Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Gegužės » 2

JAV ir Ukraina sudarė sutartis su privataus sektoriaus šnipinėjimo įmonėmis dėl Maskvos pajėgų sekimo

Autorius Kyle Anzalone via AntiWar.com,

Dienraštis "The Wall Street Journal" praneša, kad JAV, Ukraina ir jos sąjungininkės moka bendrovėms, turinčioms šnipinėjimo palydovus, už žvalgybinės informacijos apie Rusijos karių judėjimą rinkimą.

Vakarų šalys bendradarbiauja su keliomis įmonėmis, kurios prižiūri šimtus palydovų, kasdien praskriejančių virš Ukrainos. Nors palydovų pajėgumai skiriasi, kai kurie jų kasdien gali skenuoti visą šalį devynių pėdų raiška. Kitos bendrovės renka žvalgybinę informaciją per debesis ir naktį.

JAV ir Ukraina sudarė sutartis su privataus sektoriaus šnipinėjimo įmo
Šaltinis: "Maxar Technologies"/"USA Today".

Palydovų parkas "HawkEye 360" gali aktyviai sekti Rusijos kariuomenės judėjimą. Įmonės generalinis direktorius Džonas Serafinis (John Serafini) sakė, kad ji stebi Rusijos pajėgas naudodama GPS trukdymo įrangą. 

Bendrovė "Maxar Technologies" yra sudariusi sutartis su įvairiomis žiniasklaidos priemonėmis, įskaitant "The Wall Street Journal". Įmonė žurnalistams teikia 12 colių raiškos vaizdus iš įvairių Ukrainos vietovių.

Pareigūnai neseniai aptarė galimybę Kijevui teikti išsamesnę žvalgybinę informaciją, nes mūšis persikelia į Ukrainos rytinį Donbaso regioną. JAV tvirtina, kad padėjo Ukrainos kariuomenei numušti rusų karių transportą, per kurį žuvo šimtai žmonių.

Aukšto rango nacionalinio saugumo pareigūnai leidiniui sakė, kad dėl prieinamesnių kosminių technologijų Rusijai tampa sunkiau nuslėpti savo karių dislokacijos vietas. Pareigūnai taip pat pažymėjo, kad Baltiesiems rūmams lengviau išslaptinti savo žvalgybos duomenis, nes iš privačių palydovų surinkti duomenys yra vieša informacija.

WSJ pranešime pabrėžiama: "Komercinių erdvėlaivių duomenys gali būti ne tokios aukštos kokybės, kokius gali surinkti naujausi JAV šnipinėjimo palydovai, tačiau jais galima lengvai dalytis be apsunkinimų, susijusių su saugumo apribojimais."

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau