Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

"Netflix" atsisako Meghan Markle animacinio serialo, motyvuodama "strateginiais sprendimais"

Autorius: Katabella Roberts per "The Epoch Times",

Sekmadienį "Netflix" pranešė, kad atšaukė Meghan Markle sukurto animacinio serialo kūrimą, nes tai yra dalis "strateginių sprendimų", kuriuos priima transliavimo milžinė.

Šį sprendimą CNBC patvirtino "Netflix" atstovas spaudai, pažymėdamas, kad "Pearl" buvo vienas iš kelių projektų, kurių bendrovė atsisakė.

Tačiau Kalifornijoje įsikūręs srautinių transliacijų operatorius teigė, kad tęs darbą su "Archewell Productions" - Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės įkurta bendrove - kituose projektuose, įskaitant dokumentinį serialą "Heart of Invictus".

2020 m. "Archewell Productions" pasirašė daugiametę sutartį su "Netflix" dėl dokumentinių ir dokumentinių serialų, vaidybinių filmų, scenarijaus laidų ir programų vaikams kūrimo už neskelbiamą sumą.

Laikraštis "The Epoch Times" susisiekė su "Netflix" ir "Archewell Productions" atstovais spaudai ir paprašė komentarų.

Praėjusiais metais "Archewell Productions" paskelbė, kad " Pearl" centre bus dvylikametė mergaitė, kurią įkvepia įtakingų moterų istorijos nuotykiai.

Bendrovė teigė, kad M. Markle kartu su kanadiečių režisieriumi Davidu Furnishu (David Furnish) bus animacinio serialo vykdomoji prodiuserė.

"Kaip ir daugelis jos amžiaus mergaičių, mūsų herojė Perla keliauja savęs pažinimo keliu, bandydama įveikti kasdienius gyvenimo iššūkius", - tuometiniame pareiškime sakė M. Markle.

"Džiaugiuosi, kad "Archewell Productions", bendradarbiaudama su galinga "Netflix" platforma ir šiais neįtikėtinais prodiuseriais, kartu pristatys jums šį naują animacinį serialą, kuriame šlovinamos nepaprastos moterys per visą istoriją. Davidas Furnishas ir aš nekantravome išvysti šį ypatingą serialą ir džiaugiuosi, kad šiandien galime apie tai pranešti."

Anksčiau šį mėnesį "Netflix" atskleidė, kad pirmą kartą nuo 2011 m. spalio mėn. neteko prenumeratorių.

Laiške akcininkams bendrovė teigė, kad nuostolius lėmė daugybė veiksnių, įskaitant padidėjusią konkurenciją, tebesitęsiantį konfliktą Ukrainoje ir sąskaitų dalijimąsi nemokantiems namų ūkiams.

Transliavimo milžinė investuotojams pranešė, kad per pirmuosius tris šių metų mėnesius visame pasaulyje neteko 200 000 abonentų, ir pridūrė, kad per kitus tris mėnesius iki liepos mėn. tikisi tolesnių nuostolių.

Anksčiau prenumerata grindžiama paslauga prognozavo, kad bus pridėta 2,5 mln. mokančių klientų. Tačiau balandžio 19 d. ji investuotojams pranešė, kad per šį ketvirtį tikisi prarasti 2 mln. abonentų visame pasaulyje.

Kaip narystės mažėjimo priežastis "Netflix" taip pat nurodė "makroekonominį silpnumą" ir savo kainų pokyčius.

Šis pranešimas pasirodė po to, kai anksčiau šiais metais prodiuserinė kompanija pareiškė, kad padidins JAV mėnesinės prenumeratos kainas nuo 1 iki 2 JAV dolerių per mėnesį, priklausomai nuo plano.

Kovo mėn. bendrovė pranešė, kad pradės diegti naują funkciją, kuria siekiama neleisti skirtingiems namų ūkiams dalytis paskyros slaptažodžiais, imant iš jų papildomus mokesčius.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Bulvių duona
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje. Mieles ištrinkite su cukrumi. Į šią masę įdėkite 2 arbatinius šaukštelius miltų, išmaišykite ir atidėkite. Nulupkite lupenas ir sutrinkite bulves ir t.t. Skanaus!...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau