Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 24

WEF Tituluoja Čarlzą ‘Didžiuoju Perkrovimo Karaliumi’

Jau kelis dešimtmečius klimato kaita bandoma pateisinti radikalius politikos pokyčius. Tačiau "Didysis perkrovimas" yra ambicingiausias ir radikaliausias planas, kokį pasaulis yra matęs per kelias kartas, ir mes pirmą kartą pajuntame jo žlugdančios darbotvarkės poveikį - sparčiai didėjančios sąskaitos už degalus ir energiją.

2020 m. birželį Pasaulio ekonomikos forumas (toliau - WEF) ir tuometinis princas Čarlzas (toliau - Čarlzas) pradėjo įgyvendinti "Didįjį perkrovimą". Straipsnyje, kuriuo buvo paskelbta apie jo pradžią, Klausas Schwabas (Klaus Schwab) rašė, kad "visi mūsų visuomenės ir ekonomikos aspektai" turi būti "pertvarkyti", pradedant švietimu ir baigiant socialinėmis sutartimis bei darbo sąlygomis. "Kiekviena šalis, nuo Jungtinių Valstijų iki Kinijos, turi dalyvauti, o kiekviena pramonės šaka, nuo naftos ir dujų iki technologijų, turi būti pertvarkyta... Trumpai tariant, mums reikia kapitalizmo "Didžiojo perkrovimo"."

Čarlzas teigė: "Neatsilikdamas nuo kitų: "Turime puikią galimybę pasinaudoti šia [koronaviruso] krize - dėl jos sukeltų precedento neturinčių sukrėtimų žmonės gali tapti imlesni didelėms permainų vizijoms... Tai galimybė, kurios niekada anksčiau neturėjome ir galbūt niekada daugiau neturėsime."

Tai įdomu, nes prieš kelerius metus Čarlzo milijardierių šeima, Vindzorai, bandė pasinaudoti valstybiniu skurdo fondu, kad padėtų šildyti savo rūmus. Kaip rašo "Independent", "2004 m. padėjėjai skundėsi ministrams, kad karalienės sąskaitos už dujas ir elektrą, kurios tais metais išaugo 50 proc. ir sudarė daugiau nei 1 mln. svarų sterlingų per metus, tapo "nepakeliamos".

Turėkite omenyje Bekingemo rūmų šildymo sąskaitas, kol karaliaus Karolio ir Klauso Šabo ekofašistinis "didysis pertvarkymas" dar labiau didina mūsų pragyvenimo išlaidas ir dar daugiau žmonių nugramzdina į skurdą.

Taisyklės tau, bet ne man.

Ir kol WEF bando priversti jus valgyti vabalus, vabzdžius ir vikšrus, vertėtų atkreipti dėmesį į tai, ką jie patys valgo. Šiam 20 metų ŽEF veteranui tai yra vieni geriausių mėsos gabalų, kuriuos galima nusipirkti už pinigus.

pasaulis, įvairenybės, WEF, didysis perkrovimas

Netrukus po "Didžiojo perkrovimo" pradžios "The Hill" rašė: "Nors daugelis detalių apie Didįjį perkrovimą nebus atskleistos iki Pasaulio ekonomikos forumo susitikimo Davose 2021 m. sausį, bendrieji plano principai aiškūs: pasauliui reikia naujų masinių vyriausybinių programų ir toli siekiančios politikos... Arba, kitaip tariant, mums reikia tam tikros socializmo formos."

Dabar, kai atskleista daugiau detalių, manytume, kad "didysis pertvarkymas" labiau primena radikalią totalitarinio komunizmo formą.

2020 m. sausį, likus šešiems mėnesiams iki "Didžiojo perkrovimo" pradžios, Čarlzas pirmą kartą per 30 metų dalyvavo WEF metiniame susitikime Davose.

"Būtent [WEF] misija [gerinti pasaulio būklę] ir neatidėliotinas poreikis formuoti ateinančius 50 metų paskatino mane šiandien, po 30 metų pertraukos, būti čia su jumis... Mes išgyvename krizę, kuri, tikiuosi, dabar jau gerai suprantama. Pasaulinis atšilimas, klimato kaita ir niokojantis biologinės įvairovės nykimas yra didžiausios grėsmės, su kuriomis žmonija kada nors yra susidūrusi", - sakė Čarlzas.

Davose 2020 m. Čarlzas pristatė tris susijusias priemones: "Terra Carta", Tvarių rinkų iniciatyvą ir Tvarių rinkų tarybą.

Ir nenuvertinkite Čarlzo. Kai 2020 m. birželį buvo oficialiai pradėtas Didysis persitvarkymas, jį pradėjo ne Švabas ar Bilas Geitsas, o Čarlzas, tuometinis Velso princas ir Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis.

2020 m. birželio 3 d., grėsminga data tiems, kurie domisi gematrija, dabar gali būti suprantama kaip Didžiojo perskaičiavimo nulinė diena.

Oficialioje Čarlzo interneto svetainėje paskelbta 2020 m. birželio 3 d: Šiandien Velso princas, pasitelkęs Jo Karališkosios Didenybės iniciatyvą "Tvarios rinkos" ir Pasaulio ekonomikos forumą, pradėjo naują pasaulinę iniciatyvą "Didysis iš naujo nustatymas".

Karališkoji tviterio žinutė skelbė: "Pertvarkymas bus pradėtas: "Iniciatyva #TheGreatReset skirta užtikrinti, kad įmonės ir bendruomenės "atsistatytų geriau", į savo veiklos pagrindą įtraukdamos tvarią verslo praktiką, kai jos pradeda atsigauti po koronaviruso pandemijos."

Tą pačią dieną WEF paskelbė vaizdo įrašą, skirtą "Didžiojo persitvarkymo" (The Great Reset) pradžiai pažymėti. Jame Čarlzas pabrėžė, kad planas - įskaitant "žaliąją" politiką, kuri dusintų verslą ir asmenines laisves visame pasaulyje - yra skubus.  Jis pažymėjo, kad tai reikštų nulinį anglies dioksido išmetimą ir anglies dioksido kainodaros taikymą šiam tikslui pasiekti.  Pasak Pasaulio banko:

Anglies dioksido kainodara - tai priemonė, kuria fiksuojamos išorinės šiltnamio efektą sukeliančių dujų (ŠESD) išmetimo sąnaudos, t. y. išlaidos, už kurias moka visuomenė, pavyzdžiui, pasėliams padaryta žala, sveikatos priežiūros išlaidos dėl karščio bangų ir sausrų, turto praradimas dėl potvynių ir jūros lygio kilimo, ir susiejamos su jų šaltiniais nustatant kainą, paprastai - išmetamo anglies dioksido (CO2) kainą.

Pasaulio bankas: Anglies dioksido kainų nustatymo prietaisų skydelis

Iš esmės tai yra anglies dioksido mokestis, kuriuo apmokestinami visi mūsų gyvenimo aspektai ir galiausiai visa gyvybė Žemėje.  Mes, kaip ir visa aerobinė gyvybė - tiek sausumoje, tiek ore ar vandenyje, - kvėpuodami arba iškvėpdami išskiriame anglies dioksidą kaip šalutinį produktą. Kvėpavimas yra natūrali ir būtina gyvenimo dalis. Kiek toli yra pasiruošę eiti su jų siūlomu anglies dioksido mokesčiu? Kokią kainą jie užkraus ant mūsų galvų? Ir kas iš to turės finansinės naudos?

Atsakymai į šiuos klausimus yra atviri. Tačiau jei atkreipėte dėmesį į Kovid pandemijos veikimą, nenustebsite sužinoję, kad Čarlzas stato britų monarchiją taip, kad ji perimtų kontrolę, kapitalizuotų ir gautų naudos iš anglies dioksido mokesčių, kuriuos ketina įvesti ŽEF.

Keista, kad WEF "YouTube" kanale yra tik trumpa ištrauka iš Čarlzo penkių minučių kalbos, pasakytos Didžiojo persitvarkymo pradžios proga.  Ar Čarlzas šiame istoriniame vaizdo įraše buvo pernelyg sąžiningas? WEF jau seniai slepia savo pėdsakus, kai informacija laikoma nepalankia jų darbotvarkei. Ar todėl Čarlzo pristatymo vaizdo įrašas buvo iškirptas?

Nesuklyskite, Čarlzas ekofašistas kelia grėsmę žmonijai, kokią ją pažįstame.

Kaip praėjusią savaitę rašė "The Telegraph", Čarlzas ir toliau iš sosto skatins ekologinę darbotvarkę, tačiau jis "akcentuos", o ne vykdys kampaniją, kaip tai darė dešimtmečius. Praėjusį penktadienį per televiziją pirmą kartą kreipdamasis į tautą Čarlzas sakė:

"Man nebebus įmanoma skirti tiek daug savo laiko ir jėgų labdaros organizacijoms ir klausimams, kurie man taip rūpi. Tačiau žinau, kad šį svarbų darbą toliau atliks patikimos kitų rankos."

Kaip pranešė "The Telegraph", mažai tikėtina, kad monarchė dalyvaus COP27.  Taip pat mažai tikėtina, kad jis atsisakys savo gyvenimo darbų. 

Čarlzo pasaulinis karas

Vaizdo įraše, įrašytame 2020 m. rugsėjį Niujorke vykusios Klimato savaitės atidarymo proga, Čarlzas paragino sukurti "Naują Maršalo Planą" kovai su pasauline klimato kaita - tai nuoroda į JAV planą padėti Europai po Antrojo pasaulinio karo.

Šalių konferencijoje COP26 jis dar labiau sustiprino šią karinę retoriką, ragindamas rengti karinio pobūdžio kampaniją:

"Mums reikia didžiulės karinio pobūdžio kampanijos, kad sutelktume pasaulinio privataus sektoriaus jėgą, kurio turimi trilijonai gerokai viršija pasaulio BVP, ir su didžiausia pagarba net pasaulio lyderių vyriausybėms jis suteikia vienintelę realią galimybę pasiekti esminių ekonominių pokyčių".

Ar Čarlzas ragina "pasaulinį privatųjį sektorių" panaikinti nacionalinių vyriausybių, kurios yra mūsų išrinkti atstovai, autoritetą ir perimti valdžią kariniu stiliumi, t. y. įvykdyti valstybinį perversmą?

Ar Čarlzas ragina panaikinti suverenitetą ir pakeisti jį WEF transhumanistiniu fašizmu?

Žmonijos vardu galime pasakyti "ne, ačiū", Čarlzai. Ne tavo anglies dioksido mokesčiui ar bet kokiai kitai pinigų uždirbimo schemai, kuria siekiama pasipelnyti iš pačios gyvybės, ir ne tavo pasauliniam karui.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone. P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau