Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Liepos » 10

Vyras pradėjo kasdien bėgioti keturiomis ir atsikratė sąnarių ir nugaros skausmų

Neretai net iš mokslininkų galima išgirsti, kad sąnarių ir stuburo skausmus žmogus "moka" už savo vertikalią laikyseną - esą prieš kelis milijonus metų evoliucijos eigoje jo protėviai pradėjo vaikščioti ne keturiomis, o dviem kojomis.

Tiesą sakant, nė vienas pasaulio gyvūnas nuolat juda ant dviejų kojų, turėdamas keturias galūnes (žinoma, neskaitant išnykusių driežų, tokių kaip tiranozauras). Kai vaikštome stačiomis, visas mūsų kūno svoris tenka tik dviem galūnėms, todėl, ypač su amžiumi, susidaro sunkus krūvis, kurio gamta nenumatė.

Taigi, remiantis logika, jei žmogus vėl pradėtų bėgioti keturiomis, jo sąnariams palengvėtų.

Taip manė 31 metų Nathanielis Nolanas iš Indianapolio (JAV), kai po intensyvaus fizinio krūvio pradėjo kentėti sąnarių skausmus. Nolanas dirba šunų dresuotoju ir kasdien stebėdamas savo auklėtinius pagalvojo, kad ir jis pats gali bėgti tuo pačiu keliu.

Dabar Nathanielis kasdien bėgioja keturiomis kaip žmogus šuo ir jau pasiekė "įspūdingų rezultatų" - jis sako, kad įveikė sąnarių skausmus ir įgijo "geresnę fizinę formą", nes sustiprino rankų raumenis.

fitnesas, šuniškas stilius, treniruotės, ant keturių

Nathanielis Nolanas, pradėjęs tokias treniruotes, "TikTok" paslaugoje susilaukė daug gerbėjų. Vienas iš jo vaizdo įrašų sulaukė 21 milijono peržiūrų!

"Idėja bėgioti keturiomis buvo asmeninė. Nemačiau, kad kas nors kitas tai darytų. Vis dar gyvenu visiškai įprastą gyvenimą, bet kasdien tam skiriu laiko".

Jis sako, kad nuo 2021 m. rugpjūčio kiekvieną dieną bent 30 minučių praleidžia vaikščiodamas ir bėgiodamas keturiomis kaip šuo.

Nathanielis sako, kad šunų dresūrą pradėjo po to, kai dirbant su šunimis jam ėmė skaudėti riešą, o vėliau atsirado lėtinis sąnarių skausmas.

"Pasiekiau tokį lygį, kai nebegalėjau dirbti be skausmo. Dauguma mano treniruočių reikalauja didelio intensyvumo, todėl norėjau daugiau dėmesio skirti mažo intensyvumo judesiams, todėl pradėjau treniruotis ant keturių.

Taip pat norėjau išlavinti riešų, plaštakų ir alkūnių judrumą, kad galėčiau toliau dirbti su tokiais dalykais kaip stovėsena."

Pradėjo nuo 60 sekundžių, paskui kiekvieną dieną pridėdavo po minutę, kol galiausiai apsiribojo 30 minučių, kad jo šunų "cosplay" "neišeitų iš rankų".

Dabar, 315-ą dieną vedžiodamas šunis, Nolanas sako, kad jo fizinės būklės lygis gerėja ne kasdien, o tiesiogine prasme kas valandą. Jis teigia, kad sąnarių ir nugaros skausmai išnyko ir jam nebereikia diržų ir sąnarių atramų treniruočių metu.

fitnesas, šuniškas stilius, treniruotės, ant keturių

Be to, Nolanas sako, kad jo kūno sudėjimo reljefas tapo daug "aiškesnis" ir kad jis neturėjo jokio šalutinio poveikio, išskyrus pūsles ant rankų.

Iš pradžių jam nebuvo lengva judėti keturiomis, bet ilgainiui toks judėjimas tapo ne toks sunkus ir natūralus jo kūnui.

"Vis dar negaliu patikėti, kaip darniai jis atrodo ir jaučiasi. Manau, kad tikrai pradedu tai suprasti."

Kai kurie žmonės komentaruose po jo vaizdo įrašais juokauja apie šunis arba rašo neigiamą nuomonę, tačiau Nathanielis sako, kad tokie atsiliepimai jo nelabai jaudina. 

"Internete mačiau, kaip žmonės apie tai kalba, bet iš tikrųjų negalvojau apie tai, kaip tai atrodo vairuojant. Jei gyventumėte pagal tai, kaip žmonės galvoja, kad kas nors atrodo, tuomet save įstumtumėte į labai mažą narvelį.

Kai esu viešumoje, žmonėms tai nelabai rūpi. Jei norite nueiti į parką ir pabėgioti, niekam tai nerūpi."

Jis taip pat ragina kitus sekti jo pavyzdžiu ir sako, kad šiuo metu planuoja parengti specialią mankštos programą ir kuria "universalias taisykles", kurios leis kiekvienam vaikščioti kaip šuniui.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau