Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 3

Honkongo įstatymų leidėjo Covid testas po nuotraukos su Xi teigiamas

Honkongo įstatymų leidėjas, kuris pozavo bendrai nuotraukai su Kinijos prezidentu Xi Jinpingu (Xi Jinping) per šią savaitę vykusį šalies vadovo vizitą į šį finansų centrą, sekmadienį patvirtino, kad jo koronaviruso testas buvo teigiamas.

Xi lankėsi Honkonge, laikydamasis griežtų saugumo priemonių, minint miesto perdavimo iš Didžiosios Britanijos 25-ąsias metines, ir tai buvo jo pirmoji kelionė už žemyninės Kinijos ribų po pandemijos protrūkio.

Stevenas Ho (Steven Ho), 42 metų didžiausios Honkongo propekiniškos partijos narys, dirbantis miesto guminio antspaudo įstatymų leidžiamojoje institucijoje, buvo vienas iš maždaug 100 pareigūnų, kuriems ketvirtadienio popietę buvo leista artimai bendrauti su Xi ir fotografuotis.

Ho stovėjo dviejose eilėse tiesiai už Xi, kaip matyti iš vyriausybės paskelbtų nuotraukų.

Įstatymų leidėjo testas pirmąją Xi vizito dieną ketvirtadienį buvo neigiamas, o penktadienį jis grąžino neaiškų testą, sakė jis.

Po neaiškaus testo rezultato penktadienį jis nedalyvavo jokiuose renginiuose, sakoma jo pareiškime socialinėje žiniasklaidoje.

"Liepos 1 d. mėginys buvo itin mažo užkrečiamumo ir jis buvo priskirtas "neaiškios" kategorijai, tačiau dėl visuomenės saugumo tą dieną nedalyvavau renginiuose", - rašė Ho.

Ho buvo antrasis DAB partijos narys, kurio testas buvo teigiamas per Xi vizitą.

Tam Yiu-chung, vienintelis Honkongo atstovas aukščiausioje Pekino įstatymų leidybos institucijoje, ketvirtadienį buvo patikrintas teigiamai ir nedalyvavo visuose renginiuose.

Kinija yra vienintelė iš didžiųjų ekonomikų, vis dar taikanti nulinio Kovid metodą, pagal kurį protrūkiai šalinami vos tik jiems kilus, taikant skubius uždarymus ir masinius tyrimus.

Xi beveik 900 dienų nebuvo išvykęs iš Kinijos, o didžiulės šalies sienos daugeliui pašalinių asmenų buvo iš esmės uždarytos.

Honkongas taiko lengvesnę "nulinio Kovido" versiją, tačiau per visą pandemijos laikotarpį laikėsi griežtų kelionių ir susirinkimų apribojimų.

Ypač griežtos taisyklės buvo įvestos siekiant užtikrinti, kad tiek koronavirusas, tiek politinė opozicija nepatektų į Xi orbitą jo kelionės į miestą, kuriame po didžiulių protestų prieš trejus metus buvo užgniaužtas demokratinis judėjimas.

Šimtai vyriausybės pareigūnų, įstatymų leidėjų ir kitų kviestinių svečių buvo priversti laikytis "uždaro ciklo" kovos su kova virusu sistemos, pagal kurią buvo ribojami jų socialiniai ryšiai, kasdien atliekami PGR testai, o likus kelioms dienoms iki vizito jie buvo apgyvendinti karantino viešbutyje.

Vizito metu buvo uždarytos kai kurios miesto dalys, žinomi disidentai buvo griežtai stebimi policijos, o daugeliui žurnalistų buvo uždrausta nušviesti oficialius renginius.

Per savaitę iki Xi vizito miesto nacionalinio saugumo policija suėmė devynis asmenis, o penktadienį buvo suimti mažiausiai du asmenys.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau