Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 1

Atsiranda įrodymų, kad Nancy Pelosi vyras nužudė brolį vairuodamas išgėręs

Nancy Pelosi vyras Paulas dalyvavo vairuojant neblaiviam ir dėl to žuvo jo brolis, teigiama naujame pranešime.

Šeštadienio vakarą Paulas Pelosi buvo suimtas už vairavimą esant visiškai girtam netrukus po to, kai Kalifornijos greitkelyje savo automobiliu "Porsche" atsitrenkė į džipą.

Vėliau paaiškėjo, kad tai nebuvo pirmas kartas, kai P. Pelosi vairavo automobilį apsvaigęs per avariją. Būdamas 16 metų, jis vairavo kartu su 19 metų broliu Deividu, sėdėjusiu keleivio sėdynėje, kai prarado automobilio kontrolę ir apvirto jį į pylimą. Deividas dėl avarijos žuvo.

Thepostmillennial.com praneša: Kaip praneša "Daily Mail", avarija įvyko 1957 m. vasario 22 d. prieš pat 3 val. P. Pelosi pasiėmė Deividą iš jo draugės namų ir nusprendė pasivažinėti prieš važiuodamas namo.

"Devyniolikmetis Deividas Džonas Pelosi (David John Pelosi)... buvo prispaustas po lengvuoju automobiliu, kurį vairavo jo brolis, kai šis apvirto Skyline greitkelyje už mylios į šiaurę nuo Crystal Springs", - teigiama laikraščio pranešime netrukus po avarijos.

"Deividas perspėjo jaunąjį Polą, kai automobilis artėjo prie stataus posūkio netoli užtvankos: "Tai blogas ruožas - geriau sulėtink", - tęsėsi pranešimas.

"Polas sakė, kad bandė sulėtinti greitį perjungdamas pavaras ir prarado kontrolę. Automobilis nuskriejo per kelią, atšoko nuo nedidelio pylimo, užlipo 20 metrų į kitą pylimą, vienu metu apsisuko ir apsivertė, o galiausiai atsidūrė šonu žemyn ant kelkraščio su abiem jaunuoliais po apačia."

Laikraštis "San Francisco Examiner" tuo metu rašė, kad Deividas mirė atvykęs į ligoninę ir kad jis greičiausiai užduso dėl kaklo įtvaro, kurį dėvėjo, kad palaikytų kaklo lūžį, kurį patyrė įbridęs į seklų vandenį Tahoe ežere.

Jie pakėlė automobilį, kad sumažintų spaudimą, bet jaunuolis, matyt, jau buvo miręs, - rašė laikraštis.

Pranešime taip pat pažymėta, kad dėl avarijos P. Pelosi patyrė raktikaulio lūžį, o policija jį apkaltino netyčiniu nužudymu, tačiau vėliau šis kaltinimas buvo panaikintas.

2011 m. P. Pelosi buvo du kartus nubaustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus: vieną - už važiavimą degant raudonam šviesoforo signalui, kitą - už tai, kad kirto ašinę liniją.

Šeštadienio incidento metu jis važiavo per "Stop" ženklą ir buvo partrenktas mano Jesus Lopez, 48 m., kuris važiavo į šiaurę džipu.

Šeštadienį 10.22 val. buvo sulaikytas dėl dviejų nusižengimų - vairavimo apsvaigus nuo alkoholio ir vairavimo, kai kraujyje buvo 0,08 proc. ar daugiau alkoholio, užstatas - 5 000 JAV dolerių.

Sekmadienio rytą jis buvo paleistas.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau