Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 14

Australijos kovidų "vakcinos" diegimui slapta vadovavo JAV KARIUOMENĖ: ataskaita

Dabar žinome, kad visai tai tironijai, apie kurią jums pasakojome ir kuri vyko Australijoje per kovido "pandemiją", slapta vadovavo ne kas kitas, o Jungtinių Valstijų kariuomenė.

Nuo pradinio uždarymo iki kaukės ir "vakcinos" įvedimo - viskam vadovavo JAV Gynybos departamentas (DoD), kuris į Australijos valdžios struktūrą įtraukė savo žmones, kad pavergtų tautą tironija ir genocidu.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Farmakologas Filipas Altmanas (Phillip Altman) ir grupė Australijos mokslininkų, gydytojų ir medicinos akademikų tvirtina, kad DoD "atliko dominuojantį vaidmenį reaguojant į SARS-CoV-2 virusą ir vėliau kuriant, gaminant bei platinant vakcinas Covid-19".

Jų teigimu, operacija "Warp Speed", kurią išdidžiai pristatė ir paleido Donaldas Trampas (Donald Trump), kol jį pakeitė Džo Baidenas (Joe Biden), leido Gynybos departamentui greitai pagaminti injekcijas. Tos injekcijos, sako Altmanas ir kiti, suprojektavo, valdė ir tvarkė visus buteliukus, kurie buvo įgrūsti į rankas australams, kurių daugelis neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik paklusti - kitaip praras pragyvenimo šaltinį ir galiausiai gyvybę.

Altmano ir jo ekspertų koalicijos teigimu, Gynybos departamentas išleido milijardus "plataus masto gamybos demonstravimui", kuris visiškai nesusijęs su teisėtu mokslu. Visa tai buvo apgaulinga psy-op (psichologinė operacija), kuria siekta gauti milijardus dolerių naujo pelno Didžiajai farmacijai ir tuo pat metu depopuliuoti didžiąją planetos dalį.

(Susiję: Po kovido injekcijų išleidimo Australijoje gimstamumas sumažėjo 63 proc., rodo duomenys).

"Buvo siekiama sudaryti įspūdį, kad laikomasi įprastų reguliavimo procesų, nors iš tikrųjų jie buvo visiškai apeinami", - aiškina Deividas Džeimsas (David James), rašantis "LifeSiteNews".

"Australijos vyriausybės ir reguliavimo institucijos dalyvavo apgaulėje, nuolat tikindamos piliečius, kad vykdoma patikima priežiūra, užtikrinanti saugumą ir veiksmingumą, net ir tada, kai buvo akivaizdu, kad vidutinės trukmės saugumo neįmanoma įvertinti per tokį trumpą laikotarpį, o reikalavimas pakartotinai atlikti injekcijas parodė, kad injekcijos nėra veiksmingos jokiam ilgesniam laikui."

DoD bandė sukurti aerozolinę šikšnosparnių "vakciną", kai iš Vuchano laboratorijos buvo išleistas kovidas, sako Altmanas

Savo ir savo komandos parengtame straipsnyje Altmanas teigia, kad DoD įžvelgė tam tikrą grėsmę nacionaliniam saugumui (ar bent jau taip teigė), kuri vėliau buvo panaudota, kad visa valdžia būtų perduota JAV kariniam-pramoniniam kompleksui.

"... visi sprendimai nuo to momento iki pat šių dienų buvo visiškai kontroliuojami ir valdomi", - teigia Altmanas ir jo sąjungininkai. "Šis slaptas karinis atsakas į visuomenės sveikatos klausimą turėjo daug neigiamų pasekmių".

Toliau straipsnyje teigiama, kad covid iš tiesų buvo gautas iš su JAV kariuomene susijusios laboratorijos Vuchane, tačiau iš pradžių jis buvo falsifikuojamas siekiant sukurti "aerozolinę šikšnosparnių vakciną".

Šiame projekte, kuris buvo vykdomas komunistinės Kinijos teritorijoje, tiesiogiai dalyvavo "EcoHealth Alliance" (tai dabar taip pat plačiai žinoma), o JAV mokesčių mokėtojų lėšos buvo skiriamos per Tony Fauci ir jo Nacionalinį alergijos ir infekcinių ligų institutą (NIAID).

Projektas "Veritas" dar 2021 m. rugpjūtį taip pat patvirtino, kad "EcoHealth", dėka jūrų pėstininkų korpuso karininko majoro Džozefo Merfio (Joseph Murphy), dirbančio Pažangiųjų gynybos tyrimų projektų agentūroje (DARPA), atskleidimų, dalyvavo kuriant šią "sąmoningai virulentišką, humanizuotą, rekombinantinę SarsCov, kuri turėjo būti atvirkštiniu būdu sukonstruota į ... šikšnosparnių vakciną".

Apskritai dabar žinoma, kad JAV karinis-pramoninis kompleksas yra tiesiogiai atsakingas už SarsCovid vakcinos išleidimą į laisvę, taip pat už tai, kad didžioji pasaulio dalis pasinėrė į naują medicinos fašizmo ir tironijos normą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tonzilito gydymui
Tonzilitas liaudies medicinoje, Tonzilitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo tonzilito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau