Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugsėjo » 2

Smarkios liūtys užklupo vakarines Turkijos provincijas

Vakarų Turkiją užklupo liūtys, o labiausiai nukentėjo šiaurės vakarinė Bursos provincija, kurioje sugriuvo miesto autobusų stoties stoginė.

Devynioms provincijoms, įskaitant Bursą, paskelbus įspėjimą dėl smarkaus lietaus, rugpjūčio 31 d. miestą užklupo tikėtinas lietus.

Staigi liūtis virto potvyniu, o tada vienas po kito blykstelėjo griaustinis ir žaibai.

Po smarkaus lietaus dėl griaustinio ir žaibo ant automobilių užgriuvo autobusų stoties veranda. Audra nuvertė daug medžių.

Niluferio ir Osmangazi rajonuose, kur perkūnija truko valandą, buvo užtvindytos gatvės, o automobiliai įstrigo ant kelio, paskendę vandenyje.

Mudanijos rajone potvynis apsėmė kai kurias transporto priemones, taip pat buvo apsemti kai kurie namai ir darbo vietos, esančios pirmuosiuose pastatų aukštuose, todėl savivaldybės komandos pradėjo žalos įvertinimo tyrimus.

Pasak pareigūnų, apie sužeistuosius ar žuvusiuosius rajone nepranešta, tačiau padaryta materialinė žala.

Tuo tarpu vakarinėje Manisos provincijos dalyje esančiame Demirčio rajone dėl smarkaus lietaus ir krušos daug transporto priemonių atsidūrė po vandeniu, o srauto tempiami automobiliai buvo apgadinti.

Be to, smarkios liūtys Egėjo jūros provincijos Kutaja Domaniko rajone užtvindė kelius ir gatves, apsėmė kai kuriuos namus ir darbo vietas, o šiaurės vakarinėje Bileciko provincijoje staigi kruša ir smarkios liūtys sutrikdė kasdienį gyvenimą.

Pasak žinomo meteorologo Orhano Şeno, tikėtina, kad smarkios liūtys Marmuro regione tęsis dar dvi dienas.

Turkijos valstybinė meteorologijos tarnyba anksčiau devyniose provincijose, daugiausia šiaurės vakaruose, paskelbė geltonąjį perspėjimą, įspėdama gyventojus būti atsargius ir rūpestingus dėl potvynių, žaibų, krušos ir stipraus vėjo.

Pasak biuro, rytinėje šalies dalyje temperatūra bus 4-6 laipsniais Celsijaus (39-42 laipsniais Farenheito) aukštesnė už sezoninę normą.

Tikroji žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes Paranormal LT Youtube kanale:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau