Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 29

40-ies metų nuotakos

Rudens gėlės savaip gražios...

Prieš suprasdami, kodėl vyresnei nei 40 metų moteriai reikia šeimos, verta pagalvoti, kodėl šiuo gyvenimo laikotarpiu ji yra vieniša. Priežastys bus, žinoma, kiekvienas turi savo, bet bendrosios tendencijos yra tokios: išsiskyrusios moterys su anamnezėje nemalonių prisiminimų apie santuoką, našlės, kurios po jo mirties, "idealizavo" mirusio vyro įvaizdį ir yra įsitikinę, kad antrasis toks idealas nėra; moterys niekada nesusituokė, ir nepriklausomas ir neturi idėjos, kaip visa tai - gyventi kartu.

Natūralu, kad tokių moterų motyvacija kurti šeimą bus gana miglota ir atitinkamai, kai nėra aiškaus vaizdo, kodėl ir visiškai neaišku, kaip tai turėtų būti įgyvendinta. Tačiau pirmiausia moteris, prieš pradėdama galvoti apie santuoką, turėtų suprasti, kas ji yra, kokie jos poreikiai, kaip ji gali juos įgyvendinti savarankiškai. Tada suvokti, kokie jos poreikiai yra susiję su šeimos kūrimu?

Pažvelkime į tipinius.

Sustiprinti savo finansinę padėtį dėl vyro, kuris sugeba stovėti ant kojų. Daugelis moterų svarsto šią galimybę, nes mūsų šalyje moterų socialinės garantijos yra labai menkos. Nesakysiu, kad aplink yra daugybė jaunų moterų, kurios galvoja taip pat ir kad reikia ne tik gerai atrodyti, bet ir būti išmintingoms. Tiesiog pagalvokite, kaip galite būti įdomūs jau įsitvirtinusiam vyrui? Kas apie jus galėtų patraukti jo dėmesį? Ką galite padaryti, kad su tokiu žmogumi užmegztumėte ryšį? Jei atsakymai į šiuos klausimus jus nuliūdino, tai tikrai ne priežastis liūdėti, o priežastis tobulėti ir tikėtis sukurti šeimą yra reali, o ne fantastinė.

Susituokti ne tam, kad būtum vienas. Taip, žmogaus prigimtis yra socialinė, bet taip norisi glaustis prie kieno nors peties, ką nors apkabinti ar labiausiai būti rankose. Galbūt jums reikia ne vyro, o draugo, su kuriuo būtų taip jauku leisti laiką kartu? Juose visada rasite daug įdomios veiklos ir bendraminčių. Vienatvė visada yra viduje. Dažnai jis didėja kaip tik tada, kai jūs bandote jo atsikratyti. Vienatve reikia mėgautis, tiksliau, išmokti būti vienatvėje, tai leis jums neieškoti nieko, kad nebūtumėte vieni, ir sutikti draugišką partnerį.

Troškimas mylėti ir būti mylimam. Kad ir kaip keistai tai atrodytų jauniems žmonėms, ši motyvacija ištekėti už suaugusių moterų dažnai pasitaiko. Juk su amžiumi dažnai suvokiame, kad meilė yra bene svarbiausias žmogaus psichologinis poreikis. Ir kad gyvenime yra tiek daug tuštybės ir beprasmės tuštybės, kuri nepapildo jūsų iš vidaus, o tik atskleidžia vidinį tuštumos jausmą.

Atrodytų, kad viskas paprasta - suprasti, kas esi, kokia esi moteris, koks vyras ir ką norėtum matyti, pradėti veikti ir įgyvendinti savo tikslus, bet kažkas tau trukdo? Dažnai moterims trukdo ribojantys įsitikinimai, mitai, stereotipai ir banalūs klaidingi įsitikinimai apie santuoką po 40 metų.

Panagrinėkime dažniausiai pasitaikančius.

Po 40 metų nėra gerų vyrų - visi geri vyrai yra vedę. Tai yra mitas, nes tarp 40 ir 45 metų amžiaus būna dvi su amžiumi susijusios 42 ir 49 metų amžiaus psichologinės krizės. Šiuo laikotarpiu padaugėja skyrybų (vaikai jau užaugę, sutuoktiniai nebeturi ko jungti ir pan.), todėl šio amžiaus nuotakų ir jaunikių rinka yra ne mažiau įvairi nei jaunystėje.

Visi vyrai yra kvailiai, moteriškieji melagiai, sukčiai... ir kiti blogi žmonės. Visų pirma tai ribojantis įsitikinimas. Antra, tuos pačius blogus dalykus galima pasakyti ir apie moteris. Trečia, kituose mes matome tik savąjį. Jei jus supa "blogi" vyrai, tai verčia susimąstyti apie save ir apie tai, ar esate toks geras. Kokia jūsų tikrovė pilna tokių vyrų. Taigi, beje, jis seka ir kitą mažai pagrįstą modelį - nėra manęs verto žmogaus. Panašus visada traukia panašų, ir jei esate tikrai vertas, jus sups padorūs žmonės.

Vyrai nenori rimtų santykių. Tai taip pat mitas. Daugeliui žmonių reikia šeimos santykių, nesusijusių su seksu. Beje, vyrai rečiau renkasi likti vieniši.

Šį sąrašą lengvai gali papildyti kiekviena moteris, turinti savo individualius šeimos kūrimo modelius.

Jau nekalbant apie tai, kad moterys turi daugiau baimių, susijusių su santuoka. Baimė yra blogas patarėjas, tačiau ji gali tapti išmintingu draugu, jei pažvelgsite jai į akis, suprasite, kokią asmeninio tobulėjimo užduotį ji jums kelia, ir pasinaudosite ja savo naudai.

Svarbiausia - nepamiršti, kad esate moterys. Atkreipkite dėmesį į savo išorinę formą ir vidinį turinį ir leiskite, kad išorė ir vidus jumyse derėtų.

Tikėkite savimi. Ir nepamirškite, kad rudeninės gėlės ne mažiau gražios nei pavasarinės!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau