Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 23

Magiškos frazės, kaip užkariauti vyrą

Labai dažnai nesutarimai santykiuose kyla būtent dėl to, kad abi pusės nežino, kaip tinkamai elgtis vienas kito akivaizdoje. Moterims paprastai sunkiau bendrauti su priešingos lyties atstovais. Nereikia būti mokslininku, kad žinotumėte, jog rėkimu ir pykčio priepuoliais nieko nepasieksite. Kaip tik tokiais atvejais yra kelios stebuklingos frazės, kurios padės jums lengvai laimėti vyrą.

Na, gal pradėsime?

1. tu esi tikras vyras!

Kartokite juos kuo dažniau ir rezultatas bus garantuotas. Šie gražūs žodžiai ne tik padės jums laimėti partnerį, bet ir suteiks jam daugiau pasitikėjimo savimi.

Tu esi mano sielos draugas, antra puselė.

2. Jūs toks įdomus.

Taip pat nepamirškite, kad labai svarbu priminti vyrui, kokia įdomi esate kartu su juo, nes šiais laikais labai sunku rasti protingų ir gerai skaitančių žmonių, o jūs tokį turite!

3. Aš tavęs pasiilgau.

Šie žodžiai ypač veiksmingi, kai išsiskiriama. Paskambinkite jam ir pasakykite, kaip jo pasiilgstate!

4. Man patinka, kai esame kartu.

Leidžiate laiką kartu? Tai puiku! Tai geras laikas pasakyti jam, kaip gerai jaučiatės šalia jo ir kaip džiaugiamės turėdami tokį gerą žmogų.

Aš tavęs pasiilgau.

5. Saugiai jaučiuosi tik tada, kai tu esi šalia.

Dar vienas būdas priversti savo antrąją pusę pasitikėti savimi ir jaustis saugiai. Po šios frazės vyras dar labiau stengsis atitverti jus nuo problemų.

6. Su tavim taip linksma!

Suprantama, kad jam paglostys, jog gali jus pralinksminti. Išbandykite, gyvenimas tikrai pagerės! Taip smagiau ir jums, ir jam.

Jūs toks įdomus.

7. Didžiuojuosi tavimi.

Kas gali būti geriau nei išgirsti tai iš mylimos moters? Dėl to norisi padaryti ką nors kita gražaus.

8. Tu esi mano sielos draugas, antra puselė.

Vyrui turėtų būti aišku, kad nelaikote jo svetimu žmogumi. Esate vienas, todėl visu geru ir blogu dalijatės kartu, o iškilus problemoms jas sprendžiate kartu.

Man patinka, kai esame kartu.

9. Kur tu buvai anksčiau?

Juk tiek daug laiko sugaišau, o jei būtume susitikę anksčiau, jau seniai būčiau buvęs laimingas! Turime atsigriebti už prarastą laiką!

10. Kaip tu jautiesi?

Ši frazė yra pirmoji rūpesčio ir susirūpinimo apraiška. Tai parodo tikrąjį jūsų požiūrį į mylimo žmogaus jausmus ir sveikatą.

Su tavim taip linksma!

Bendravimas yra svarbiausia santykių dalis.

Kalbėkitės, diskutuokite. Jei negalite užmegzti tarpusavio dialogo - ilgai neišsilaikysite.

Būkite sąžiningi ir sugebėkite pagirti vienas kitą. Išmokykite save ir savo partnerį kalbėti apie savo jausmus be neigiamų emocijų, bet taip pat nebijokite ginčų, tada santykiai nebus įtempti ir geri.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 18:07 Receptai – Patiekalai Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių

Tai labai skanus šokoladinis bananų tortas. Gaminamas ne ilgiau, kaip 15 minučių. Jei pageidaujate, galite leisti pastovėti, kad susigertų visi produktai ir įgautų ypatingą aromatą. Niekas net neatspės, kad ten sausainiai.

...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau