Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 1

CDC pagaliau pripažįsta, kad natūralus imunitetas veikia geriau nei toksiškas Jab

CDC pagaliau pripažino tai, apie ką alternatyviosios žiniasklaidos bendruomenė kalbėjo nuo pat skiepų įvedimo: natūralus imunitetas daug geriau apsaugo nuo Covid nei eksperimentiniai skiepai.

FEE.org pranešė:

CDC epidemiologė Greta Massetti, praėjusią savaitę paskelbusi naujas pandemijos gaires, žurnalistams paaiškino tai, apie ką daugelis kalbėjo jau daugiau nei metus: tiek skiepai, tiek ankstesnė infekcija apsaugo nuo sunkių Covid simptomų.

"Ir ankstesnė infekcija, ir skiepai šiek tiek apsaugo nuo sunkios ligos", - žurnalistams sakė G. Massetti. "Todėl šiuo metu tikrai prasmingiausia nediferencijuoti mūsų gairių ar rekomendacijų pagal skiepijimo būklę."

Dėl šios priežasties CDC naujose rekomendacijose skiepyti ir neskiepyti žmonės vertinami vienodai.

Thelibertydaily.com praneša: Žinoma, naujieji CDC nurodymai atitinka didžiąją dalį to, ką daktaras Vladimiras Zelenko (Vladimir Zelenko) visą laiką teigė - kad turėjome dirbti, kad palaikytume imuninę sistemą.

Daug žmonių labai pyksta dėl staigių pokyčių:

Viena istorija, kurią verta prisiminti: Kai daktaras V. Zelenko kovojo už tai, kad jo pacientams būtų suteikta galimybė gyventi naudojant hidroksichlorochiną, demokratų gubernatorius jį uždarė.

Tačiau daktaras Zelenko dirbo toliau - ir rado be recepto parduodamą būdą padėti žmonėms - būdą, kuris palaikė natūralų imunitetą.

Žiūrėkite: Čia daktaras Zelenko pasakoja apie tai, kaip jis sukūrė imuninės sistemos palaikymo metodą, pavadintą "Z-Stack" (stenogramą rasite toliau):

Daktaras Zelenko:

"2020 m. balandį jis išsivystė taip, kad aš naudojau hidroksichlorochiną, cinką ir azitromiciną, kad mano pacientai išliktų gyvi. Gulbinas - ir aš jį vadinu gulinčiu: Cuomo, kuris yra atsakingas už beveik 20 000 slaugos namų gyventojų mirtį, išleido įsakymą, draudžiantį vaistinėms išduoti pacientams hidroksichlorochiną. Tai buvo tiesioginis išpuolis prieš mano pacientus ir mano praktiką. Taip sakau todėl, kad tuo metu buvau vienintelis valstijoje, naudojęs šį vaistą tokiomis aplinkybėmis, todėl buvau priverstas diegti naujoves.

Ir NIH serveryje radau duomenų ir recenzuojamų straipsnių, kurie parodė, kad medžiaga, vadinama kvercetinu, kartu su vitaminu C veikia kaip veiksminga cinko tiekimo sistema... Tiesa, niekada nebuvau girdėjęs apie kvercetiną, todėl jo ieškojau. Ir pamačiau, kad tai yra obuolių žievelių darinys ir jo galima įsigyti be recepto.

Tai buvo vienas iš tų "A-ha!" momentų, kai supratau, kad atradau vaistą nuo tironijos. Nes dabar galėjau pasakyti savo pacientui: "Nueikite į vitaminų parduotuvę ir nusipirkite kvercetino, vitamino C, cinko, D ir vartokite juos tinkamu būdu, ir jūs išgyvensite - jums bus geriau...".

...Tačiau atsitiko taip, kad dauguma žmonių negalėjo sudėlioti dėlionės dalių dėl kelių priežasčių. Pirma, skirtingų junginių ar šio požiūrio aspektų nebuvo galima rasti toje pačioje vietoje. Antra, yra tiek daug cinko ir vitamino C variantų, skirtingų D dozių, skirtingų D variantų ir skirtingų kvercetino formų, todėl žmonės negalėjo veiksmingai ir per tinkamą laiką sudėlioti dėlionės, kuri jiems padėtų kliniškai.

Todėl man kelis kartus buvo pasiūlyta, kad turėčiau palengvinti žmonėms darbą ir viską sudėti į vieną buteliuką. Tinkamai dozuojant. Būtent tai ir padariau. Ir tai atitiko mano protokolą - tą, kurį buvau sukūręs, ir jaučiau, kad dozavimas yra tinkamas... Kaina panaši, jei kiekvieną ingredientą pirktumėte atskirai. Ir žmonės jį pamėgo dėl patogumo, prieinamumo. Ir manau, kad jie jautėsi geriau, nes ant jo buvo mano vardas...

...Tai tapo tikrai sėkmingu metodu, padedančiu sušvelninti ligos - virusinės ligos - sunkumą."

Tada daktaras Zelenko padarė "Z-Stack" prieinamą visiems.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau