Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 24

Mičigano valstijoje įteisintas viešas šlapinimasis, tuštinimasis ir šiukšlinimas siekiant kovoti su rasizmu

Mičiganas nubalsavo įteisinti viešą šlapinimąsi, tuštinimąsi ir šiukšlinimą, kad padėtų kovoti su "rasizmu ir baltųjų viršenybe".

Mičigano valstijos Kalamazu miesto komisija vienbalsiai nubalsavo, kad šie buvę nusikaltimai taptų "civiliniais nusižengimais". Tai reiškia, kad kiekvienas, pagautas besinaudojantis viešuoju šaligatviu kaip tualetu, galės tai daryti teisėtai, nebijodamas būti suimtas.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Bekė Bil (Becky Bil), Kalamazu centre esančios "Pop City Popcorn" bendrasavininkė, yra viena iš verslininkų, kurie laikosi savo pozicijos. Ji sakė leidiniui MLive, kad rajone jau būta "agresyvių ir nestabilių" išmaldos prašytojų.

"Žmonės turi susitvarkyti ten, kur tuštinosi tiesiai priešais jūsų verslo duris", - sakė Bil. "Mes negalime to turėti miesto centre."

Cherri Emery, Cherri's Chocol'art savininkė, pakartojo Bil nuogąstavimus ir naujienų portalui sakė: "Nesuprantu, kodėl siūloma, kad įstatymas būtų mažiau ribojantis nei dabar".

"Nesuprantu, kodėl mes turėtume jiems palengvinti sąlygas", - sakė Emery.

Kalamazu meras Davidas Andersonas (David Anderson) sakė, kad šių nusikaltimų dekriminalizavimas padės miestui būti "teisingesniam". Miesto komisaras Krisas Praedelis (Chris Praedel) pasakė beveik tą patį, kaip teigiama Fox 17 pranešime, kad tai "sąžininga ir teisinga tam, kam šie įstatymai darė didžiausią poveikį, t. y. neturintiems pastogės gyventojams, taip pat tai yra geresnis sprendimas tiems, kurie bando atsistoti ant kojų".

"Aš tikrai užjaučiu ir miesto centro verslo savininkus. Jie daug investavo, kad galėtų būti miesto centre, ir daugelis tų vietų yra "mama ir pop" parduotuvės, kur tai yra jų gyvenimo pajamos. Norime tai gerbti. Mes juos girdime. Mes jų klausomės ir mums labai rūpi, bet mums rūpi visi bendruomenės nariai", - sakė Praedelis.

Komisijos narė Stephanie Hoffman (Stephanie Hoffman) teigė, kad bendruomenė turi būti labiau empatiška žmonėms, besišlapinantiems prie jų parduotuvių.

"Jei matote žmogų, kuris galbūt tuštinasi, sveiko proto žmogus taip nesielgtų", - sakė S. Hoffman. "Yra problema, yra trauma, vyksta krizė."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 20:45 Receptai – Patiekalai Varškės bandelės – labai minkštos!
Pasigaminkite skanias bandeles su varške! Senų laikų bandelių receptas, primins vaikystę. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo

Karščiavimas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karščiavimo, karščiavimas, karščiavimo gydymas, karščiavimo receptai, vaistažolės karščiavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kai...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau