Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Moteris, patinkanti bet kokiam vyriškiui

Žinote, yra moterų, kurios pajėgios kristi į širdį bene kiekvienam sutiktam vyriškiui. Ir nieko nuostabaus, kadangi šio tipo moteris tarsi magnetas traukia žvilgsnius, sukelia norą būti greta jos jeigu ne visą laiką, tai bent kiek galima ilgiau. Kur slypi tokios moters paslaptis?

Tiesą sakant, viskas labai paprasta: taip yra dėl to, kad ji pasižymi vidine laisve. Kitaip sakant, ji, pavyzdžiui, nesistengia įsikibti į vyriškį, tarsi į paskutinį šansą kaip nors pakeisti savo gyvenimą. Ji visiškai realiai kaifuoja nuo savo pačios kompanijos, kurią ji pati sau sudaro tiek fiziniame, tiek materialiame, tiek psichologiniame lygmenyse. Su savimi jai gera gyventi ir būti..

Tokia moteris „neparsiduoda“ ir kaip tik todėl ji yra tokia neįkainuojama bet kuriam ją sutikusiam vyrui. Paslaptis slypi neprisirišime ir realioje laisvėje. Štai kodėl nuo tokios moters tarsi brangiais kvepalais dvelkia grožiu, jėga ir tikra, realia, nedirbtina asmenybe. Ir būtent tai mus taip stipriai traukia prie žmogaus, nepaisant jo lyties.

Ar prisimenate tokią būseną? Esu tikra, kad jums teko bent kartą ją patirti. Kai turite aibę įvairių jums įdomių reikalų, kurie jums išties labai patinka, ir jūs kaifuojate nuo savęs ir savo gyvenimo, ir būtent tokiais momentais jūsų „visi nori“. Aplinkiniams norisi gauti bent lašelį jūsų dėmesio, kad ir jie galėtų pajausti tą kaifą, kurį kelia gyvenimas. Jie irgi nori šito išmokti.

O jei šito neturite, tada ir kompanijos jums palaikyti niekas neskuba, tada jūs pati ieškote žmogaus, nuo kurio galima būtų „pakrauti bateriją“, pajausti šiek tiek pozityvo, gauti tos gyvenimu mėgautis leidžiančios energijos bent lašelį. Tai, beje, visiškai nereiškia, kad esate kokia nors energetinė vampyrė, anaiptol ne.

Paprastai kalbant, būti moterimi, susukančia galvas visiems vyrams – reiškia nedaryti to specialiai, galbūt netgi prisiskaičius internete kokių nors instrukcijų, o paprasčiausiai mėgautis savimi ir savo gyvenimu. Visa kita – tai tiesiog labai jums malonus priedas, bonusas. Tokia moteris viską turi pati, ji turi pati save, o tai jau labai daug

Iš vyro tokiai moteriai, tiesą sakant, nieko ypatingo ir nereikia, bet ji visada su džiaugsmu pasirengusi priimti bet kokią pagalbą ir šitaip padaryti vyrą laimingu. Juk ji jam parodo, kad priima jį, o ne atstumia. Be to, ji visada nuoširdžiai dėkinga, o ne laiko tą pagalbą savaime suprantamu dalyku, tarytum taip viskas ir turėtų būti.

Ji nebijo prarasti, kadangi neturi ko prarasti, išskyrus pačią save. Tačiau save ji jau seniai susirado ir kuria save, savo asmenybę, kiekvieną dieną. Tai ko gi jai tokiu atveju bijoti?

Jai gera tiek su tavimi, tiek be tavęs. O dar ji tiki, kad viskas ateina savo laiku, dėl to niekur tu nuo jos nesidėsi. Tai, žinoma nereiškia, kad ji visiškai nededa pastangų. Tiesiog ji jaučia saiką, nesikankina iš paskutinių jėgų, o tai – absoliučiai teisinga, tausojanti pozicija.

Mokykitės būti moterimi, kuri save myli ir tausoja, tuo pat metu lygiai taip pat gerbdama ir vertindama kitus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau