apie tai, kad Kinijos eksportas iš esmės buvo įšaldytas. Tai labai svarbu, todėl manau, kad tai reikia pabrėžti - daugiau nei 1 iš 5 pasaulyje esančių konteinerių laivų šiuo metu stovi Kinijos uostuose, nes jie yra užblokuoti. Tai neįtikėtina.

Kodėl Kinija taip pasielgė dėl viruso, kuris, kaip visi žinome, nėra pavojingas didžiajai daugumai žmonių? Kodėl įvedė kol kas didžiausią šalyje uždarymą ir marino badu savo žmones, kai dauguma Vakarų vyriausybių jau atsisakė pandemijos baimės kurstymo ir priverstinio skiepijimo darbotvarkės?

Manyčiau, kad Kinija jau dabar gali būti įsitraukusi į ekonominį karą, apie kurį daugelis amerikiečių ir europiečių net nenutuokia. Tai gali būti eksporto į JAV ir Europą nutraukimo beta bandymas arba laipsniškas nutraukimas, kuris turėtų tapti nuolatiniu. Prekybos trikdžiai taip pat gali būti Kinijos invazijos į Taivaną prielaida.

Taivanas iš tikrųjų yra labiau priklausomas ir susietas su Kinijos ekonomika, nei daugelis žino. Kinija yra didžiausia Taivano eksporto pirkėja, o šis eksportas sudaro 10 % Taivano BVP. Šimtai tūkstančių Taivano darbininkų ir verslininkų reguliariai keliauja dirbti į Kiniją, o tai yra dar vienas ekonominis veiksnys, kuris dabar yra įtemptas dėl blokadų. Be to, Taivanas turi daugybę korporacijų, kurių gamyklos veikia žemyninėje Kinijoje ir kurios visos gali būti uždarytos dėl slapto uždarymo.

Noriu pasakyti, kad jei būčiau Kinija, planuojanti artimiausiu metu įsiveržti į Taivaną, galėčiau apsvarstyti galimybę pasinaudoti "covid" kaip priedanga, kad pirmiausia pakenktų jų ekonomikai ir sužlugdytų jų eksporto modelį. Komunistai į gyventojus žiūri kaip į naudą, kurią prireikus galima paaukoti, o Kinija yra visiškai pasirengusi sukelti trumpalaikes kančias savo žmonėms, jei tai reiškia ilgalaikę naudą partijai. Be to, jei ketinčiau slapta pradėti ekonominį karą su Vakarais, kas galėtų būti geriau, jei ne 20 proc. pasaulio krovininių laivų ir tiekimo grandinių sutrikdymas vardan šalies apsaugos nuo "pandemijos"?

Esmė? Nesitikėkite, kad Kinija patenkins trąšų sudedamųjų dalių ar kitų produktų eksporto poreikius, nes sankcijos Rusijai tęsiasi.

Infliacija prieš pasiūla ir kontrolė

Apie artėjantį maisto trūkumą kalba ne tik globalistinės organizacijos; tarptautinės maisto korporacijos "Goya" generalinis direktorius taip pat neseniai perspėjo, kad esame ant maisto krizės slenksčio. Kaip jau esu minėjęs anksčiau, infliacija lemia vyriausybinę kainų kontrolę, kainų kontrolė lemia gamybos paskatų (pelno) trūkumą, pelno trūkumas lemia gamybos nuostolius, gamybos nuostoliai lemia nepriteklių, o nepriteklius lemia vyriausybinį racionavimą (visų didelių maisto šaltinių kontrolę).

Kaip matome iš beveik visų autoritarinių režimų šiuolaikinėje istorijoje, maisto tiekimo kontrolė yra svarbiausia siekiant kontroliuoti gyventojus. Strateginiu požiūriu ją lenkia tik energijos kontrolė (jos taip pat greitai pritrūks, nes Europa ims taikyti sankcijas Rusijos naftai ir dujoms ir pradės vartoti kitų eksportuotojų tiekiamą naftą ir dujas). Maisto problema yra arčiausiai mūsų namų, nes jos poveikį galime iš karto matyti savo piniginėse ir šeimose. Daugeliui tėvų nėra nieko baisiau, kaip perspektyva, kad jų vaikai badaus.

Pagrindinė žiniasklaida vėl ignoruoja bet kokią galimą ekonominę grėsmę, tiksliau tariant, neigia, kad maisto trūkumas yra kažkas, dėl ko reikėtų nerimauti. Aš sakau, kam klausytis žmonių grupės, kuri visada klysta dėl tokių įvykių? Jei ką, tai bent jau rimtai vertinčiau globalistų žodžius, kai kalbama apie ekonomikos žlugimą; juk jie iš tokių nelaimių gauna daugiausia naudos, be to, jie turi didžiausią įtaką sukeldami krizę.

Pasirengimas šiandien nieko nekainuoja rytoj. Nepasirengimas šiandien kainuoja VISKĄ rytoj. Kiekvieno, turinčio smegenų, pasirinkimas yra paprastas - pasiruošti, kad nebrangūs ir lengvai prieinami maisto produktai baigsis dar iki šių metų pabaigos.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau