Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 22

Britų pedofilai deportuoti iš Lenkijos po to, kai išvyko ten "padėti" ukrainiečių pabėgėliams

Tūkstančiai nelydimų vaikų buvo perkelti iš Ukrainos

Dešimt britų pedofilų buvo deportuoti iš Lenkijos po to, kai keliavo į šią šalį prisidengiant pagalba pabėgėliams, tarp kurių buvo tūkstančiai nelydimų vaikų, bėgančių iš Ukrainos.

Pranešama, kad per pirmąsias konflikto savaites buvo perkelta net 5 000 nelydimų vaikų.

Nacionalinės nusikalstamumo agentūros (NCA) duomenimis, žinomi vaikų seksualiniai nusikaltėliai buvo susekti pirmosiomis karo savaitėmis vykstantys į Lenkiją prisidengiant "savanorių" vardu, matyt, siekdami pasinaudoti pasienyje su Ukraina tvyrančiu chaosu.

Apie tai praneša "The Independent": Po pokalbio su imigracijos ir teisėsaugos pareigūnais visų 10 vyrų buvo paprašyta išvykti iš Lenkijos, o Didžiosios Britanijos valdžios institucijos stengiasi atgrasyti kitus nuo kelionės.

"Mums svarbu informuoti partnerius, kad šie nuteisti seksualiniai vaikų išnaudotojai dėl akivaizdžių priežasčių yra jų teritorijoje", - sakė NCA atstovas spaudai.

"Yra mažiausiai 5 000 nelydimų vaikų, kurie buvo perkelti iš Ukrainos. Užtikrinti, kad jie būtų saugūs, yra absoliučiai svarbiausia".

Pareigūnai teigė, kad nuteisti pedofilai turi deklaruoti savo teistumą šalims, kuriose lankosi, tačiau "mes neišvengiamai nustatome, kad jie to nepadarė".

Šiuo metu stengiamasi užkirsti kelią seksualiniams nusikaltėliams vykti į Lenkiją ar kitas šalis, jei tai daroma "ne dėl tinkamų priežasčių", ir išvežti juos iš šalies, jei jie nesilaikė taisyklių.

Ši problema yra viena iš "visos eilės grėsmių, kurios atsirado arba sustiprėjo dėl šio konflikto" Ukrainos karo, sakė NCA.

Jos apima šiuolaikinę vergiją, prekybą žmonėmis ir organizuotą imigracijos nusikalstamumą, darantį poveikį pabėgėliams.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau