Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 27

Nepaisant pragyvenimo išlaidų krizės UK, premjeras B. Johnsonas pažadėjo Ukrainai skirti dar 429 mln. svarų sterlingų

Nepaisant pragyvenimo išlaidų krizės Didžiojoje Britanijoje, ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (Boris Johnson) pažadėjo Ukrainos vyriausybei skirti šimtus milijonų svarų sterlingų.

B. Džonsonas teigė, kad verta sumokėti papildomą 429 mln. svarų sterlingų paramą V. Zelenskio režimui, nes Rusijos dominavimo kaina būtų "daug didesnė".

Breitbart praneša: Didžiosios Britanijos vadovas, kuris šiuo metu laikosi valdžioje, Vestminsteryje kylant klausimams dėl galimo jo nušalinimo, sekmadienį per Septynių šalių grupės (G7) susitikimą prabangioje Elmau pilyje Bavarijos Alpėse, Vokietijoje, pareiškė apie pagalbą.

Aukščiausiojo lygio susitikime B. Johnsonas ne vienintelis susiduria su dideliais politiniais nesutarimais šalies viduje: Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron) praėjusį sekmadienį prarado parlamentinę daugumą Nacionalinėje Asamblėjoje, o Amerikos prezidento Joe Bideno reitingai po katastrofiškų dvejų metų nesėkmingos ekonominės ir užsienio politikos krito iki 30-ies.

Nepaisant to, B. Johnsonas paragino susitelkti dėl Ukrainos, o tai globalistams lyderiams tikriausiai yra sveikintinas būdas atitraukti dėmesį nuo blogų naujienų ciklų.

"Kaina už tai, kad atsitrauksime, kad leisime prezidentui Putinui atplėšti dalį Ukrainos ir tęsti savo užkariavimo programą, bus daug, daug didesnė, ir visi čia esantys tai supranta", - sakė B. Johnsonas pagal BBC.

Naujausia Didžiosios Britanijos pagalba Ukrainai bus teikiama kaip Pasaulio banko paskolų garantijos, o bendra Rytų Europos šaliai nuo Rusijos invazijos vasario mėn. suteiktos pagalbos suma sieks 1,5 mlrd. svarų sterlingų.

Tuo tarpu Džonsono administracija atsisakė mažinti mokesčius savo šalyje, prisidengdama tuo, kad būtų padengtos didžiulės skolos, susidariusios per koronaviruso blokadas, ir užkirstas kelias tolesnei infliacijai, kuri jau pasiekė aukščiausią lygį per 40 metų.

Be 429 mln. svarų sterlingų pagalbos Ukrainai paketo, Jungtinė Karalystė kartu su kitomis G7 šalimis susitarė įvesti sankcijas Rusijos auksui, kuris po energijos yra didžiausia šalies eksporto prekė. Šiuo žingsniu bus siekiama dar labiau apriboti Vladimiro Putino vyriausybės galimybes veikti tarptautinėse finansų sistemose.

"Priemonės, apie kurias šiandien paskelbėme, tiesiogiai paveiks Rusijos oligarchus ir smogs į pačią Putino karo mašinos širdį", - sakė Borisas Džonsonas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

20.10.2019 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Moliūgų Ir Sutirštinto Pieno Pyragas
Pyragas su moliūgų ir sutirštinto pieno įdaru . Į namus ir sandėliukus jau parkeliavo šio derliaus moliūgai. Vieni iš jų verda sriubas ar troškinius, kiti kepa blynus ar ruošia džemą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau