Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 23

Vokietijos mokslininkai Covid vakcinose rado "toksiškų komponentų", kurie NĖRA įtraukti į sudedamųjų dalių sąrašą

Vokietijos mokslininkų grupė visuose ištirtuose "Covid-19" vakcinos mėginiuose aptiko labai neįprastų toksiškų komponentų, daugiausia metalinių, ir šiuos rezultatus apibūdino kaip "nerimą keliančius ir gluminančius".

Dar didesnį nerimą kelia tai, kad COVID vakcinų analizės darbo grupė teigia, jog kai kurie neįprasti toksiški elementai, rasti "AstraZeneca", "Pfizer" ir "Moderna" vakcinų buteliukuose, nebuvo įtraukti į gamintojų ingredientų sąrašus.

COVID vakcinose rasta šių metalo elementų:

  • Šarminiai metalai: cezis (Cs), kalis (K)
  • Šarminių žemių metalai: kalcis (Ca), baris (Ba)
  • Pereinamieji metalai: kobaltas (Co), geležis (Fe), chromas (Cr), titanas (Ti)
  • Retųjų žemių metalai: ceris (Ce), gadolinis (Gd)
  • Kalnakasybos grupė/metalas: aliuminis (Al)
  • Anglies grupė: silicis (Si) (iš dalies atraminė medžiaga/šlaitas)
  • Deguonies grupė: siera (S)

Be to, šios medžiagos "tamsaus lauko mikroskopu matomos kaip savitos ir sudėtingos skirtingo dydžio struktūros, jas tik iš dalies galima paaiškinti kaip kristalizacijos ar skilimo procesų rezultatą, [ir] jų negalima paaiškinti kaip gamybos proceso taršos", - nustatė tyrėjai.

COVID vakcinų analizės darbo grupė paskelbė, kad išvados yra preliminarios.

Pasak tyrime nedalyvavusio toksikologo daktaro Janci Lindsay, toksikologo daktaro Janci Lindsay, "išvados "grindžiamos kitų tarptautinės bendruomenės mokslininkų, kurie aprašė panašias išvadas, tokių kaip Dr. Young, Dr. Nagase, Dr. Botha, Dr. Flemming, Dr, Robert Wakeling ir Dr. Noak, darbais".

"Vien tik įtarimų dėl užterštumo skaičius ir nuoseklumas, kartu su bauginančia pasaulinių saugos ir reguliavimo institucijų tyla, kelia nerimą ir glumina šių institucijų "skaidrumo" ir nuolatinių tvirtinimų, kad genetinės vakcinos yra "saugios", požiūriu", - pridūrė J. Lindsay.

Kristalų kraujyje ir vakcinoje palyginimas

Kristalų kraujyje ir vakcinoje palyginimas; kairėje - kristaliniai dariniai rasti tiriamųjų, paskiepytų "Comirnaty" (BioNTech/Pfizer), kraujyje, dešinėje esantys vaizdai rodo, kad tokio tipo kristalai randami ir "Comirnaty" vakcinose. (Su Helen Krenn leidimu)

Epoch Times pranešimas: Helena Krenn, grupės įkūrėja, pateikė išvadas Vokietijos vyriausybinėms institucijoms, kad jos jas peržiūrėtų.

"Buvome pateikę ją vyriausybės dalyviams ir tolesniems adresatams iš laikraščių su platforma open-debate.eu, tik Vokietijoje, Austrijoje ir Suisse", - sakė Krenn laikraščiui "The Epoch Times".

Kitos dvi svarbios išvados buvo tokios: skiepytųjų kraujo mėginiuose pastebėti "ryškūs pokyčiai" ir kad daugiau šalutinių poveikių pastebėta proporcingai "lipidinių nanodalelių apvalkalo stabilumui".

Lipidinė nanodalelė - tai itin maža dalelė, riebaluose tirpstanti membrana, kuri yra pasiuntinių RNR (mRNA) krovinys.

Metodika

"Naudodami nedidelį paskiepytų ir nepaskiepytų asmenų gyvo kraujo tyrimą, nustatėme, kad dirbtinis intelektas (DI) gali 100 % patikimai atskirti paskiepytų ir nepaskiepytų asmenų kraują. Tai rodo, kad COVID-19 vakcinos gali sukelti ilgalaikius skiepijamo asmens kraujo sudėties pokyčius, šiam asmeniui nežinant apie šiuos pokyčius", - teigiama tyrime.

Nustatyti ūmūs ir lėtiniai fiziologiniai skiepytų asmenų kraujo pokyčiai, nuosekliai pastebėti naudojant dirbtinio intelekto programinę įrangą, "taip pat pakartoja daugelio kitų tyrėjų išvadas ir patvirtina teiginius apie užteršimą ir (arba) falsifikavimą", - sakė Lindsay.

"Nustatėme, kad COVID-19 vakcinose, be teršalų, nuolat yra medžiagų, kurių paskirties negalime nustatyti", - sakoma jų tyrime.

Grupę sudaro 60 narių, įskaitant gydytojus, fizikus, chemikus, mikrobiologus ir alternatyviosios sveikatos specialistus, kuriems talkina teisininkai ir psichologai.

Komirnaty (Comirnaty) vakcina iš "BioNTech/Pfizer" pasižymi įvairove

Komirnaty (Comirnaty) vakcina iš "BioNTech/Pfizer" pasižymi įvairove ir dideliu neįprastų objektų skaičiumi. Didžiulį kristalinių plokštelių ir formų skaičių vargu ar galima interpretuoti kaip priemaišas. Jos atsiranda reguliariai ir dideliais kiekiais visuose mėginiuose. (Su Helen Krenn leidimu)

Mokslininkai teigia, kad jų rezultatai buvo kryžmiškai patvirtinti naudojant šiuos matavimo metodus: "Skenuojanti elektroninė mikroskopija (SEM), energiškai dispersinė rentgeno spindulių spektroskopija (EDX), masės spektroskopija (MS), induktyviai surištos plazmos analizė (ICP), šviesaus lauko mikroskopija (BFM), tamsaus lauko mikroskopija (DFM) ir gyvo kraujo vaizdo diagnostika, taip pat vaizdų analizė naudojant dirbtinį intelektą."

Analitikai aiškina, kad jie bendradarbiavo su kitomis grupėmis įvairiose šalyse, kurios vykdė panašius tyrimus ir gavo rezultatus, atitinkančius jų rezultatus.

"Todėl mūsų atliktos vakcinų analizės rezultatus galima laikyti kryžminio patikrinimo rezultatais", - teigiama išvadų santraukoje.

"Žinoma, reikėtų pripažinti, kad [Vokietijos darbo grupės] darbas apibūdinamas kaip "preliminarios išvados", dar nepaskelbtos recenzuojamame žurnale, ir kad saugojimo grandinė, taip pat daugelio šių mokslininkų tapatybė nėra žinoma. Vis dėlto, esant tokiai griežtai įtemptai ir cenzūruojamai atmosferai, kai kyla bet kokių abejonių dėl genetinių vakcinų "saugumo ir veiksmingumo", aš pats galiu patvirtinti, kaip sunku atlikti pagrindinius tyrimus, o juo labiau paskelbti tuos pačius tyrimus recenzuojamame žurnale, kad būtų galima atsakyti į šiuos klausimus ir paskleisti išvadas", - sakė Lindsėjus.

Astra Zeneca, Moderna, Pfizer ir J&J neatsakė į prašymą pateikti komentarus iki spaudos.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau