Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 6

JAV planuoja mokyti Ukrainos kariuomenę: ambasadorius

Vašingtono ambasadorė Kijeve Bridget Brink teigia, kad JAV svarsto galimybę rengti karinius mokymus Ukrainai.

"Negaliu pasakyti tikslaus skaičiaus ar plano, bet galiu pasakyti, kad apie tai kalbėjau su Pentagono pareigūnais", - naujienų agentūra "Xinhua" citavo B. Brink.

Ji pridūrė, kad JAV stengiasi suteikti Kijevui daugiau pagalbos, skirtos Ukrainos fronto pozicijoms stiprinti.

Birželio 15 d. JAV ambasada Ukrainoje paskelbė, kad JAV vyriausybė, reaguodama į Rusijos vykdomą karą, Kijevui skyrė 4,6 mlrd. dolerių gynybos pagalbą.

JAV atsiuntė Ukrainai 26 500 "Javelin" ir kitų prieštankinių sistemų, 1 400 priešlėktuvinių sistemų "Stinger", 108 haubicas ir 75 000 neperšaunamų liemenių ir šalmų komplektų, pranešė atstovybė.

Birželio 23 d. Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas (Oleksii Reznikov) paskelbė, kad jo šalis iš JAV gavo didelio judrumo artilerijos raketų sistemas (HIMARS).

Nuo Rusijos invazijos į Kijevą vasario 24 d. Jungtinės Valstijos suteikė Ukrainai apie 6,9 mlrd. dolerių paramos saugumo srityje.

Naujausia 820 mln. dolerių JAV parama, apie kurią paskelbta liepos 1 d., apima pažangias priešlėktuvinės ir priešlėktuvinės gynybos sistemas, taip pat papildomą amuniciją pažangioms raketų sistemoms.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms
Kraujuojant dantenoms liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms, dantenos, kraujuoja dantenos, receptai dantenoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėm...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Auksinis sklindžių receptas
Svarbiausia – išsirinkti šių blynų kepimui pačią geriausią keptuvę. Pageidautina kepti ant sausos keptuvės, nepridedant riebalų: tame glūdi purių amerikietiškų blynų – pankeikų – ruošimo paslaptis. Paruošti blynai ilagai neužsibūn...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau