Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Gegužės » 29

"Apache" sraigtasparnis užfiksavo tris NSO, atliekančius neįtikėtinus manevrus

Objektai apsisuka 360 laipsnių kampu greičiau nei per 3 sekundes. Tiesiame posūkyje, esant 0,8 Macho greičiui, 7 Gs ir 14 laipsnių per sekundę greičiui, F-16 naikintuvas gali apsisukti 360 laipsnių kampu maždaug per 26 sekundes. Šie objektai juda greičiau, nei būtų galima tikėtis pamatyti net iš tokių greitų naikintuvų kaip F-16 ar F/A-18.

Šį susitikimą užfiksavo sraigtasparnio "Apache" daugiajutiklė vaizdo sistema 2018 m. lapkričio 6 d. apie vidurnaktį, maždaug už 40 mylių į šiaurės vakarus nuo Tuksono, Arizonos valstijoje.

Vaizdo įraše matyti keli neatpažinti objektai, manevruojantys taip, kaip nedaro joks kitas orlaivis.

Nors vaizdo įraše sunku atskirti, iš pradžių atrodo, kad trys nežinomos skraidančios transporto priemonės skraido laisva trikampio formos formacija.

Atrodo, kad visi trys neatpažinti objektai netoli Pikačo viršukalnės skrieja vienas aplink kitą tarsi aplink nematomą ašį, o jų trajektorija stabili į rytus. Kai "Apache" pradeda kilti, neatpažinti objektai toliau sukasi bukos trikampio formos ir dingsta iš akiračio.

Tai vienas pirmųjų karinės jutiklių sistemos užfiksuotų vaizdo įrašų, kuriame matyti labai neįprastos NSO skrydžio ypatybės, nors susitikimas truko vos kelias sekundes.

Buvęs JAV karinių oro pajėgų naikintuvo pilotas Chrisas Lehto teigė, kad objektai buvo akivaizdžiai anomalūs.

"Atrodo, kad tai trys atskiri objektai, bet tolumoje. Pirmiausia į akis krinta pagreičio greitis, - aiškino Lehto, 20 metų praleidęs karinėse oro pajėgose, skraidydamas F-16 lėktuvais.

Lehto atlikta sraigtasparnio "Apache" įgulos vaizdo įrašo analizė suteikia daug informacijos apie tai, kodėl vaizdo įraše matomi trys objektai greičiausiai nėra įprasti Žemėje pagaminti orlaiviai.

Veteranas aiškina, kad objektų greitėjimo greitis nepanašus į nieką, ką jis yra matęs per savo, kaip piloto, gyvenimą. Priešingai, atrodo, kad objektai juda greičiau, nei galėtume tikėtis, net ir iš tokių didelio našumo naikintuvų kaip F-16 ar F/A-18.

Tačiau bene ryškiausia Lehto atskleista detalė yra ta, kad trijų objektų sukimasis rodo, jog NSO nebuvo mechaninės kilmės.

"Jie keičia aukštį ir kryptį, bet tai nėra panašu į mūsų skrydį, į lėktuvo skrydį", - paaiškino Lehto ir padarė išvadą, kad pagal tai, ką jis matė vaizdo įraše, objektai pasižymi savybėmis, kurių neįmanoma paaiškinti.

Dėl apskritimo šokio manevrų Lehto paaiškino, kad jie paprasčiausiai neįmanomi dėl neįprasto apskritimo formos skrydžio trajektorijos, kurią objektai rodo vaizdo įrašo pabaigoje.

"Visą 360 laipsnių posūkį jie atlieka per mažiau nei 3 sekundes, - aiškino Lehto ir pridūrė, kad "plokščiame posūkyje, esant 0,8 Macho greičiui, 7 Gs ir 14 laipsnių per sekundę greičiui, F-16 gali apsisukti 360 laipsnių kampu maždaug per 26 sekundes".

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau