Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Rugsėjo » 9

Santykių astrologija

Nė vienas nėra tobulas, visi klysta ir tikisi, jog pasimokys. Tačiau kartais įsitraukiama į toksiškus santykius, nesugebama ištrūkti iš užburto rato, pakartotinai pasirenkami netinkami partneriai. Vienintelis būdas išsivaduoti – praregėti ir visiems laikams suaugti. Sužinokite, kokias klaidas daro skirtingi Zodiako ženklai.

Avinas (03.21–04.20)

Šio ženklo atstovai pasitiki savimi ir lengvai tveria vienatvę. Antroji pusė jiems nėra būtinybė ar siekiamybė. Savarankiškieji Avinai itin saugo nepriklausomybę, tačiau ši savybė gali būti jų Achilo kulnas. Bendraudami elgiasi kaip lyderiai ir bosai. Tai puiku tik tuo atveju, jei partneris nelaikomas… pavaldiniu. Atminkite, jog sveikuose santykiuose nėra vienintelio svarbiausio asmens, aplink kurį suktųsi visata. Per dažnai trokštate, kad klausytų tik jūsų nuomonės, ir tikitės, jog antroji pusė su jumis elgsis kaip gerbėjas su pramogų pasaulio žvaigžde. Meilė nėra dar viena jūsų nuosavybė. Nelaikykite santykių savaime suprantamu dalyku, dėl kurio nereikia stengtis. Mokykitės išklausyti ir paisyti partnerio poreikių.

Jautis (04.21–05.21)

Šio ženklo atstovai – užsispyrę konservatoriai. Tačiau ne visada supranta, kad pasipriešinti pokyčiams galima ir emocijomis. Jaučiai ramūs, nepajudinami kaip stovintis tvenkinio vanduo. Trokšta harmoningų santykių, todėl dažnai nutyli, neišreiškia minčių ir jausmų. Tyla panaši į tiksinčią bombą. Jei nuolat nutylėsite nepatinkančius dalykus, nekalbėsite su partneriu apie bendravimo problemas, pyktis kaupsis, kol prasiverš nevaldomu priepuoliu. Manote, kad nekreipdami dėmesio į nesklandumus darote gera? Iš tikrųjų apsimetinėjate, vengiate sunkių, tačiau būtinų pokalbių. Laikydami viską viduje, galiausiai pasipiktinsite partneriu ir nutrauksite santykius.

Dvyniai (05.22–06.21)

Tai žmonės, bėgantys nuo jausmų, o ne stojantys su jais į akistatą. Pasipustę padus pirmieji nutraukia draugystę, kol jų nepaliko. Sunkiai sukuria intymų ryšį ir paniškai bijo aiškintis santykių. Dvyniai garsėja nepastovumu, tačiau nė sekundei neatsigręžia į praeitį ir nesusimąsto, kodėl nuolat bėga. Jiems patinka leisti laiką su antrąja puse, tačiau tik, kol linksma ir smagu. Vos tik kyla problemų, Dvynius sukausto baimė patirti dvasinį skausmą. Jie atsisako suaugti. Tai nereiškia, kad esate tingus meilužis ar bijote įsipareigojimų (su tinkamu žmogumi), bet nesutarimai jums – santykių pabaiga, o ne galimybė siekti augimo ir kompromiso. Tikra meilė reikalauja pastangų ir darbo, tačiau už tai bus atlyginta.

Vėžys (06.22–07.22)

Norint prisibelsti į Vėžio širdį, pirmiausia tenka įveikti pažeidžiamą asmenybę saugančius devyniomis spynomis užrakintus plieninius vartus. Partneriui tenka pelnyti pasitikėjimą. Pagaliau pasiekus lemiamą santykių tašką, Vėžiai atsipalaiduoja ir sugriauna užkardas. Esate atsidavę ir labai mylintys. Tačiau įsijautę į antrosios pusės poreikius prarandate ribas ir individualumą. Priklausomybė ir asmeninių ribų nebuvimas gali būti pavojingi. Mat netenkate savo tapatybės. Darote viską, kas svarbu partneriui, ir paskęstate jame. Susimąstykite, jei draugai sako, kad jūsų elgesys pasikeitė pradėjus bendrauti su nauju mylimuoju (-a). Nepamirškite, jog esate ypatingi tokie, kokie esate. Nereikia tapatintis su partneriu.

Liūtas (07.23–08.21)

Šio ženklo atstovai šviečia ir šildo kaip saulė. Kai gyvenimas gražus, jie jaučiasi puikiai, tiesiog skraido padebesiais ir mėgaujasi dėmesiu. Liūtams svarbu, kad aplinkiniai juos pastebėtų. Bet kai horizonte pasirodo pavienių debesėlių, jų nuotaika subjūra. Galiausiai jie išspjauna ugninius jausmus ant artimiausio žmogaus. Žinoma, Liūtai negali kaupti visko savo viduje, nes gimę scenai. Visgi antroji pusė – ne kempinė. Kartais žmonės negali priimti kitų problemų, net jei myli iki Mėnulio ir atgal. Artimieji taip pat turi kasdienių rūpesčių, svarbių pareigų, neretai juos apninka sunkios emocijos. Nustokite savo partnerį laikyti šiukšliadėže.

Mergelė (08.22–09.23)

Šio ženklo atstovai – perfekcionistai tiek darbe, tiek santykiuose. Žinoma, jiems nereikia patarimų ir pagalbos. Jų gyvenimo moto: „Aš galiu susitvarkyti savarankiškai“. Pradėjusi susitikinėti Mergelė stengiasi kuo greičiau užbaigti rožinių akinių stadiją ir žvelgia į naują mylimąjį pro padidinamąjį stiklą. Ilgainiui ima erzinti tam tikros partnerio keistenybės, įpročiai, frazės, elgesys, mąstymo modelis. Mergelė užsigeidžia keisti mylimąjį. Tai daro nuoširdžiai tikėdama, jog auklėja dėl kilnaus tikslo, mano, kad partneris turėtų būti dėkingas. Galite kritikuoti ir mokyti, tačiau nesitikėkite, kad aplinkiniai kentės tironiją. Kiekvienas nori būti mylimas toks, koks yra. Leiskite žmonėms augti savarankiškai. Nustokite pernelyg kontroliuoti.

Svarstyklės (09.24–10.23)

Labiausiai iš visų Zodiako ženklų mėgsta socialines kaukes ir slepiasi po dirbtine šypsena. Taip yra ne todėl, kad būtų neautentiškos, o todėl, kad nenori siūbuoti valties, net kai nesutinka su kita nuomone. Šio Zodiako ženklo atstovai renkasi ne tiesą, o apgaulingą tylą. Santykiai tęsiasi, net kai peržengiamos visos ribos. Visgi išaušta akimirka, kai netikra šypsena pradeda trūkčioti. Tuomet neatlaiko ir nervai. Svarstyklės per kelias sekundes virsta iš angelo į demoną. Ir toliau išlaiko ramią išvaizdą, tačiau kiekviename žingsnyje naudoja slaptus ginklus ir skaudina žodžiais. Tai vadinama pasyviu psichologiniu smurtu. Antroji pusė nepasikeis taip, kaip norėtumėt (nebent pradėsite apie tai kalbėti), todėl nuolat pyksite dėl smulkmenų. Bambeklių gyvenimas nelengvas.

Skorpionas (10.24–11.22)

Viskas arba nieko. Pirmyn arba atgal. Taika arba karas. Juoda arba balta. Šio Zodiako ženklo atstovai – kraštutinumų mėgėjai. Gali nukreipti energiją į tikslus. Tačiau jei bus kažkuo nepatenkinti, pyktį lies ne ant savęs, o ant aplinkinių. Skorpiono nuodai gali išdeginti žemę ir širdį. Jei partneris išsako nuomonę, bando padėti bei nuraminti, daro bet ką, kad jums pagerėtų, elgiatės priešingai – pykstate ir skaudinate. Sulaukę dėmesio ir atjautos pradedate gintis kaip sužeistas žvėris. Per kiekvieną santykių audrą elgiatės lyg būtumėte su antrąja puse ne komanda, o priešininkai. Tokia elgsena – tik nenaudinga gyvybinė reakcija. Mokykitės valdyti emocijas ir nukreipkite jas į kažką konstruktyvaus.

Šaulys (11.23–12.22)

Šauliams gyvenimas – nesibaigiančios linksmybės. Jei situacija tampa nemaloni ir įtempta, skubiai pasišalina iš įvykio vietos. Nesidalija su antrąja puse baimėmis, jausmais, svajonėmis. Susipykę nesprendžia problemų, o bėga guostis draugams. Bičiuliai dažniausiai žino apie Šaulio santykius daugiau nei jo antroji pusė. Negali liautis skalbę savo apatinių viešai. Tai labai trukdo darniems santykiams. Išsipasakoję aplinkiniams sulaukia vienašališkų nuomonių ir patarimų. Pastaruosius priima už tikrą tiesą. Jų meilės santykius kuria ne du, o mažiausiai trys asmenys. Neturi nė menkiausio supratimo, ko nori iš sąjungos. Vienintelis būdas spręsti problemas – atvirai, nuoširdžiai kalbėti ir nebijoti atskleisti tikrųjų jausmų.

Ožiaragis (12.23–01.20)

Ožiaragiai sudaro tvirtas sąjungas, nesivaiko iliuzijų. Nebijo daug dirbti dėl santykių. Net moka džiaugtis sukurta gerove. Paprastai šio Zodiako ženklai atstovai ištikimi šeimai ir konservatyvioms vertybėms. Visgi kartais į paviršių išlenda paslėptas Ožiaragių pesimizmas. Net kai, rodos, niekas netemdo laimės, jie pradeda skųstis gyvenimu, kitais žmonėmis, o vėliau ir partneriu. Taip elgiasi ne todėl, kad būtų tamsos riteriai ar pikų damos. Pesimizmas – jų gynybinis mechanizmas. Ožiaragiai slapta bijo, kad kažkas nepasiseks. Nuogąstauja, kad santykiai, į kuriuos investuota tiek daug jausmų ir energijos, žlugs. Meskite iš galvos šias mintis. Neatstumkite žmonių. Atminkite, kad esate verti meilės ir ne visi santykiai baigiasi širdgėla.

Vandenis (01.21–02.18)

Šio ženklo atstovai laikomi lengvabūdžiais. Jie ne iš piktos valios elgiasi lyg maži vaikai. Vandeniai santykiuose gali būti aikštingi ir kaprizingi. Negalite kontroliuoti žmonių ar įvykių tik todėl, kad bijote pokyčių. Blogiausia, jog Vandeniams atrodo, kad visi negalvojantys taip, kaip jie, nusistatę prieš juos. Užuot bandę eiti į kompromisus arba dirbti išvien su partneriu, šio Zodiako ženklo atstovai paverčia nesutarimus mūšio lauku. Jums patinka reikšti mintis, įrodinėti tiesą ir demonstruoti intelektinį pranašumą. Tai verčia jus jaustis nugalėtoju. Meilė – tai ne varžytuvės, kuris geresnis. Stenkitės atverti širdį ir dalytis, nepaisydami, kas buvo teisus, o kas klydo. Ieškokite, kas jus vienija.

Žuvys (02.19–03.20)

Kalbant apie romantinius santykius, šio ženklo atstovai svajoja jaustis lyg pasakoje. Pernelyg idealizuoja partnerius. Svajoklės neadekvačiai vertina realybę, gali nepastebėti perspėjančių ženklų. Labai dažnai būtent Žuvys patenka į toksiškų santykių pinkles. Net paaukoja tam tikrą asmeninio gyvenimo dalį, kad išsaugotų skausmingą ryšį. Visi gali turėti ydų ir keistenybių. Visgi nenormalu santykiuose atsisakyti pomėgių, draugų, svajonių. Turite spindėti ir gyventi dėl savęs, o ne dėl kito žmogaus laimės. Niekada neatsižadėkite savęs dėl kito asmens, nes tai nėra sveika meilė. Nusipelnėte būti savo gyvenimo kūrėjais. Tad vadovaukitės vidinėmis nuostatomis, o ne primestomis taisyklėmis. Pagrindinė pamoka Žuvims – išmokti priimti tikrovę ir nebijoti plaukti pasroviui.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau