Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2022 » Spalio » 9

Esmė-keliautoja: kas vyksta su siela miego metu

Ekspertai atskleidė, kas vyksta su siela miego metu. Anot jų, jis išskrenda iš kūno, bet yra su juo sujungtas plona energetine gija. Nurodoma, kad sapnai - tai kelionės į kitus pasaulius, tačiau ne visi ryte juos prisimena. Esmė taip pat susijusi su žmogaus aura. Pažymima, kad miego metu žmonės yra pažeidžiami, todėl jų kūnai turėtų būti neprieinami piktavaliams.

Kalbant apie religijų suvokimą, islame mintis, kad siela palieka kūną miego metu, yra natūrali. Bet kurią akimirką Dievas gali ją atimti ir atiduoti. Jis taip pat sprendžia, kiek laiko žmogui skirta miegoti. Musulmonai tiki, kad žmonės turi dvi sielas.

Pasak indų prietarų, žmogus turi tris sielas. Pirmasis vadinamas ego, kuris egzistuoja nuo gimimo iki mirties. Antrasis suteikia jėgų išlikti budriam, o trečiasis yra laisvas, jis palieka kūną miegant, keliauja į kitus pasaulius, todėl žmonės mato sapnus, rašo Duhmaga.

Ortodoksijoje žmogaus siela visada yra kūne ir palieka jį po mirties. Beje, jis išlieka fiziniame apvalkale net ir sudarius sutartį "parduoti jį velniui", tačiau po mirties jis pasmerktas pragarui.

Liaudies žinių atveju siela skraido tik kai kuriuose žmonėse. Ypač esmė palieka kūną, kai svajojame apie savo skrydį. Dažnai ji pasireiškia vaikams fizinio ir dvasinio augimo metu. Suaugusieji taip pat skraido, bet rečiau. Mąstytojai pastebi, kad tokiais gebėjimais apdovanoti intelektualai ir visų rūšių kūrėjai.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau