Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 28

JAV teismas sustabdė "pavojingą" 5G korinio ryšio bokštų įrengimą: "Jie yra pavojingi žmonių sveikatai"

Niujorko teismas uždraudė įrengti 5G korinio ryšio bokštus, nes įrodymai atskleidė, kad jie kelia pavojų žmonių sveikatai.

Karmelio miestelio (Niujorko valstija, Karmelio valstija) Mahopako kaimelio gyventojai kreipėsi į teismą dėl kovos su "Verizon Wireless", kai telekomunikacijų milžinė pasiūlė tokį bokštą įrengti jų kaimynystėje.

Valstijos Aukščiausiojo Teismo teisėjas Thomas Davisas (Thomas Davis) sutiko su ieškovo skundais. Jis nusprendė, kad Karmelio miestas sudarė neteisėtą susitarimą su "Homeland Towers" dėl 140 pėdų mobiliojo ryšio bokšto statybos gyvenamajame rajone. 

Activistpost.com praneša: "Mes nesutinkame su valstijos teisėjo sprendimu, - "Inside Towers" sakė "Homeland" prezidentas Manuelis Vicente (Manuel Vicente), - ir toliau ryžtingai sieksime pasinaudoti teisinėmis galimybėmis, kad Karmelio gyventojai gautų itin svarbią belaidžio ryšio infrastruktūrą ir paslaugas".

Balsavime dėl pritarimo mobiliojo ryšio bokšto statybai miesto valdybos narys Frankas Lombardi (Frank Lombardi) balsavo už mobiliojo ryšio bokšto planą. Tačiau jis, būdamas namų savininkų asociacijos "Maple Estate" narys, priklausė HOA grupei, kuriai numatyta per metus už žemės nuomą uždirbti 18 000 JAV dolerių.

"Jis turėjo atskleisti savo interesus ir nusišalinti nuo miesto valdybos balsavimo", - pareiškė teisėjas Deivisas.

"Gaila, kad Walton Drive gyventojai turėjo imtis teisinių veiksmų prieš "Homeland Towers" ir miestą, - sakė buvęs miesto prižiūrėtojas Kenas Šmitas (Ken Schmitt), padėjęs sudaryti pirminį susitarimą. "Džiaugiuosi, kad gyventojai nugalėjo. Galėjau geriau padirbėti, giliau įsigilinti į susitarimo sąlygas. Kaltinu save", - sakė jis laikraščiui "Westchester Journal News".

"Penki iš mūsų prisidėjo, kad sumokėtume advokatui, - sakė miestelio gyventojas Robas Kavalaras (Rob Cavallaro). "Yra nedidelis likutis, kurį vis dar mokame. Mums skaudu. Bet kažką reikėjo daryti. Tikimės, kad Tėvynės bokštai išnyks."

Bendrovės "Verizon Wireless" ir "Homeland Towers" užginčijo ankstesnes šio plano versijas, susidurdamos su kliūtimis dėl vietos ir zonų nustatymo. Kol kas oficialaus atsakymo į neseniai pasiektą Mahopako teisinę pergalę negauta.

2021 m. federalinis teismas priėmė palankų sprendimą organizacijoms ir pareiškėjams, kurie padavė į teismą Federalinę ryšių komisiją (FCC) dėl to, kad ji NEpakankamai apsaugojo amerikiečius nuo belaidžio spinduliavimo poveikio.  Nepaisant šio sprendimo, FCC, taip pat kitos vyriausybės ir valstijų agentūros bei komitetai toliau skatina ir finansuoja tiek 5G, tiek 4G korinio ryšio bokštų ir kitos belaidžio ryšio infrastruktūros diegimą ir tankinimą.  Amerikos įmonės ir mokyklų rajonai taip pat toliau diegia 5G, 4G ir "Wi-Fi" tinklus "privatiems tinklams".  Be to, vis dar neišspręstas katastrofiškas aviacijos saugos pavojus, kylantis dėl 5G aktyvavimo.  Gynybos departamentas (DoD) taip pat bando sumažinti karinių radarų trikdžių riziką naudojant 5G.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau