Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Liepos » 17

JAV lėktuvnešio jūreiviai pasakoja apie oranžinį plazminį NSO

Neseniai viešumoje nuskambėjo dar viena 2004 m. nutikusi NSO ir JAV lėktuvnešio istorija. Jūreiviai matė "degančią oranžinę dėmę", kuri skrido žemai naktiniame danguje virš jų laivo.

Tai įvyko lėktuvnešyje "USS Ronald Reagan", ir nors apie incidentą iškart prabilo keli jūreiviai, oficialaus JAV karinio jūrų laivyno patvirtinimo ar reakcijos į šį atradimą vis dar nėra.

Nurodoma, kad apie šį NSO stebėjimą kalbėjo aštuoni jūreiviai, įskaitant tris žinomus vardus - Karol Olesiak, Derek Smith ir Patrick Goki. Kiekvienas iš jų kalbėjosi su dokumentinių filmų žurnalistu Dave'u Beaty. Beaty sukūrė garsų 2019 m. filmą "Nimitz kontaktai", kuriame pasakojama apie garsųjį lėktuvnešio "Nimitz" susidūrimą su "Tic Tac" formos NSO. Beje, tai įvyko tais pačiais 2004 metais.

lėktuvnešis, NSO, sfera, JAV karinis jūrų laivynas, balionas, jūreivis

Patrickas Goki tą naktį du kartus matė keistą oranžinės spalvos objektą. Iš pradžių jis budėjo tiltelio dešiniajame borte, o paskui - laivagalyje. Pasak jo, kai objektas pasirodė pirmą kartą, jį matė visi tuo metu ant tilto buvę žmonės, maždaug 100-200 žmonių.

Goki apibūdino objektą kaip "ryškiai oranžinį rutulį", kuris "bangavo" ir "judėjo kaip plazma". Pirmą kartą jis stebėjo objektą 30 sekundžių, kai šis praskrido virš denio, o maždaug po valandos vėl jį pamatė, kai šis pajudėjo uodegos link.

Lėktuvnešio įgula objektą vadino "dėme" ir "daiktu".

"Prisimenu, kaip vienas iš denio karininkų liepė kažkam išplėšti puslapius iš denio žurnalo, kuriuose buvo užfiksuotas incidentas", - pasakoja Goki. 

"Man tai buvo didelė staigmena, nes kariniame jūrų laivyne man visada sakydavo, kad viskas, ką įrašai į žurnalą, yra teisėtas įrašas ir jo negalima sunaikinti.

Objektas judėjo ne taip, kaip kiti mano matyti orlaiviai, jis buvo greitesnis nei bet kas, ką esu kada nors matęs."

NSO skrido maždaug 60 metrų virš lėktuvnešio denio.  

Nuotraukų koliažas, įvykusio incidento rekonstrukcija

Nuotraukų koliažas, įvykusio incidento rekonstrukcija

Pasak Goki, kai kurie jūreiviai neatrodė išsigandę NSO, jie nebuvo įsitempę ar sukrėsti, netgi juokavo. Atrodė, tarsi tokių objektų matymas jiems nebūtų naujiena. O kiti nebuvo abejingi. 

"Norėčiau pasakyti, kad didžiausią įspūdį tą vakarą man paliko tai, kad pamačiau patį objektą, tačiau mane labiau nustebino tai, kad nedaug žmonių kaip nors reagavo į jo pasirodymą."

Goki sako, kad tai buvo vienintelė paranormali patirtis per visą jo gyvenimą - nei anksčiau, nei vėliau.

Kitas asmuo iš to paties laivo, kurio vardas nenurodytas, bet, kaip pranešama, moteris, sakė, kad objektas judėjo keista trajektorija, "tarsi mažomis pusiau kilpomis", o paskui dingo, ir pabrėžė, kad NSO buvo matomas radaru.

Ji taip pat sakė, kad oranžinis balionas skriejo virš denio, neatsilikdamas nuo laivo, kuris plaukė ne mažesniu kaip 22 mazgų greičiu.  Kai ji apie tai pranešė komandai ant tiltelio, jai buvo patarta "nustoti rūkyti žolę".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Varškės pyragaičiai «Varškėčiai»

Manau, kad kiekviena mama savo vaikui gamina varškėčius, bet jie ne visada būna purūs ir minkšti. Aš jums pasakysiu, kaip greitai ir labai skaniai pasigaminti varškėčius. Labai svarbu, įtikti savo vaikams skaniais patiekalais.<...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau