Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 15

Monrealyje vėl pasirodė keistos veido atpažinimo sistemos.

dailyhive.com: Monrealio centre vėl pasirodė didelė piramidės formos mašina ir dabar apie ją kalba daugybė žmonių.

Keistai atrodančiame interaktyviame įrenginyje naudojamos kameros ir ekranai, kuriuose veido atpažinimo programinė įranga gali analizuoti fizinę informaciją apie jus, pavyzdžiui, jūsų amžių.

Naujame "TikTok" vaizdo įraše pavadinimu "Juodasis veidrodis" rodoma, kaip šia technologija naudojasi praeiviai:

Kai šis vaizdo įrašas išplito kaip virusas, "Twitter" naudotojai pradėjo dalytis mintimis ir teorijomis apie tai, kas tai galėtų būti.

Nors visa tai neabejotinai yra tam tikro distopinio sąmokslo požymių, tačiau prietaisas, pavadintas užuojautos mašina, iš tikrųjų nėra jokia paslaptis.

Iš tikrųjų tai meno instaliacija, kuri nuo 2017 m., kai "Ensemble Ensemble" ją pirmą kartą pristatė 2017 m., kelis kartus buvo įrengta priešais "Saint Laurent" metro stotį.

Tiesą sakant, Kanados nacionalinė filmų valdyba netgi išleido vaizdo įrašą, kuriame paaiškinama meninė mašinos paskirtis. "Reaguodama į masinio stebėjimo sukeltą "kasdienį įtarumą", "Compassion Machine" siekia suteikti žmonėms "asmeninę prognozę" apie jų tikimybę daryti gera."

Tai paaiškina karikatūriškai dideles stebėjimo kameras ir visažinės akies simboliką ant prietaiso. Bet, tiesą sakant, nuo viso to vis dar kyla šiurpuliukai.

P komentaras: Situacija, susijusi su naujausiu garsių kino kūrėjų pasirodymu, atrodo kaip linksmas antiglobalistų ir sąmokslo teorijų šalininkų trolinimas, tačiau iš tiesų joje nėra daug linksmybių.

Labiau tikėtina, kad tai Overtono langas, ar kažkas panašaus, t. y. žmonės žaidimų ir spektaklių forma pamažu pripratinami prie netolimos ateities realijų, kai tokios "užuojautos mašinos" bus pastatytos ant kiekvieno kampo. 

Ir nors šios netolimos ateities perspektyva gana niūri, guodžia žinojimas, kad "užuojautos mašinų" išradėjai turi visas galimybes tapti "Atgailos mašinomis" - didžiulių karinių tempimo mašinų su vietoj elnio ant variklio dangčio pririštais nusidėjėliais - moderatoriais:

Nors, žinoma, pastaruoju metu nusidėjėlių tiek daug, kad visiems jiems neužtenka geležies. Tačiau mes manome, kad Bažnyčios bažnyčios annunakiai jiems ką nors sugalvos, todėl laukite. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau