Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 25

"Nestle" generalinis direktorius: žmonės neturi teisės į vandenį, jis turėtų būti privatizuotas ir kontroliuojamas

Kaip neabejotinai žinote, pasaulio elitas siekia, kad žmonės "nieko neturėtų ir būtų laimingi". Pasaulį kontroliuos autoritarinė vieno pasaulio vyriausybė, o žmonija, pasak Klauso Švabo ir Pasaulio ekonomikos forumo, bus pavergta totalitarinėje sistemoje, kurioje bus masiškai stebima, privalomai skiepijama ir beviltiškai vergaujama.

Dar blogiau tai, kad pasaulio elitas iš anksto giriasi savo planais žmonijai. Pažiūrėkite šį WEF vaizdo įrašą. Ar jie tyčiojasi iš mūsų?

Nebūtų taip blogai, jei WEF nebūtų toks įtakingas. 2017 m. Klausas Schwabas (Klaus Schwab) atvirai gyrėsi savo organizacijos gebėjimu infiltruotis į viso pasaulio vyriausybes. Harvardo Kenedžio mokyklos Politikos institute jis aptarė, kaip WEF modus operandi yra skverbtis į vyriausybes diegiant savo "Jaunuosius pasaulio lyderius".

Pastaraisiais metais matėme, kaip šis veikimo būdas pasireiškė. WEF įsiskverbė į viso pasaulio vyriausybes ir tvirtai kontroliuoja kiekvieną kairiųjų pažiūrų šalį. Nesuklyskite, šie "Jaunieji pasaulio lyderiai", įskaitant Justiną Trudeau, Emmanuelį Macroną ir Jacindą Ardern, uoliai dirba, kad įgyvendintų pasaulinio elito darbotvarkę.

Dabar pasirodė stulbinantis vaizdo įrašas, kuriame "Nestle" generalinis direktorius Peteris Brabeckas-Letmathe'as (Peter Brabeck-Letmathe) teigia, kad vanduo nėra žmogaus teisė ir turi būti privatizuotas bei kontroliuojamas elito.

P. Brabeck-Letmathe'as, šiuo metu vienos didžiausių korporacijų ir didžiausios pasaulyje maisto produktų gamintojos pirmininkas, mano, kad korporacijoms turėtų priklausyti visas planetos vanduo ir niekam neturėtų būti leidžiama juo naudotis, nebent jis sumokėtų.

Dabar, kai infliacija pasiekė dviženklį skaičių, dega maisto gamybos gamyklos, tiekimo grandinė išgyvena krizę, o horizonte jaučiamas maisto trūkumas, suprantame, kad elitas nori perimti planetos vandens kontrolę.

Taigi, ar vanduo yra laisva ir pagrindinė žmogaus teisė, ar visas planetos vanduo turėtų priklausyti didžiosioms korporacijoms ir elitui?

Ar vargšai, kurie negali sau leisti mokėti minėtoms korporacijoms, turėtų kentėti nuo bado, nes neturi finansinių išteklių?

Tokia, pasak pasaulinio elito, yra žmonijos ateitis.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Bulvių duona
Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje. Mieles ištrinkite su cukrumi. Į šią masę įdėkite 2 arbatinius šaukštelius miltų, išmaišykite ir atidėkite. Nulupkite lupenas ir sutrinkite bulves ir t.t. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau