Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Gegužės » 30

15 žuvusiųjų, 3 dingusieji be žinios po smarkių liūčių pietų Kinijoje

Pietų Kinijoje per liūtis žuvo mažiausiai 15 žmonių, pranešė valstybinė žiniasklaida.

Fudziano provincijoje, netoli Kinijos rytinės pakrantės, nuošliaužoms sugriovus du pastatus, žuvo aštuoni žmonės, pranešė oficialioji naujienų agentūra "Xinhua", remdamasi Vupingo apygardos informacijos biuru.

Dar penki žmonės žuvo ir trys dingo be žinios Junano provincijoje, esančioje už 1 200 km į pietvakarius nuo Kinijos, sakoma valstybinio transliuotojo CCTV internetiniame pranešime.

Valdžios institucijos pranešė, kad penktadienį Guangsi regione esančioje Sinčengo vietovėje potvynio vanduo nusinešė tris vaikus. Du žuvo, o vienas liko gyvas.

Uraganas apgadino kelius, tiltus, telekomunikacijų ir elektros įrenginius Junano provincijos Čiubėjaus apygardoje, esančioje maždaug už 130 km į šiaurę nuo sienos su Vietnamu.

Fudziane penktadienį penkios aukos buvo rastos sugriuvusiame gamyklos pastate, o dar trys - sugriuvusiame daugiabutyje, pranešė "Xinhua".

Smarkus lietus prasidėjo ketvirtadienio vakarą Vupingo apskrityje, kuri yra maždaug už 210 km į šalies gilumą nuo pakrantės miesto Siameno.

Internete paskelbtame vaizdo įraše matyti purvinu vandeniu užlietos gatvės ir iš dalies nuplauti kai kurie keliai.

Audra apgadino pasėlius, nutraukė elektros energijos tiekimą ir sugriovė 39 namus apskrityje, pranešė valstybinė žiniasklaida. Buvo evakuota daugiau kaip 1 600 žmonių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 19:23 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su mėsa ir sūriu. Labai skanus užkandis!
Pasigaminkime namuose skanius pyragaičius su mėsa ir sūrių. Daugiau galite sužinoti žiūrėdami vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau