Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 22

WEF nori priversti visuomenę nešioti "smegenų implantus", kad elitas galėtų skaityti

"Jūs NIEKO negalite padaryti." 

Pasaulio ekonomikos forume padarytame vaizdo įraše matyti, kaip direktorius Klausas Švabas (Klaus Schwab) kartu su vienu iš "Google" įkūrėjų Sergejumi Brinu (Sergey Brin) rengia sąmokslą į mūsų galvas įmontuoti "smegenų implantus", kad globalistinis Pasaulio ekonomikos forumas galėtų "matuoti jūsų smegenų bangas" ir skaityti jūsų mintis.

Pasak WEF direktoriaus Klauso Schwabo, turtingo Trečiojo reicho pramonininko įpėdinio, "smegenų implantai" bus įdiegti per 10 metų, ir "jūs nieko negalite padaryti!"

Nerimą kelianti proto kontrolės fantazija, kurią išdėstė aiškiai susijaudinęs Klausas Schwabas, buvo įrašyta per 2017 m. Pasaulio ekonomikos forumo aukščiausiojo lygio susitikimą Davose (Šveicarija) ir tik neseniai pasirodė viešojoje erdvėje. Pagal Schwabo pateiktą smegenų implantų diegimo grafiką, jie bus pradėti naudoti 2027 m., t. y. vos po penkerių metų.

Šis vaizdo įrašas pasirodė po kelių kitų nerimą keliančių vaizdo įrašų ir pareiškimų, kuriuose Švabas ir kiti WEF elito atstovai atvirai išreiškė norą gyventi pažemintai ir paniekintai, kol taps masinio išnykimo auka. Dabar WEF atvirai bando priversti žmoniją valgyti vabalus ir vabzdžius bei gerti perdirbtą tualetinį vandenį, užstoti saulę "kosminiais burbulais", "užimti" įtakingus postus "prasiskverbusiose" pasaulio vyriausybėse ir galiausiai išnaikinti mažiausiai 94 % pasaulio gyventojų.

WEF taip arogantiškai siekia savo tikslų ir taip įsitikinusi, kad jų neįmanoma sustabdyti, kad yra pasiryžusi viešai prisipažinti apie savo niekingus tikslus.

2017 m. per savo kalbą apie "implantų" prievartinį įvedimą į paprastų žmonių smegenis ir kiekvienos jų minties sekimą prie Švabo scenoje prisijungė vienas iš "Google" įkūrėjų Sergejus Brinas, vienas iš svarbiausių didžiųjų technologijų transhumanistų scenos veikėjų.

Transhumanistinis dirbtinis intelektas "paliečia kiekvieną iš pagrindinių [Google] projektų, pradedant paieška, nuotraukomis ir baigiant reklamomis", - kartu su Švabu scenoje kalbėjo Brinas ir pridūrė, kad WEF patvirtinta technologijų tironija paliečia "viską, ką mes darome".

Švabas, gyręs pažangą technologijose, kurios tapo atvirai antižmogiškos, pasakė Brinui ir susirinkusiesiems, kad po 10 metų visi žmonės žemėje nešios smegenų implantus. Tai leis WEF ir jų bendrininkams "išmatuoti jūsų smegenų bangas" ir "iš karto pasakyti, kaip reaguoja žmonės".

Esu tikras, kad sutiksite, labai naudingi duomenys elitui, siekiančiam savo tikslo - pasaulinio totalitarinio fašizmo su žmonija ant kelių.

"Ar galite įsivaizduoti, kad po 10 metų, kai mes čia sėdėsime, turėsime implantą smegenyse ir aš iškart pajusiu - nes jūs visi turėsite implantus. Aš galiu išmatuoti jūsų smegenų bangas ir iš karto pasakyti, kaip žmonės reaguoja, arba galiu pajusti, kaip žmonės reaguoja į jūsų atsakymus", - pasakė Švabas Brinui, kuris nustebęs žiūrėjo į jį.

"Jūs negalite to sustabdyti!" Švabas gyrėsi savo tironišku planu.

Tai ne pirmas kartas, kai WEF pripažįsta, kad juos žavi minčių kontrolės technologijoms būdingos galimybės. Šių metų pradžioje jie buvo užfiksuoti internete šveičiantys savo planus naudoti minčių kontrolę masėms pasitelkiant pažangiausią garso bangų technologiją.

Klauso Švabo WEF nelaimei, internetas yra amžinas.

2018 m. jie paskelbė straipsnį Minčių kontrolė naudojant garso bangas? Klausiame mokslininko, kaip tai veikia. Žinoma, jis buvo ištrintas iš jų svetainės, tačiau "Wayback Machine" dėka turime jų technokratinio ištvirkimo įrodymų.

Nors iš pirmo žvilgsnio daugelis gali atmesti Švabo fantazijas apie smegenų implantus kaip mokslinės fantastikos filmų medžiagą, "Liaudies balsas" atidžiai nušvietė galingąjį Pasaulio ekonomikos forumą ir jų distopinius planus žmonijai, parodydamas, kad į Švabo ir jo bendraminčių pareiškimus reikėtų žiūrėti labai rimtai.

Kaip jau minėta, Švabas yra galingo Trečiojo reicho pramonininko sūnus. Pasitelkdamas Pasaulio ekonomikos forumą, kuriame jis susivienijo su Izraelio mokslininkais, didžiųjų technologijų oligarchais ir giluminės valstybės agentais, Švabas planuoja įgyvendinti tai, kas prilygsta tikram pasauliniam fašizmui - visuotiniam korporacijos ir valstybės susijungimui.

Suverenitetas bus tik tolimoje praeityje egzistuojanti sąvoka. Konstitucijos nebus vertos popieriaus, ant kurio buvo surašytos. Prezidentai ir ministrai pirmininkai bus globalistinės oligarchijos marionetės.

Kai WEF "užims" pakankamai vietų vyriausybėse, Didysis persitvarkymas, varomas Didžiosios technologijų "ketvirtosios pramonės revoliucijos", pertvarkys pasaulį, o tariamai demokratiškai išrinktos vyriausybės dalysis įstatymų leidybos valdžia su megakorporacijomis ir WEF.

Pasak WEF, po "ketvirtosios pramonės revoliucijos" žmonių kūnai bus "tokie aukštųjų technologijų, kad nebegalėsime atskirti, kas yra natūralu, o kas nenatūralu".

Pasaulio ekonomikos forumas, jau pradėjęs slaptas politines operacijas, savo gretose turi įtakingų politikų. Nors WEF daugiausia įdarbino kairiųjų autoritarų, jo gretas papildė konservatoriai, įskaitant Kongreso respublikonus Daną Crenshaw ir Elise Stefanik.

Pats Klausas Švabas (Klaus Schwab) asmeniškai paminėjo Kalifornijos gubernatorių Geviną Niusomą (Gavin Newsom) ir autoritarinius Kanados ministrus pirmininkus Džastiną Trido (Justin Trudeau) ir Džakindą Ardern (Jacinda Ardern) iš Naujosios Zelandijos kaip tris savo mėgstamiausius WEF korumpuotus valstybės pareigūnus.

Technologijos yra ne itin slaptos Klauso Švabo darbotvarkės pagrindas. Praėjusią savaitę jo pavaduotojas WEF Yuval Noah Harari paaiškino, kad pasaulio elitas išgyvens artėjantį masinį išnykimą "technologinės Nojaus arkos" dėka.

Jei nenorite ateities, kurioje jūs ir jūsų vaikai nešiosite smegenų implantus, leidžiančius globalistiniam elitui skaityti ir kontroliuoti jūsų mintis, metas pareikšti savo poziciją.

Jei norite išvengti masinio išnykimo, kurį išgyvens nedidelė pasaulio gyventojų mažuma jų "technologinėje Nojaus arkoje", turite atsispirti WEF šauksmui. Švabo ir jo bendraminčių pareiškimus reikia vertinti labai rimtai.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau