Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 22

Turtingą jus padarys ne darbas, o šie penki dalykai

"Niekas niekada nepraturtėjo užsidirbdamas duoną".

Kokio finansinės sėkmės veiksnio dauguma žmonių nepastebi? Į šį klausimą atsakė "Quora" mokslo redaktorius, bendrovės "TranZact" įkūrėjas ir generalinis direktorius Charlesas Tippsas: "Niekas niekada nepraturtėjo užsidirbdamas duoną. Būtent tai Čarlzui dažnai sakydavo jo tėvas.

Tačiau ką reiškia teiginys, kad darbas mūsų nepadaro turtingų? Na, pasak jūsų, kiek iš legendinių blogiukų, kuriais taip žavisi dauguma žmonių, dirba nuo skambučio iki skambučio?

Žinoma, norėdami praturtėti, turėsite sunkiai dirbti, ir kuo ilgiau dirbsite, tuo didesnė tikimybė, kad pasieksite tai, ko norite. Kaip dabar pasakytų mano tėvas: "Nėra nieko blogo dirbti kitam žmogui 8 valandas per dieną. Taip pat dirbkite 8 valandas per dieną, o šeštadienį ir sekmadienį - po 12 valandų per dieną". Jis visada laikėsi šio principo.

Pardavinėdami laiką valandomis daug negausite. Žmogiškųjų išteklių skyriai žino, kiek įmonė turi mokėti žmogui per valandą už jam reikalingus gebėjimus. Net jei turite prestižinį teisininko diplomą, dirbate geriausioje savo pramonės šakos įmonėje ir už valandą savo darbo laiko klientams galite išrašyti sąskaitą už kelis šimtus dolerių, jums pasiseks, jei atskaičius visas išlaidas piniginėje liks bent trečdalis uždirbtos sumos. Net jei dirbsite iš visų jėgų, atiduodami 3 000 valandų per metus, vis tiek nepavyks praturtėti.

Ką reikia žinoti, kad pasiektumėte finansinę gerovę?

Pirma, turite tapti tiesiog turtingi, o ne finansiškai turtingi.

Finansinė gerovė reiškia tik pinigus, todėl turite suprasti, kad pinigai yra tik jūsų sukurtų produktų "stovėjimo aikštelė". Ekonomika grindžiama mainų principu: jūs perkate kitų žmonių prekes už savo prekes. Viso turto pagrindas yra žemės ir gamybos pasidalijimo tarp skirtingų rinkos dalyvių principas. O pinigai yra tik patogi atsiskaitymo už darbą ir prekes priemonė.

Štai ką reikia žinoti, jei nenorite praleisti posūkio, vedančio į Leksuso gatvės ir "Big Money Boulevard" sankryžą.

Žinokite, ko siekiate

Didelis veiklos biudžetas dar nėra turtas. Galite "apsukti" milijonus dolerių per metus, bet turtingu jus padaro pajamos, gautos iš tų milijonų.

Apskritai daug pinigų ir mažai pajamų verčia nerimauti, nes ir dideli, ir maži kortų nameliai vienodai greitai griūva.

Finansinis svertas

Jūsų verslo partneris sako, kad jam skubiai reikia 200 kondensatorių, kad jo gamybos linija veiktų sklandžiai. Jis yra beviltiškas ir nori mokėti po 2 dolerius už kiekvieną. Turite 100 JAV dolerių ir žinote, kur galite gauti tokių pačių kondensatorių už dolerį. Galite užsidirbti pinigų! Arba galite pasiskolinti dar 100 JAV dolerių už 10 % ir beveik patrigubinti savo kapitalą. Dar geriau - galite priversti verslo partnerį sumokėti iš anksto ir gauti dar daugiau, nerizikuodami savo finansiniais ištekliais.

Personalo svertas

Kartą, kai dar dirbau pardavėju, pasamdžiau langų plovėją. Kitą dieną jis atvyko pas mus su kostiumu, paėmė 20 dolerių smulkioms išlaidoms ir paliko padėjėją dirbti savo darbą. Netrukus pradėjau pastebėti kitus jo pagalbininkus mieste, jų buvo bent trys.

Apskaičiavau galimas jo pajamas. Dabar šis vaikinas be didelių pastangų uždirbdavo beveik 120 JAV dolerių per valandą, o vidutinė vienos darbo valandos kaina buvo 21 JAV doleris (prieš 35 metus). Buvau nustebęs, kad jis uždirba keturis kartus daugiau nei aš. Ir vis dėlto buvau klestinčios mažmeninės prekybos įmonės partneris. Kartu jis turėjo daug mažiau rūpesčių ir darbuotojų!

Pasinaudokite turimomis galimybėmis

Gamybos ciklas prasideda tą pačią akimirką, kai iniciatyvus žmogus pažvelgia į ateitį ir pamato galimybę užsidirbti pinigų. Pagalvokite, kaip lengva būtų pradėti langų valymo verslą. Tai kodėl 99 % langų valytojų patys atlieka darbus?

Supratimas, kaip atpažinti situacijas, kurias galima paversti pajamas generuojančiomis galimybėmis, priklauso nuo nuo nuojautos, kurią dar reikia sugebėti išsiugdyti savyje. Dauguma žmonių nepradeda savo verslo. Kita vertus, kiti susikuria sau darbo vietą, kurioje vienu metu eina vadovo, sekretoriaus ir rinkodaros specialisto pareigas - iš viso 4 pareigybės vienoje, o tai nėra lengva užduotis.

Pinigų uždirbimas turi atnešti pinigų.

Prisimenate, kai Markas Zuckerbergas per vieną dieną uždirbo 4 mlrd. dolerių? Kaip jis tai padarė? Ir kaip Jeffas Bezosas neseniai per 20 minučių padidino savo kapitalą 6 milijardais? Ar jie tikrai ilgiau dirbo? Ne, tai visos atsargos. Per savo gyvenimą dirbate apie 100 000-150 000 valandų. Dabar padauginkite šias valandas iš valandinio atlyginimo ir gausite savo potencialų turtą.

Pinigai ir akcijos veikia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, 365 dienas per metus be jokių pastangų. Esmė - gyventi kuo taupiau, pradedant nuo mažens, atsisakant visko, ko jums nereikia, ir taupant visus papildomus pinigus. Priversdami pinigus dirbti, galite gauti pajamų net miegodami. Galite pavalgyti gerame restorane, o už maistą sumokėti savo pinigais.

Kaip visa tai atsitiko mano tėvui?

Mano tėvui dabar 94 metai ir jis jaučiasi gana gerai. Senatvėje jis šiek tiek praturtėjo. Jis ilgą laiką lošė nekilnojamuoju turtu, o septintajame dešimtmetyje pagavo sėkmę už uodegos. Naujasis greitkelis per Dalasą turėjo paskatinti spartų priemiesčių augimą. Kai man buvo 12 metų, persikėlėme į mažą miestelį, kuriame mano tėtis investavo į kelis kvartalus skurdesnėje miesto dalyje, dviejų pagrindinių kelių sankryžoje. Prisimenu, kokia optimistiška buvo jo nuotaika, kai jis ėmėsi tokių pokyčių savo gyvenime.

Tada prasidėjo laukiamas augimas, tik ne senajame miesto centre, kaip buvo numatęs jo tėvas, o kitoje naujojo greitkelio pusėje esančioje galvijų ganykloje, t. y. žemėje, kurią kadaise jis galėjo nusipirkti už 50 dolerių už akrą (šiandien jos vertė siekia beveik 2 mln. dolerių). Dar blogiau, kai jis suprato, kad pasirinko netinkamą miesto pusę, palūkanų normos pasiekė dviženklį skaičių, o tai yra per daug, kad ką nors uždirbtum. Galiausiai jam teko nugyventi 20 gyvenimo metų kaip vabalui, įstrigusiam sulčių stiklinėje ir negalinčiam pajudėti. Dėl to jam buvo labai liūdna.

Paskutinė pamoka - turite nustoti skirti savo gyvenimą tam, kad praturtėtumėte. Rizika ir klaidos yra neišvengiamos. Galite viską daryti visiškai teisingai, daryti vieną puikų žingsnį po kito, bet galiausiai vis tiek atsidursite blogesnėje padėtyje nei buvote iš pradžių.

Nė vienas iš mūsų nėra pritaikytas tokiam stresui, įtampai ir nežinomybei, todėl darbas kitiems žmonėms už nuolatinį atlyginimą yra gana gera alternatyva.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau