Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

Milijonai kanadiečių negali naudotis debetinėmis kortelėmis dėl "visoje šalyje nutrūkusio interneto ryšio"

Kanados bendrovė "Rogers Communications Inc." pranešė, kad penktadienio rytą įvyko plataus masto tinklo sutrikimai, kurie paveikė finansų įstaigas, vyriausybines institucijas, teisėsaugos institucijas, įmones ir belaidžio telefono bei namų interneto vartotojus. 

"Žinome apie problemas, kurios šiuo metu daro poveikį mūsų tinklams, ir mūsų komandos yra visapusiškai įsitraukusios, kad kuo greičiau išspręstų problemą", - tviteryje pranešė Toronte įsikūrusi "Rogers". 

Klientai buvo itin pasipiktinę "Rogers", atsakydami į "Twitter" žinutę:

"400 JAV dolerių per mėnesį už paslaugas, kuriomis net negaliu naudotis. Ši bendrovė yra ir visada bus f**kingas pokštas", - sakė vienas asmuo. 

Kitas žmogus sakė: "Rogers": "Mano amerikiečių sekėjams: Kanadoje visoje šalyje yra tik dvi telekomunikacijų infrastruktūrą turinčios bendrovės, o viena iš jų šiuo metu patiria visišką gedimą visoje šalyje". 

WSJ praneša, kad "Rogers" klientai pirmieji apie sutrikimus pranešė apie 04.00 val. Otavos ir Toronto policija įspėjo gyventojus apie ryšio problemas su 9-1-1 skubios pagalbos linija.

"Atrodo, kad šis sutrikimas, kuris yra didesnis nei praėjusių metų sutrikimas, nuo kurio daugiausia nukentėjo vartotojai, įvyko tuo metu, kai "Rogers" bando perimti konkurentę "Shaw Communications", - pažymi "Reuters". 

Didelių problemų kilo ir Kanados elektroninių pervedimų tarnybai "Interac", kuri apie 10.35 val. ryto tviteryje pranešė apie "Rogers" sutrikimus visoje šalyje", turėjusius įtakos debetinių kortelių operacijoms internetu ir prie kasų. 

"Tai turi įtakos "INTERAC Debit" ir "INTERAC eTransfer". Šiuo metu "INTERAC Debit" negalima naudotis internetu ir prie kasų", - rašė "Interac" tviteryje. 

Kanados tarpbankinis tinklas taip pat pranešė: "INTERAC e-Transfer" paslaugos neprieinamos daugumoje finansų įstaigų, o tai turi įtakos galimybei siųsti ir gauti mokėjimus. Laukiame atnaujintos informacijos iš "Rogers" apie jų sprendimą".

Kanados karališkojo banko "Royal Bank of Canada" atstovė spaudai WSJ sakė, kad plačiai paplitęs interneto ryšio sutrikimas turi įtakos kai kurioms skolintojo paslaugoms visoje šalyje. 

Bendrovės "NetBlocks" realaus laiko duomenys patvirtino, kad visoje Kanadoje įvyko "didelė interneto drąsa", kai "nacionalinis ryšys šį rytą sumažėjo iki 75 % įprasto lygio".

Milijonai kanadiečių negali naudotis debetinėmis kortelėmis dėl ryšio

Kitoje interneto ryšio svetainėje matyti, kad nuo ankstyvo ryto gerokai sumažėjo interneto srautas. 

Štai ką apie plačiai paplitusį sutrikimą sako žmonės "Twitter" tinkle:

Vis dar nežinoma, kas sukėlė masinį gedimą. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau