Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 4

Kanados vyriausybė mokys vaikus mokyklose, kad "laisvas žodis yra rasistinis"

Justino Trudeau (Justin Trudeau) režimas paskelbė apie planus mokyti vaikus mokyklose, kad "žodžio laisvė" iš esmės yra "rasistinė" idėja, kurios reikėtų atsisakyti.

Naujoje vyriausybės finansuojamoje knygelėje, parengtoje Kanados moksleiviams, prezidento D. Trumpo siena pasienyje su Meksika ir laisvas žodis apibūdinami kaip du "neapykantos kalbos" pavyzdžiai.

Knygelė pavadinta taip: "Susidūrimas su neapykanta ir jos prevencija Kanados mokyklose".

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Iš brošiūros 31 puslapio - prezidento D. Trumpo pasienio siena apibūdinama kaip geras neapykantos pavyzdys.

politika, teisė, propaganda, Kanada

Vyriausybės finansuojamoje grupėje konservatorių partija taip pat apibūdinama kaip grupė, kurios nariai yra fanatikai, grobuonys ir baltieji nacionalistai.

Apie tai pranešė "True North",

Vakar ministrų kabinetas patvirtino mokesčių mokėtojų lėšomis finansuojamą moksleiviams skirtą knygelę, kurioje raudonosios vėliavos vėliava vadinama neapykantos simboliu, o Konservatorių partija įvardijama kaip rasistų "infiltracijos" taikinys.

"Ši nauja priemonė bus pristatoma per seminarus šalies mokyklose ir padės didinti mokinių sąmoningumą", - žurnalistams sakė įvairovės ministras Ahmedas Hussenas (Ahmed Hussen). Knygelė padės "mokyti mūsų vaikus pagrindinių vertybių", - sakė jis...

Knygelėje Konservatorių partija du kartus minima kaip grupė, tarp kurios narių yra fanatikų ir "groyperių", apibrėžiamų kaip "laisvas jaunų baltųjų nacionalistų sambūris". Nedetalizuodamas vadovas rašo, kad "jie kartais bando infiltruotis į pagrindines konservatyvias politines partijas".

"2020 m. McMasterio universiteto konservatoriai buvo kruopščiai tikrinami įsileidžiant pernelyg fanatiškų pažiūrų ir ryšių turinčius narius", - rašė CAHN. Kaip šaltinį jie taip pat nurodė savo interneto svetainę. Taip pat buvo įvardytos bendros "konservatyvios universiteto miestelio grupės".

Vadove nebuvo įvardytos jokios kitos politinės partijos.

Vadove taip pat prašoma vaikų mesti iššūkį kitiems moksleiviams, kurie pasisako už "problemiškus" viešų pareigų vykdytojus. "Kartais pedagogai ir mokiniai atsidurs tokioje padėtyje, kai reikės nedelsiant reaguoti į klasės mokinį, kuris remiasi fanatiška ideologija", - rašoma vadove.

„Nors šios situacijos turėtų būti vertinamos atsargiai, jas reikia spręsti tada, kai jos atsitiks“, – rašoma vadove. „Šie incidentai gali svyruoti nuo lengvų iki sunkių ir kiekvienam reikės savo požiūrio, atsižvelgiant į situaciją. Pavyzdžiai: mokinys diskusijoje klasėje pasisako už problemišką politiką ar politiką, pvz., Trumpo sieną.

Be to, vaikai turėtų atkreipti dėmesį į bendraklasius, kurie politiniuose pokalbiuose remiasi "žodžio laisvės klausimu". Vadove teigiama, kad rėmimasis žodžio laisve buvo vienas iš "įprastų neapykantos propagandos gynybos būdų".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

13.10.2019 laikas 11:16 Receptai – Patiekalai Šokoladinis Pyragas Su Karamele + Receptas (Video)

Pirma paruoškite pyrago pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, aliejų ir išmaišykite el. maišytuvu. Maišant supilkite vanilės ekstraktą ir pasukas. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kep...

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau