Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 25

Kaip tu atbaidai vyrus, net nesuteikdama jiems šanso

Neturėtumėte manyti, kad esate viskas, ko jam reikia...

Manote, kad vienas kitam puikiai tinkate, jau matote savo bendrą ateitį... Bet ne faktas, kad jis galvoja taip pat. Kaip jūsų elgesys gali jį atstumti?

1. Skirkite laiko visiems (ir jam) pasakyti, kad esate pora.

Nė vienam vyrui nepatinka, kai jį įtraukia į santykius, kol jis dar nėra tam pasiruošęs arba nėra tikras, kad to nori. Galbūt jūs einate į pasimatymus ir leidžiate laiką kartu, ir jums tai jau yra santykiai, bet jam tai dar tik pasirinkimo ir apibrėžimo etapas. Todėl neskubėkite, nespauskite jo į spąstus.

Atsipalaiduokite ir pasistenkite mėgautis šiuo laikotarpiu. Geriau pažinkite jį, jo vertybes ir tikslus.

2. Neklauskite jo apie jausmus.

Dauguma vyrų iš esmės negali kalbėti apie savo jausmus, juolab santykių pradžioje. Jam gali prireikti daugiau laiko, kad atsivertų.

Vyrai savo jausmus dažniau išreiškia veiksmais. Tiesiog nedarykite jam spaudimo. Kai jam taps patogu, jis gali pradėti dalytis, arba jūs tiesiog laikui bėgant geriau suprasite jį be žodžių.

3. Nebūkite pavydūs.

Vos pradėjote susitikinėti, o jau nuolat klausinėjate, kur jis yra, ką veikia, su kuo yra. Netapkite jo antrąja mama - tai nėra patrauklu. Bandydami jį kontroliuoti, parodote savo nesaugumą.

Vyrams patinka, kai moteris pasitiki savimi ir juo pasitiki.

4. Nebūkite reiklūs ar įkyrūs.

Nebombarduokite jo žinutėmis, nepersekiokite jo socialiniuose tinkluose, neprašykite komplimentų. Ankstyvuoju santykių etapu stenkitės atsipalaiduoti ir suprasti, kad dėl jūsų apsėdimo situacija nepagerės - tik galite viską sugadinti.

5. Persvarstykite savo prašymus.

Nesitikėkite per daug ir per greitai. Tarsi jis iš karto turėtų su jumis praleisti visą savo laisvalaikį, atsiskaityti už jus, mokėti už jus. Galbūt manote, kad jis turėtų džiaugtis, jog esate su juo, bet ar ne per daug gerai apie save galvojate? Nesikėsinkite į jo laisvę. Jūs esate lygiavertė, susitikinėdama su juo nedarysite jam paslaugos.

6. Neturėtumėte manyti, kad esate viskas, ko jam reikia.

Nereikia jam trukdyti susitikti su draugais, užsiimti savo pomėgiais ir pan. Iš pradžių jis gali to net nepastebėti, kai skatinsite jį tiesiog praleisti daugiau laiko kartu. Tačiau jo draugai pradės pastebėti, o paskui ir jis pats.

Jei jums nepatinka jo draugai, neapsigaukite - greičiausiai jis toks pat kaip jie, o jūs nenorite to suprasti.

Lengva įsitraukti į naujus santykius ir iš karto į juos pasinerti. Tačiau neleiskite, kad emocijos užvaldytų jūsų galvą ir sugriautų tai, kas prasidėjo taip gerai.

Jei jis yra geras ir jums tinkamas vyras, jums nereikės jo sekioti ir versti - jis norės tai daryti dėl jūsų.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 14:17 Receptai – Patiekalai Medaus tortas. Medučio receptas

Gardaus naminio medaus torto receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau