Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Rugpjūčio » 7

Kaip nešioti žiedo talismaną? Žiedas - kaip iš jo pagaminti stiprų talismaną?

Daugelis žmonių - tiek moterų, tiek vyrų - papuošalus nešioja pagal savo norą arba mados diktuojamus reikalavimus. Tačiau tie patys žiedai, priklausomai nuo to, kaip juos nešiojate, gali būti galingi amuletai. Arba, atvirkščiai, veikia prieš savo savininką.

Šiek tiek istorijos

Senovės Romoje žiedus ant didžiojo piršto dažniausiai nešiojo karo vadai. Buvo tikima, kad jis globoja karo dievą Marsą ir atneša sėkmę mūšiuose. Viduramžiais nykščio žiedas buvo turtingų, kilmingų ir įtakingų žmonių nuosavybė. Tai simbolizavo jų galią ir valdžią. Iš sidabro arba vario pagaminti žiedai taip pat buvo išskirtinis slaptųjų draugijų narių ženklas. Kai kurių masonų ložių nariai pagal tokį atributą atpažindavo savo brolius. Šiais laikais žiedas ant nykščio neslepia tokios gilios potekstės, tačiau jis vis tiek gali papasakoti ką nors įdomaus apie savo savininką.

Kalbant chiromantijos terminais.

Svarbu, ant kurios rankos - dešinės ar kairės - žmogus nešioja žiedą.

Jei jis yra kairėje, tai reiškia aistringą, entuziastingą žmogų, kuris labiau tiki širdimi nei galva. Ji bus drąsi, ieškos nežinomų ir neištirtų dalykų, naujų horizontų ir atradimų. Hipiai, "gėlių vaikai", ant kairiojo nykščio mėgdavo nešioti žiedą, kuris reiškė laisvę ir panieką tradiciniams papročiams bei vertybėms, įskaitant materialines.

Moterys, norėdamos atskleisti savo jausmingąją pusę, žiedą nešioja ant kairiojo nykščio. Tai ne visada daroma sąmoningai, nes tam įtakos turi paslėptos emocijos ir patirtis. Žiedas ant dešinės rankos nykščio rodo norą siekti sėkmės karjeroje ir finansinėje srityje. Tai apdovanojimas drąsioms ir ryžtingoms asmenybėms, kurios nebijo sunkumų ir kliūčių.

Saugok mane, mano talismanai.

Pasak magų ir aiškiaregių, žiedas yra vienas galingiausių amuletų. Krikščionys ne veltui nešioja žiedus su žodžiais iš Šventojo Rašto kartu su kryžiumi arba vietoj jo. Kai kurie žmonės, nesusimąstydami, ką tai reiškia, ant nykščio užsideda žiedus su runomis ar neįprastais raižiniais. Taip elgtis yra, švelniai tariant, nerūpestinga. Pirma, net ir tas, kuris naudojo piešinį ar raštą, galėjo nežinoti jų tikrosios reikšmės. Pavyzdžiui, penkiakampė žvaigždė apskritime yra demoniškas simbolis. Tas pats pasakytina ir apie Horo akį bei viską matančią akį. Tokie vaizdai nieko gero nežada. Antra, pats nykštys yra dvasių pasaulio laidininkas žmogaus vidiniame pasaulyje. Štai kodėl taip svarbu teisingai jį "skambinti".

Ne dėl grožio

Pateikiame keletą žiedo ant nykščio nešiojimo pavyzdžių ir atitinkamą simboliką.

Po skyrybų kai kurie žmonės nori išsaugoti santuokos atminimą ir nešioti vestuvinį žiedą. Ne ant dešiniojo, o ant kairiojo bevardžio piršto. Jei žiedas tapo didelis, uždėkite jį ant kairiojo nykščio. Taip leisite suprasti, kad dar nesate pasiruošę naujiems santykiams. O kai būsite pasiruošę, žiedą, žinoma, reikia nuimti ir padėti kur nors toli.

Našlės ant nykščio užsideda mirusio sutuoktinio vestuvinį žiedą, nes kitiems jis yra didelis. Daugumos magų nuomone, to daryti nereikėtų, ypač jei moteris planuoja dar kartą ištekėti.

Atrodo, kad pora, nešiojanti tą patį žiedą ant nykščio, prieštarauja šimtametėms tradicijoms. Jiems tai - maišto ir noro gyventi pagal savo taisykles, nesigilinant į kieno nors kito nuomonę, simbolis. Ezoteriniu požiūriu čia nėra nieko blogo. Svarbiausia, kad noras taip save išreikšti būtų abipusis.

Įdomus faktas: žiedą ant kairiojo nykščio netradicinės orientacijos atstovai interpretuoja kaip norą susirasti naują partnerį. Dešinysis nykštys: jo buvimas.

Naudojame sau

Nusprendusieji pasidaryti žiedą ant nykščio kaip talismaną turėtų žinoti keletą taisyklių. Rinkitės žiedą iš sidabro, platinos arba baltojo aukso, pageidautina be didelių akmenų. Jei ant jo yra graviūra, išsiaiškinkite, ką ji reiškia, kitaip galite turėti problemų. Jei norite rasti meilę, susituokti ir sukurti šeimą, nešiokite žiedą ant kairės rankos nykščio. Tai atskleis jūsų moteriškumą ir patrauklumą, todėl jūsų meilės objektas pamatys jus iš netikėtos pusės. Siekiantys karjeros, nešiokite žiedą ant dešinės rankos nykščio. Taip galėsite atskleisti visas savo verslo savybes.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:39 Receptai – Patiekalai Nepaprastai skanūs abrikosai sirupe
Gaminame namuose skanius abrikosus sirupe. Abrikosai kruopščiai nuplaunami ir pašalinami kauliukai. Išspaudžiame pusės citrinos sultis. Laikykite vėsioje vietoje. Štai ir viskas! Mūsų abrikosai yra paruošti. Gero apetito!...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau