Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 12

"Nokia" generalinis direktorius sako, kad iki 2030 m. išmaniųjų telefonų technologijos bus integruotos į žmogaus kūną

"Nokia" generalinis direktorius ir WEF dalyvis Pekka Lundmarkas (Pekka Lundmark) teigė, kad iki 2030 m. išmaniųjų telefonų technologijos bus integruotos į žmogaus kūną.

Šiemet Davose vykusiame Pasaulio ekonomikos forumo metiniame susitikime vykusioje diskusijoje P. Lundmarkas teigė, kad tikisi, jog 6G ryšys atsiras iki 2030 m., tačiau nemano, kad išmanusis telefonas bus labiausiai "paplitusi sąsaja".

Jis nemano, kad prie jos prieisime per savo išmanųjį telefoną, nes ji bus integruota tiesiai į mūsų kūnus.

"tai tikrai įvyks. Anksčiau kalbėjau apie 6G, kuri (įvyks) apie 2030 m. Sakyčiau, kad iki to laiko tikrai išmanusis telefonas, kaip mes jį žinome šiandien, nebus labiausiai paplitusi sąsaja", - sakė Lundmarkas ir pridūrė, kad "daugelis šių dalykų bus įmontuoti tiesiai į mūsų kūnus".

Lundmarkas tiksliai nenurodė, ką jis turi omenyje, tačiau kai kurios bendrovės, pavyzdžiui, Elono Musko (Elon Musk) įmonė "Neuralink", kuria elektroninius prietaisus, kuriuos būtų galima implantuoti į smegenis ir naudoti bendravimui su mašinomis ir kitais žmonėmis. Paprastesniu lygmeniu, kaip matyti Švedijoje, mikroschemos gali būti implantuojamos į žmonių pirštus ir naudojamos daiktams atrakinti.

"Activist Post" praneša: Be transžmogaus kūno tobulinimo, dar viena naujovių, kuriomis džiaugiasi WEF, yra dėvimų prietaisų, palengvinančių virtualią ir papildytą realybę, kūrimas.

Kaip anksčiau pranešė "The Counter Signal", Pasaulio ekonomikos forumas ėmėsi pagrindinio lyderio vaidmens Marko Zuckerbergo (Mark Zuckerberg) metaversle.

"Technologijų pažanga įsiskverbė į daugumą sektorių ir pakeitė juos administraciniu ar paslaugų teikimo požiūriu. Tačiau norint pertvarkyti švietimą, dar reikia tolesnės technologinės pažangos. Šių pasiekimų skverbimasis į švietimo sistemas tampa vis didesne būtinybe", - rašoma Pasaulio ekonomikos forumo straipsnyje.

Jie taip pat teigia, kad tikisi, jog VR ir metaverslas pakeis įprastines klases, nors ir pažymi, kad tai kelia riziką izoliuoti mokinius nuo asmeninės patirties.

"VR šiek tiek apriboja žmonių bendravimą, jei nėra tinkamai prižiūrima ir įdiegta su vadovaujama programa, ir gali sukelti jaunosios kartos izoliaciją", - rašo WEF.

Be VR, WEF nariai taip pat teigė, kad juos jaudina papildytosios realybės potencialas, ypač hologramos, kurias būtų galima sukurti naudojant 6G.

Kalbėdama su "Lundmark", "Google" finansų direktorė Ruth Porat pridūrė: "Manome, kad vienas iš didžiųjų papildytosios realybės privalumų iš tikrųjų yra problemų sprendimas čia, Žemėje."

"Tai bus tokie dalykai, kaip akinių turėjimas ir galimybė versti kalbant su akiniais." Ji pridūrė, kad ši technologija yra "labai arti" išleidimo.

"Hologramos", - įsiterpė Lundmarkas.

"6G eroje hologramos bus labai, labai aukštos kokybės. Jau mačiau 5G pagrįstų demonstracijų. Jos jau veikia, bet naujos kartos [technologijos] - turiu omenyje, kad šį susitikimą galėtume rengti taip, kad iš tikrųjų sėdėtume skirtingose pasaulio dalyse."

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau