Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

Kaip suprasti, kad kai kurios gyvenimo vertybės yra klaidingos

Klaidingos vertės yra gana nemalonus dalykas. Galų gale, tikiuosi, niekas nenori išleisti kelerių metų ar net viso gyvenimo tam, ko iš tikrųjų visai nenorėjo. Turime kelių rūšių vertybes. Nuoširdžios vertybės kyla iš širdies. Be to, yra vertybių, kurias mums primeta aplinkiniai žmonės ir kultūra. Esmė ta, kad turite sugebėti atskirti vieną nuo kito.

Tikiu, kad esate girdėję daugybę istorijų, kai žmogus bando ko nors pasiekti, manydamas, kad bus laimingas. Tačiau galiausiai, pasiekęs savo tikslą, jis nejaučia jokių emocijų. Tai reiškia, kad vertė buvo sukurta klaidingai.

Pavyzdžiui, jaunam žmogui sakoma, kad automobilis yra šaunus, geras ir prestižinis. Jis klausosi ir išlaiko vairavimo egzaminą, ima paskolą automobiliui. Ir tada jis supranta, kad automobilis jam visai nereikalingas. Jam nepatinka rūpintis automobiliu, jį aptarnauti, geriau vaikščioti pėsčiomis arba naudotis viešuoju transportu. Kiekvienam savo nuožiūra.

Šis pavyzdžio jaunuolis turėjo pagalvoti, ar tai nėra klaidinga vertybė. Patariu iš karto pagalvoti, kur sužinojote apie vieną ar kitą vertybę. Pavyzdžiui, visi nori daugiau pinigų. Bet kur apie tai sužinome? Dažnai iš filmų, televizijos laidų ar muzikos.

Tik nedaugelis iš mūsų yra nusipirkę ką nors brangaus, gero ir iš savo patirties supratę, kaip gera turėti pakankamai pinigų. Nesakau, kad pinigai yra netikra vertybė. Klaidinga vertė yra daug pinigų. Iš tikrųjų daugeliui žmonių pinigai nepadeda būti laimingiems.

Tie, kurie nori vidutinio gyvenimo būdo, gyvena geriausiai, tačiau yra laimingi. Nesvarbu, kiek pinigų turite, svarbiausia - jūsų komforto lygis ir pasitenkinimas.

Noriu pasakyti, kad jei norite nustatyti klaidingą vertę, turite mąstyti ir kelti klausimus. Pavyzdžiui: "Ar tai kažkur girdėjau, ar pats sugalvojau?", "Ar noriu to kitiems, ar sau?", "Ar ši vertybė verta mano pastangų ir laiko?"

Grįžkime prie pinigų pavyzdžio, kad parodytume dar vieną svarbų dalyką. Jei šimtą procentų savo laiko neskiriate pinigų uždirbimui, vadinasi, ši vertė jums nėra tokia svarbi. Tuomet jis tikriausiai klaidingas. Jei ši vertybė kyla iš jūsų širdies, nuoširdžiai, jūs nuolat apie tai galvojate ir nuolat tai darote.

Esu tikras, kad šie patarimai padės jums ateityje iš karto suprasti, kur yra klaidinga gyvenimo vertė, o kur - netikra.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Auksinis sklindžių receptas
Svarbiausia – išsirinkti šių blynų kepimui pačią geriausią keptuvę. Pageidautina kepti ant sausos keptuvės, nepridedant riebalų: tame glūdi purių amerikietiškų blynų – pankeikų – ruošimo paslaptis. Paruošti blynai ilagai neužsibūn...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:40 Receptai – Patiekalai Pusryčiai tinginiams – nerealiai skanu

Kvapnus ir sotus patiekalas, kuriuo galite maitinti visą šeimą! Receptas tinginiams, specialiai savaitgaliui! Per kelias minutes paruošite skanų patiekalą.

Skaityti daugiau

11.07.2019 laikas 09:15 Receptai – Patiekalai Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau