Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Balandžio » 18

NSO tyrėjai: Ar kas nors klausosi jūsų skambučių?

Neabejotina, kad ufologijos srityje vyrauja didelė paranoja. Kai kurie iš jų yra pagrįsti. Tačiau kitais atvejais tai kyla dėl to, kad žmonės leidžia savo vaizduotei tapti nekontroliuojamai. Pažįstu NSO tyrėjų, kurie turėjo bemiegių naktų vien dėl to, kad išgirdo pavienį spragtelėjimą telefone. Taip dažnai būna ir ufologijoje. Tačiau šiandien ketinu sutelkti dėmesį į tikrąją, grėsmingąją pusę, kaip ir kodėl mes - NSO bendruomenė - esame stebimi. Žinau, kad stebėjimas yra tikras dėl vienos konkrečios priežasties: man tai nutiko ne kartą. Pradėsime nuo to, kas nutiko 2015 m. gegužės 25 d. Paskutinį gegužės savaitgalį - tiesą sakant, vos po kelių dienų - turėjau kalbėti kasmetiniame koncerte "Kontaktas dykumoje" Džošua Medyje, Kalifornijoje. Mano paskaitos tema: NSO kontaktų fenomenas. Vienas iš dalykų, apie kuriuos planavau kalbėti (ir apie kuriuos kalbėjau), buvo tam tikros kontaktų dalyvės - moters, kurios istorija buvo intriguojanti, bet labai prieštaringa, - klausimas, rašo mysteriousuniverse.org

Tiems, kurie galbūt nežino, pasakysiu, kad kontaktiniai asmenys pirmą kartą pasirodė XX a. šeštojo dešimtmečio pradžioje, teigdami, kad bendravo su ilgaplaukiais ateiviais iš kosmoso, kurie reikalavo atsikratyti atominių bombų ir gyventi taikoje ir harmonijoje. Dabartiniame ufologijos pasaulyje kontaktininkus iš esmės išstūmė pagrobtieji. Tačiau ne visiškai - tai mane sugrąžina prie pirmiau minėtos moters klausimo. Tai keista istorija, susijusi su NASA ir 1986 m. sausio 28 d. sprogusiu jos erdvėlaiviu "Challenger".

šią erdvėlaivio "Challenger" nuotrauką padarė NASA
Pastaba: šią erdvėlaivio "Challenger" nuotrauką padarė NASA. Kadangi NASA yra JAV vyriausybinė agentūra, nuotrauka yra vieša nuosavybė.

Dar 1986 m. šią moterį apklausė FTB, kuris atliko tyrimą dėl 1986 m. sausio 28 d. įvykusio NASA erdvėlaivio "Challenger" sprogimo. Tai buvo tragiškas įvykis, per kurį žuvo visa įgula ir kuris sukėlė šoką visoje planetoje. Pagal Informacijos laisvės akto sąlygas išslaptintuose FTB dokumentuose apie šį incidentą užfiksuota, kad moteris (kurios vardas iš turimų dokumentų išbrauktas, nors man jis žinomas) sakė, kad "Shuttle" buvo sabotuojamas. Remiantis stipriai redaguotais dokumentais, kuriuos FTB norėjo paskelbti viešai, su šia moterimi bendravo tam tikrą autoritetą turintis šaltinis, kuris, matyt, buvo labai gerai pažįstamas Biuro agentams. 

Nuo to reikalai tik aštrėjo. Iš esmės tai ir yra visa svarbi išslaptinta medžiaga apie šią itin neįprastą, labai prieštaringą ir tikriausiai unikalią sąmokslo teoriją. Nors kai kas gali pasišaipyti iš jos turinio, pažymėtina, kad FTB prisipažino, jog visiškai ir konkrečiai nacionalinio saugumo vardan nuslėpė ne mažiau kaip 26 puslapius slaptų dokumentų apie šią keistą sagą apie tariamai sabotuojamą erdvėlaivį "Space Shuttle". 

Na, atsižvelgiant į tai, kad moteris teigė turėjusi kontaktų su antgamtinėmis būtybėmis, nusprendžiau visa tai paminėti savo paskaitoje kontaktų tema Joshua Tree. Taigi, naršiau internete ieškodamas geros nelaimingo "Challenger" nuotraukos, kurią galėčiau įterpti į savo "PowerPoint" prezentaciją. Po poros valandų turėjau paskambinti savo agentei Lizai Hagan - ne dėl ko kito, o dėl savo tuo metu pasirodžiusios knygos "Vyrai juodais drabužiais": Asmeninės istorijos ir šiurpūs nuotykiai. 

Pokalbio metu Lisa pasakė, kad tą pačią dieną jai nutiko kažkas labai keisto. Paklausiau, kas tai buvo, ir ji man papasakojo, kaip jai paskambino žmogus, kurio telefono numeris nepasiekiamas, ir pasakė tik du žodžius: "Challenger" sprogo. Liza yra viena valanda priekyje manęs, o kai pasitikrinome, paaiškėjo, kad ji sulaukė skambučio kaip tik tuo metu, kai aš internete ieškojau nuotraukos. Vargu ar reikia sakyti, kad Liza buvo nustebusi - ir gana sutrikusi, - kai pasakiau, kad tą patį rytą, kai jai paskambino, ieškojau "Challenger" klausimo. Turėjau gilų įtarimą, kuris neišnyko, kad kiekvienas mano žingsnis yra stebimas; tikriausiai ir Lizos. Galų gale abu gerai žinojome, kad MIB ir paslaptingi skambučiai eina kartu kaip ranka rankon. Dabar pereikime prie kito keisto telefoninio reikalo.

Klaudiją Kaningem (Claudia Cunningham) NSO tyrinėtojas ir autorius Timas Beklis (Tim Beckley) pakrikštijo "MIB dama", nes ji uoliai ir atsidavusiai tyrinėja šį reiškinį, be to, 2009 m. ji pati susidūrė su vienu iš MIB, kaip išsamiai aprašiau savo knygoje "Tikrieji vyrai juodais drabužiais" (The Real Men in Black). Septintojo dešimtmečio pabaigoje Klaudija patyrė dar vieną dalyką, kurį bent kartą gyvenime patyrė daugelis "Vyrų juodais drabužiais" tyrinėtojų ir liudininkų: keistus ir nerimą keliančius telefono trukdžius. Ji man pasakojo: "Aštuntojo dešimtmečio pabaigoje buvau ištekėjusi, o mano vyras buvo policijos pareigūnas, kuris dirbo naktimis. Būdama viena ir dažnai nuobodžiaudama, buvau smarkiai įsitraukusi į paranormalių reiškinių skaitymą per savo didžiulę nedidelę biblioteką - tuomet skaičiau Skoto Rogo knygą "Telefono skambučiai iš mirusiųjų". Knygos esmė buvo ta, kad mirus žmogui, jis gali tau paskambinti, ir knygoje buvo pateikta daugybė tokių atvejų. Vienas garsus žmogus, kuriam tai nutiko, buvo mirusi aktorė Ida Lupino. Jos tėvas, Londono teatro aktorius Stenlis, esą jai skambino iš pomirtinio pasaulio. 

Tikėkite manimi, tai buvo šiurpą keliantis skaitinys. Vieną vakarą gulėdamas lovoje ir skaitydamas tą pačią knygą įsijungiau ant naktinio stalelio stovėjusį AM radiją, o tai buvo WGY pokalbių laida, kurioje jie ėmė interviu iš NSO pagrobėjos Betty Hill. Ji sakė, kad po to, kai su vyru Barniu pamatė NSO, turėjo daug telefono trukdžių... statinis triukšmas ir panašiai. Tą vakarą labai nervinausi jos klausydamasis ir įsivaizduodamas, kad suskambės mano telefonas. Įsivaizduokite mano šoką, kai jis suskambėjo. Tai turėjo būti apie 21 val. vakaro. Ir viskas, ką girdėjau, buvo statinis garsas!! Kaip jau sakiau, buvau labai įnikęs skaityti apie NSO, Bermudų trikampį ir t. t., todėl manau, kad skambutį išprovokavo mano baimė.

Ir štai trečias pavyzdys: Septintojo dešimtmečio antroje pusėje Grahamas Birdsalas (Graham Birdsall) - dabar jau uždaryto JK leidžiamo žurnalo "UFO Magazine" redaktorius - ir jo brolis Markas (Mark) stebėjo didelį NSO stebėjimą netoli Harrogato, Šiaurės Jorkšyre, Anglijoje, kuriame dalyvavo keli liudininkai, matę keistus oro objektus netoli Menwith Hill - didžiulio "pasiklausymo posto", kontroliuojamo Amerikos nacionalinio saugumo agentūros. Broliai Birdsalliai kreipėsi į Menwith Hill darbuotojus, prašydami komentarų, ir vienu metu jie iš tikrųjų buvo įleisti į bazę. Tai lėmė įdomią įvykių seką. Netrukus po apsilankymo bazėje Grahamui paskambino ponas Millsas, vyriausiasis NSA saugumo pareigūnas bazėje, kuris buvo ką tik pradėjęs eiti pareigas Menwith Hill ir norėjo užmegzti gerus vietinius santykius. Grehemas su NSA pareigūnu kalbėjosi maždaug valandą - tuo gali pasigirti nedaugelis civilių. Per trumpą laiką Birdsallų šeima pradėjo pastebėti "siaubingai daug" trukdžių telefone, kuriuo Grahamas kalbėjosi su Milsu. Tai tęsėsi kelias dienas, vėliau savaites. Kartą Grahamas kalbėjosi su Marku, kai linijoje pasigirdo keli spragtelėjimai, o po to jų balsai pakartojo tuos pačius žodžius, kuriuos jie ištarė vos prieš kelias minutes.

Turiu tiesiog šimtus atvejų, kurie rodo, kad NSO tyrinėtojų bendruomenė yra stebima. Būkite atsargūs, bet neleiskite, kad jus apimtų paranoja.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite duonos trupiniais...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (ramunėlė, juoduogio šeivamedis, liepžiedžiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai, liepos žiedai

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau