Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 16

Ką daryti, kai tau per 40 metų ir gyvenime turi viską, išskyrus vyrą?

Kaip rasti žmogų santykiams...

Taigi jums reikės atlikti 9 veiksmus:

1. Kodėl? Visiškai paprastas atsakymas į klausimą: "Kam tau reikia vyro?

Jei jums reikia, kad kas nors patvirtintų, kad jūs vis dar Oh-oh-go, arba, norite paįvairinti savo laisvalaikį, nes nuobodu "liesas" vyras, arba reikia "žaismingas šunelis" įdomus - kas gali uždrausti jums? Kitaip tariant, motyvas gali būti bet koks. Daug svarbiau, kad jis būtų nuoširdus.

Vienintelis motyvas "kodėl ir dėl ko" yra jūsų nuoširdus (tikrasis) motyvas, kuris atsiskleidžia tam tikru būdu. Į klausimą atsakykite bent 16 kartų stulpeliais. Po kiekvieno atsakymo užduokite sau papildomą klausimą: Kodėl?

Atsikratyti vienatvės ir nuobodulio (kam?)

  1. Kad gyvenimas būtų geresnis (kam?)
  2. Būti laimingesniems (kodėl?)
  3. Jausmų stoka (kam?)
  4. Pavargote užmigti vieni (dėl ko?)
  5. Pratęsti jaunystę (kam?)
  6. Ir taip toliau...

Esmė yra nustatyti tikrąjį motyvą, kitaip jūsų motyvai konfliktuos, susidarys "dviejų kiškių" situacija, kur vienas kiškis - matomas (kuris yra sąmoningas ir nori turėti omenyje), o antrasis kiškis - nematomas (nesąmoningas motyvas, kuris yra pasąmonėje). Esmė ta, kad nesugausite nė vieno kiškio.

Jei kažkas nepavyksta, tikriausiai turite du tikslus, kaip du kiškiai, tik vienas kiškis yra matomas, o kitas nematomas (nesąmoningas). Na, juk negalite atsiskirti ir vienu metu gaudyti abiejų triušių, ar ne?

Jei negalite pagauti matomo kiškio, vadinasi, nematomas kiškis veda jus kartu. Kai suprasite savo tikrąjį tikslą (nežinomą), nematomas kiškis pasireikš, taps matomas. Nuo tada jis jums nebėra problema. Tai, kas sąmoninga, mums nekelia grėsmės. Jums beliks nustatyti savo tikslų prioritetus, paskirti sau pagrindinį kiškį.

2. Apibūdinkite ir nupieškite (mintyse arba popieriuje) norimą žmogų, visiškai atitinkantį ankstesniame punkte pateiktą atsakymą.

Įtraukite visas detales - nuo išorinių (aukštas, gražus, atletiško kūno sudėjimo šviesiaplaukis vyras) iki asmeninių (amžius, išsilavinimas, veikla, pomėgiai...).

Trys pagyvenusios moterys katalikės kalbasi kavinėje prie kavos puodelio. Pirmieji pasigyrimai: mano sūnus jau yra klebonas, kai jis įeina, visi sako "tėveli". Antrasis giriasi: mano - kardinolas. Kai jis įeina, visi sako: "Jo Eminencija!" Trečiasis sako: "Mano sūnus yra šešių pėdų ūgio gražuolis striptizo šokėjas. Kai jis įeina, visi sako: "Dieve mano!!!"

3. ištirkite, kokios moterys domina šį vyrą.

Pavyzdžiui, jei esate nuobodus, įsižeidęs, į didįjį verslą pasinėręs geležinis "kalavijų karalienės" perkrautas intelektualas, užduokite sau klausimą: kodėl jis būtų toks "laimingas"? Kitaip tariant, pagalvokite, kuo galėtumėte būti įdomūs minėto tipo vyrams? Ar tai, ko norite, sutampa su tuo, ką realiai galite pasiūlyti ir (arba) pateikti?

Išsamiai aprašykite, aprėpkite visus galimo kandidato "ant sosto" numatomo vyro parametrus: pagrindiniai parametrai - amžius, kūno tipas, plaukų spalva, intelektualinis-paprastas-pasaulėžiūrinis-karalius-svajotojas, dirbantis ar einantis tik į sporto salę ir grožio saloną? Kokio amžiaus turite atrodyti, kad pritrauktumėte tokį vyrą?

Šiuo atveju nėra labai svarbu, ar teisingai atitinkate aprašymą, ar ne. Svarbu tai, kad tipas gali neatitikti jūsų asmeniškai, ir jūs patys būsite įsitikinę, kad jums netinka.

4. Sąžiningai atsakykite į du klausimus. Ar esate tarp tų, kurie susidomėtų tokiu žmogumi? Jei ne, ar galėtumėte pakoreguoti savo parametrus taip, kad patektumėte į jo troškimų ratą?

Supraskite, kad, pavyzdžiui, tikėtina tokia situacija: iš pradžių aprašote neegzistuojantį idealą, kad jo nerastumėte. Nors sąmoningai teigiate, kad jos ieškote. Tačiau jūs turite "aukštą kartelę". Taigi jūs persekiojate tai, ko nėra, ir turite galimybę teigti, kad, kaip sakoma, tikrų vyrų jau seniai nebėra.

To priežastis gali būti nesąmoninga santykių baimė. Ir baimės priežastis - fono neigiama patirtis, baimė, kad jūs "nesate formatas" ir pan., kiekvienu atveju būtina ištirti, nes nėra vienodų ir standartinių priežasčių.

5. Neprivalomas punktas tiems, kurie į abu ankstesnio punkto klausimus atsakė "ne". Grįžkite prie 2 punkto, supaprastinkite žmogaus įvaizdį, kad 4 punkte bent jau atsakytumėte "taip" į antrąjį klausimą, bet tuo pat metu jis ir toliau visiškai atitiktų jūsų kodėl.

Supaprastinti įvaizdį įmanoma tik tada, jei perprasite galimą santykių baimę ir išsiaiškinsite baimės priežastis. Žinoma, ne šiaip sau, čia reikalingas psichoterapinis darbas, ir konkrečiai trimis lygmenimis.

Pavyzdžiui, jūs padidinote jo amžių arba sumažinote jo statusą iš oligarcho į verslininko. Jūs pakeitėte (sumažinote) jo ūgį, leidote jam nuplikti (neišsigąskite, kalbu apie nuplikusius brutalus. Tačiau jis vis tiek turėtų atitikti pagrindinį pirmojo punkto kriterijų "kodėl". Nereikia savęs versti prievarta imti tai, kas "neverta".

6. Neprivalomas punktas tiems, kurie į 4 punkto antrąjį klausimą atsakė "ne". Tiksliai nustatykite, kaip per protingą laiką sugriežtinti savo parametrus, ir tai padarykite.

Pavyzdžiui, jei manote, kad jūsų vyrui (kurį apibūdinote) trūksta anglų kalbos įgūdžių, išmokite to arba pasitaisykite. Arba vietoj akinių (pavyzdžiui, nešiojate akinius) įsidėkite kontaktinius lęšius. Numeti (priaugti) keletą kilogramų svorio. Prisijunkite prie sporto salės. Pasididinkite / sutrumpinkite plaukus, pakeiskite garderobą ir t. t.

7. Išspręskite bet kokius vidinius blokus, kurie gali trukdyti jums užmegzti santykius (traumos, gimdymo scenarijai, ribojantys įsitikinimai ir pan.). Visa tai atrasite patys, dirbdami su mano algoritmu.

8. Suraskite vietą (-as), kur tokie vyrai yra susikūrę lizdus, kur jie būriuojasi.

9. Atsidurkite toje vietoje ir elkitės pagal situaciją.

Taigi laukimas prie oro jūros nepadės. Moters sveikata ir išvaizda nėra begalinė. Kai viduje nuspręsite, kad "viskas beprasmiška, nėra tinkamų vyrų" ir panašiai, gamta jus išjungs iš "tinkamų" moterų gretų, atsiprašau už tiesmukiškumą. Kitaip tariant, senatvė ateis dar greičiau, nei galėtų. Veido tempimas ir lūpų bei antakių ryškinimas nebus svarbus, nebent tam, kad supykdytumėte draugus, jog ryte einate į darbą (ar pasivaikščioti), o vakare - į tuščią butą ir šaltą lovą.

Galiu jums padėti, jei rimtai ketinate atidėti senatvę ir (arba) nenorite visą likusį gyvenimą skirti suaugusiems vaikams ir (arba) darbui ir (arba) verslui. Ketinkite dar porą dešimtmečių gyventi visavertį gyvenimą tik dėl savęs. Pakilkite nuo kompiuterio/rūkalo/plokštės ir užsiimkite savimi, savo kūnu, siela ir moteriška laime.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau