Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Birželio » 18

Vyrai juodais drabužiais kontroliuoja NSO liudininkus

Vadinamieji "vyrai juodais drabužiais" jau gerai žinomi. Paprastai jie, apsimesdami FTB ir kitų žvalgybos agentūrų atstovais, persekioja tuos, kurie susidūrė su NSO.

Jei tikėtume liudininkų pasakojimais, šie žmonės dėvi tamsius drabužius, dažnai tamsius akinius ir elgiasi gana agresyviai. Ufologas Nikas Redfernas taip pat turi įrodymų, kad "žmonės juodais drabužiais" siekia kontroliuoti žmones telefonu.

"Challenger" sprogo"

2015 m. gegužę D. Redfernas turėjo skaityti paskaitą apie kontaktorius Džošua Tree mieste Kalifornijoje. Savo kalboje jis norėjo paminėti moterį, kurią 1986 m. FTB agentai apklausė dėl erdvėlaivio "Challenger" sprogimo.

Faktas buvo tas, kad ši moteris (kurios vardo Redfernas taip ir nenurodė) neva bendravo su kažkokia antgamtine būtybe. Jos šaltinis teigė, kad erdvėlaivyje buvo įvykdytas sabotažas, kuris ir sukėlė katastrofą. Ši informacija pasiekė žvalgybos tarnybas ir jos pradėjo aiškintis, kaip moteris galėjo gauti šią informaciją.

Redferno paskaitą turėjo lydėti pristatymas, į kurį jis nusprendė įdėti žuvusio "Challenger" nuotrauką. Nuotrauką ufologas rado internete. Po kurio laiko jis paskambino savo literatūros agentei Lisai Hagan. Pokalbio metu Lisa staiga užsiminė, kad neseniai kažkas jai paskambino iš išjungto numerio ir ištarė trumpą frazę: "Challenger" sprogo. Paaiškėjo, kad kaip tik tuo metu Redfernas internete ieškojo erdvėlaivio nuotraukos.

Kas ant linijos?

Kitas panašus incidentas nutiko Grahamui Birdsallui, dabar jau uždaryto britų žurnalo "UFO Magazine" redaktoriui. Jis jau miręs.

Septintojo dešimtmečio antroje pusėje Grehemas ir jo brolis Markas pastebėjo didelį neatpažintą skraidantį objektą netoli Harrowgate'o, Šiaurės Jorkšyre, netoli Menwith Hill bazės, kurią kontroliuoja Amerikos nacionalinio saugumo agentūra.

Kadangi broliai Birdsalliai buvo gerai žinomi ir gerbiami žurnalistai, jiems buvo leista apsilankyti Menwith Hill ir paimti komentarus iš pareigūnų, kurie taip pat užfiksavo NSO stebėjimą.

Netrukus Grehemui paskambino vyresnysis bazės saugumo pareigūnas Milsas. Jis norėjo su redaktoriumi aptarti įvykį, kurio liudininku tapo. Jie kalbėjosi apie valandą, o tuo metu eilė ėmė strigti. Pokalbiui pasibaigus, trukdžiai ėmė pasireikšti ir kituose pokalbiuose.

Kartą Grahamas kalbėjosi su broliu ir staiga linijoje pasigirdo keli spragtelėjimai, o paskui pasigirdo jų pačių balsai, atkartojantys prieš kelias minutes Grahamo ir Marko pasakytas replikas. Kaip galite įsivaizduoti, tai negalėjo būti aidas.

Neįvykęs skambutis

Neilas Arnoldas, britų paranormalių reiškinių tyrinėtojas ir Redferno draugas, kartą papasakojo istoriją apie savo giminaitį. Devintajame dešimtmetyje jis tapo NSO stebėjimo liudininku ir nusprendė paskambinti į vietinį laikraštį iš telefono dėžutės ir apie tai papasakoti.

Vos jam įėjus į kabiną, šalia jos pasirodė tamsų kostiumą vilkintis vyras ir niūriai pažvelgė į jį. Arnoldo giminaitis pamanė, kad jam reikia skubiai paskambinti, ir parodė, kad pokalbis truks neilgai.

Liudininkas paskambino į redakciją ir pasakė, kad atvyks į biurą asmeniškai papasakoti detalių. Tada jis pakabino ragelį ir išėjo iš kabinos, sakydamas nepažįstamajam, kad šis gali užeiti. Tačiau vyras liko stovėti vietoje.

Liudytojas įlipo į autobusą ir tada jam ėmė velniškai skaudėti galvą. Jis sunkiai nuėjo į redakcijos biurą, kur sužinojo, kad kažkodėl niekas neprisimena jo skambučio...

Išnykęs ore

Savo ruožtu Jenny Randles, parašiusi knygą "Tiesa apie vyrus juodais drabužiais", nurodo tokį atvejį. 1981 m. vasarą britas Džimas Vilsonas (Jim Wilson) nakties danguje pastebėjo keistą objektą. Netrukus prie jo priėjo du juodai apsirengę nepažįstamieji ir pasakė, kad tai sovietų palydovas ir kad Džimas neturėtų niekam apie tai pasakoti.

Tačiau tai dar nebuvo pabaiga. Kiekvieną vakarą svečiai pradėjo važiuoti savo 1960 m. Jaguaru į namą, kuriame gyveno Vilsonas. Jie pasistatydavo savo automobilį šalia Džimo automobilio ir, matyt, stebėdavo namą. Galiausiai vyras kreipėsi į policiją.

Policija patikrino "Jaguar" valstybinį numerį ir nustatė, kad jis suklastotas. Tada jie nusprendė pasikalbėti su viduje sėdinčiais žmonėmis. Abu pareigūnai atsargiai priėjo prie automobilio ir ketino belstis į langą. Tačiau tada "Jaguar" tiesiog ištirpo ore.

Redferno nuomone, visi šie keistoki dalykai rodo, kad "vyrai juodais drabužiais", kad ir kas jie būtų, iš tiesų bando kontroliuoti kontaktuotojus - greičiausiai tam, kad neleistų atskleisti informacijos apie NSO fenomeną. Gali būti, kad jie iš tiesų yra kokios nors slaptos žvalgybos agentūros darbuotojai, o visi keistoki atvejai paaiškinami tuo, kad jie valdo hipnozę arba kaip nors kitaip veikia žmonių protus.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau