Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 6

Ar vyras gerbia savo moterį, ar ne? Du patarimai, kaip tai pastebėti iš vyro bendravimo

Iš tikrųjų svarbūs ne tik vyro veiksmai, bet ir žodžiai, bendravimas. Juk žodžiai veda prie veiksmų. Todėl labai svarbu atkreipti dėmesį į vyro žodžius, jei norite sužinoti, ar jis gerbia moterį, ar ne. Šiame straipsnyje noriu paaiškinti du dalykus. Manau, kad iš jų galima spręsti, ar vyras gerbia savo moterį, ar ne.

Pirmasis yra. Vyras klausia moters nuomonės. Su tokiais žodžiais kaip: "Ką manote?" arba "Ką jūs darytumėte?" Vadinasi, jei vyras nepamiršta moters bendraudamas, vadinasi, jis ją gerbia. Ir atvirkščiai, vyras gali bendrauti su kitu vyru, pavyzdžiui, dėl jo buto remonto.

Jis gali bendrauti ir net neklausti savo moters, ką ir kaip. Jis tiesiog sakys tai, kas, jo manymu, yra teisinga. O remontas paprastai paveikia visus tame bute gyvenančius žmones.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip vyras kalba apie jam ir jo moteriai rūpimus dalykus. Jei jis pateikia savo nuomonę kaip vienintelę teisingą, vadinasi, jis negerbia savo moters. Jis nemano, kad jos nuomonė ko nors verta. Jei vyras domisi moterimi, klausia jos nuomonės, jis ją gerbia.

Tai nereiškia, kad vyras turi būti šimtu procentų paklusnus, ne. Tiesiog žmonės, jei jie gerbia vienas kitą, turi įsiklausyti vienas į kitą ir rasti pusiausvyrą, rasti kompromisą.

Antra. Vyras taip pat vartoja šiuos žodžius: "Žinoma, kad gali", jei moteris jo ko nors klausia. Jei vyras gerbia moterį, jis iš karto savo žodžiais paaiškins, kad nereikia jo ko nors klausti. Na ne, suprantama, kad būna atvejų, kai reikia ko nors paklausti vyro, paprašyti jo leidimo. Bet tai būna tada, kai kas nors tiesiogiai susiję su žmogumi.

Tačiau tokie dalykai kaip: "Ar galiu išeiti su draugėmis?", "Ar galiu dėvėti šiuos daiktus?" arba "Ar galiu naudotis internetu?" Vyras visada turėtų duoti leidimą. Taip, būna įvairių situacijų, vyrai labai mėgsta drausti moterims ką nors daryti. Bet jei vyras draudžia, jis tarsi sako: "Aš protingas, žinau, kas geriausia, o tu nieko nesupranti."

Nesiginčiju, kartais taip tikrai nutinka, tada verta klausytis žmogaus. Tačiau jei esate du protingi ir savarankiški žmonės, nereikėtų nieko drausti. Esate visaverčiai asmenys, o ne daiktai, kuriais galima ramiai manipuliuoti. O jei yra intelekto ir pagarbos, vyras sakys: "Leidžiu tau daryti bet ką, nes tavimi pasitikiu. Ir esu tikras, kad viską žinai, viską darysi protingai."

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau