Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 13

Naujasis Prancūzijos ministras kaltinamas homofobija

Prezidento Emmanuelio Macrono (Emmanuel Macron) šį mėnesį per pertvarką į pareigas priimta nauja Prancūzijos ministrė buvo apkaltinta homofobija dėl savo ankstesnių pasisakymų prieš tos pačios lyties asmenų santuokas ir įvaikinimą.

2013 m. kalbėdama Senate Caroline Cayeux (Caroline Cayeux) sakė, kad tuometiniai planai įteisinti homoseksualų santuokas buvo "ne tik paprastas ketinimas, prieštaraujantis prigimčiai", bet ir "veržimasis į priekį stačia galva".

Ji teigė, kad kyla žalos pavojus, "jei niekas nesustabdys noro".

Trečiadienį kelios gėjų teisių grupės, įskaitant STOP homofobijai ir Education LGBT, pateikė teisinį skundą prieš ją, teigdamos, kad ji, eidama viešojo asmens pareigas, padarė nusikaltimą - įžeidė žmones dėl jų seksualumo.

Antradienį paklausta, ar laikosi savo ankstesnių komentarų, jaunesnioji vietos valdžios ministrė sakė kanalui "Public Senat": "Akivaizdu, kad laikausi savo komentarų. Tačiau visada sakiau, kad jei bus balsuojama už įstatymą, aš jį gerbsiu".

"Turiu pasakyti, kad tarp šių žmonių turiu daug draugų. Atvirai kalbant, į mane nepelnytai nusitaikyta, ir tai mane labai suneramino", - sakė 73 metų vyras.

Vėliau socialiniame tinkle "Twitter" ji atsiprašė, sakydama, kad jos pastabos buvo "netinkamos" ir kad "lygios teisės visada turi būti mūsų veiksmų prioritetas".

Šią savaitę maždaug 50 kairiųjų parlamento narių paskelbtoje peticijoje buvo reikalaujama, kad ji būtų pašalinta iš pareigų kartu su dar dviem kabineto kolegomis.

Joje Cayeux bei naujasis aplinkos ministras Christophe'as Bechu (Christophe Bechu) kaltinami homofobija ir pabrėžiama, kad vidaus reikalų ministras Geraldas Darmaninas praeityje priešinosi tos pačios lyties asmenų santuokoms.

Vyriausybės atstovas spaudai Olivjė Veranas (Olivier Veran) trečiadienį teigė, kad po atsiprašymo ginčas dėl Cayeux "baigėsi", ir pridūrė, kad ji priklausė vyriausybei, kuri visada buvo įsipareigojusi gėjų teisėms.

Per pirmąją E. Macrono kadenciją vyriausybė, nepaisydama konservatorių pasipriešinimo, išplėtė teisę į nevaisingumo gydymą vienišoms moterims ir lesbietėms.

Vyriausybėje dirba keli aukšto rango homoseksualūs ministrai, įskaitant transporto ministrą Clementą Beaune'ą ir biudžeto ministrą Gabrielį Attalį (Gabriel Attal).

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau