Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Spalio » 16

Kodėl globalistų elitas 2022 m. turėjo sunaikinti Džordžijos gidestonus

Džordžijos Gidestonai buvo paslaptingas paminklas, ant kurio iškalti dešimt "Naujojo proto amžiaus" "įsakymų". Pirmasis įsakymas? Išlaikyti pasaulio gyventojų skaičių mažesnį nei 500 mln. žmonių. Ar pasiruošę dar vienam grėsmingam faktui? Amerikietiškuoju Stounhendžu vadinamo paminklo autoriai vis dar yra "paslaptis"... išskyrus tuos, kurie žino. Apžvelgsime daugybę šį paminklą apibūdinančių bruožų, jo tamsią žinią, raginančią įvesti Naująją pasaulio tvarką, ir paaiškinsime, kodėl jį pastačiusi slapta okultinė draugija nusprendė, kad 2022-ieji yra tie metai, kai jį reikia nugriauti.

Iš keturių masyvių piramidinio mėlyno granito plokščių pagaminti Džordžijos gidestonai buvo 20 pėdų aukščio ir sudarė paslaptingą orientyrą Elbertono apygardoje, Džordžijos valstijoje. Nors šis orientyras buvo pakankamai keistas, kad atkreiptų dėmesį iš tolo, didžiausią susidomėjimą kėlė ant akmenų užrašytas tekstas. Ant granito plokščių buvo išraižyta dešimt "įsakymų" arba "vadovų" aštuoniomis skirtingomis pasaulio kalbomis.

konspirologija, elitas, globalistai, Džordžijos Gidestonai

Trumpesnis pranešimas keturių senųjų kalbų rašmenimis užrašytas statinio viršuje: Babilono, klasikinės graikų, sanskrito ir egiptiečių hieroglifais. Svarbu pažymėti, kad pastarosios keturios senovės kalbos yra labai svarbios okultinių slaptųjų draugijų, tokių kaip masonai ir rozenkreiceriai - grupių, kurias aptarsime vėliau, - mokymuose.

konspirologija, elitas, globalistai, Džordžijos Gidestonai

 Šiuose vadovuose paliečiamos temos, kurios siejamos su "naująja pasaulio tvarka", įskaitant masinę depopuliaciją, vieną pasaulinę vyriausybę, naujo tipo dvasingumo įvedimą, užuominas apie žmonių reprodukcijos kontrolę ir eugeniką. Tačiau būtent dėl pirmojo vadovo "Gidestonai" tapo tokie kontroversiški:

Žmonių skaičius neviršijo 500 000 000 ir buvo nuolatinėje pusiausvyroje su gamta.

Norint pasiekti, kad gyventojų skaičius būtų mažesnis nei 500 milijonų, žmoniją reikia sumažinti maždaug 94 %. Dėl šios priežasties buvo manoma, kad Gidestonai yra konkretus elito suinteresuotumo masine depopuliacija įrodymas.

Ar tai skamba pažįstamai? Kiekvienas, kuris pastaraisiais metais atkreipė dėmesį, pastebėjo, kad elitas yra įsitraukęs į šį klausimą.

Bilas Geitsas (Bill Gates) buvo pagautas prisipažįstantis, kad tikisi, jog vakcinos ir gimstamumo kontrolė sumažins žmonių populiaciją.

Ir Gatesas nėra vienintelis. Klauso Švabo (Klaus Schwab) vadovaujamas Pasaulio ekonomikos forumas aiškiai išdėstė savo planus žmonijai. Švabo dešinioji ranka Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari) neseniai pareiškė, kad WEF mano, jog didžioji dauguma žmonių populiacijos yra nereikalinga ir pasenusi.

Pasak Harari, vadinamieji "paprasti žmonės" pagrįstai baiminasi ateities, kurioje jie taps "nereikalingi". Tokie nuogąstavimai yra pagrįsti, teigia Harari, kuris kalbėjo elito vardu ir patvirtino: "Didžioji dauguma jūsų mums tiesiog nereikalingi".

Harari komentarai kelia didelį nerimą, nes, kai jie pateikiami kontekste su kitų WEF patarėjų, tokių kaip Bilas Geitsas (Bill Gates) ir Džeinė Gudal (Jane Goodall), komentarais, darosi aišku, kad Džordžijos Gidestonų "įsakymų" laikosi pasaulinis elitas.

Atrodo, tarsi jie skaitytų scenarijų tiesiai iš granitinių Džordžijos gidestonų plokščių.

Ir jei jums įdomu, kas bus tie laimingieji, kurie išgyvens didįjį gyventojų skaičiaus mažėjimą, WEF turi jums atsakymą. Staigmena, staigmena: tai pasaulio elitas, kuris išgyvens masinį išnykimą dėka to, ką Yuval Harari vadina "technologine Nojaus arka".

Atsižvelgiant į tai, Gidestonai dabar yra palikti istorijai. Prieš aiškinantis, kodėl jie buvo sunaikinti, verta dar kartą priminti apie jų sunaikinimą.

Per daugelį metų šis orientyras sulaukė daug dėmesio tiek iš tų, kurie jį gerbė, tiek iš tų, kurie jo nekentė. Iš tiesų paminklas buvo keistų ritualų ir pagoniškų bei okultinių grupių susibūrimų vieta - dažnai astronominę reikšmę turinčiomis datomis. Jis taip pat buvo vandalizmo aktų taikinys, nes ant jo ne kartą purškiamais dažais buvo užrašyti satanistiniai simboliai ir pranešimai prieš Naująją pasaulio tvarką.

2022 m. liepos 6 d. apie 4 val. ryto "nežinomi asmenys" susprogdino sprogstamąjį įtaisą.

Sprogimas vieną iš plokščių pavertė griuvėsiais ir smarkiai apgadino antkapį. Po sprogimo nufilmuotas iš įvykio vietos išvažiuojantis automobilis. Džordžijos tyrimų biuras pareiškime nurodė, kad sprogimą tiria kartu su Elberto apygardos šerifo biuru.

konspirologija, elitas, globalistai, Džordžijos Gidestonai

Tada po kelių valandų statinys buvo visiškai nugriautas dėl "saugumo sumetimų".

konspirologija, elitas, globalistai, Džordžijos Gidestonai

 Guidestones liekanos

Tikrasis Stounhendžas tebestovi ir po 5000 metų, o amerikietiškasis Stounhendžas su naujos pasaulio tvarkos vedliais išsilaikė vos 40 metų.

Taigi kas įsakė pastatyti Gidestonus? Kas davė įsakymą jį nugriauti? Ir svarbiausia - kodėl?

2013 m. Vyatas Martinas, žmogus, padėjęs susitarti dėl paminklo, sakė:

Vytautas Vaittonas, kuris pasirašė susitarimą dėl užsakymo, pasakė: "Aš daviau priesaiką tam žmogui ir negaliu jos sulaužyti. Niekas niekada nesužinos".

Tačiau žinantieji niekada nebuvo "paslapties" apie tuos, kurie stovi už Gidestonų. Jie visuomet slėpėsi visiems matomoje vietoje.

konspirologija, elitas, globalistai, Džordžijos Gidestonai

Paslaptingojo žmogaus, apie kurį kalbėjo Vytas Martinas (Wyatt Martin), slapyvardis buvo "R. C. Christianas". Tai gana akivaizdi užuomina į Kristianą Rozenkreuzą (Christian Rosenkreuz), legendinį Rožinio kryžiaus ordino, dar vadinamo Rožinio kryžiaus ordinu (R.C.) - slaptos draugijos, kuri atliko paslėptos rankos vaidmenį ir šimtmečiais darė didelę įtaką pasaulio įvykiams, - įkūrėją.

Viskas šiame paminkle tiesiogiai rodė į okultinį elitą ir jo filosofiją kurstančias slaptąsias draugijas. Nors paminklo nebėra, už jo slypinčių Naujosios pasaulio tvarkos idealų - ne. Šie idealai egzistavo šimtmečius.

Tačiau XXI amžiuje viskas pasikeitė.

Anksčiau masės visiškai nesigilino į pasaulinio elito darbotvarkę, tačiau informacijos amžius sukėlė masinį pabudimą. Dabar okultinio elito planai sulaukia vis didesnio pasipriešinimo ir pasipriešinimo.

Tai mus atveda prie priežasties, dėl kurios buvo sunaikinti Gidestonai, o jų globalistinė žinia ištrinta. Klaidinančios ir painios propagandos amžiuje Gidestonai buvo tiesiog per daug aiškūs, per daug glausti ir per daug smerkiantys.

Tikrieji globalistinio elito ketinimai, įskaitant pasaulinę vyriausybę, depopuliaciją ir eugeniką, buvo tiesiog iškalti akmenyje, kad visi juos matytų.

Štai kodėl Gidestonai buvo nugriauti. Elitas nebenori, kad mes žinotume apie jų ilgalaikius tikslus žmonijai.

Nerinktas pasaulinis elitas, vadovaujamas Bilo Geitso ir Pasaulio ekonomikos forumo, įgyvendina visus Džordžijos Gidestonų įsakymus.

Šiomis dienomis jie stengiasi savo tikruosius ketinimus paslėpti po keliais sluoksniais plepalų, kiaulystės, korporacijų kalbos ir propagandos, kad masės liktų nežinioje, kur, jų manymu, jiems ir priklauso būti.

Tačiau, nors Gidestonų nebėra, dešimt "įsakymų" arba "vadovų", iškaltų ant granitinių sienų, ir toliau nušviečia tamsius elito poelgius ir paaiškina jų tikrąją darbotvarkę.

Svarbu, kad pasidalytume šia svarbia informacija ir pažadintume kuo daugiau žmonių. Tai vienintelis būdas nugalėti tuos, kurie nori įvesti Naująją pasaulio tvarką su viskuo, kas su ja susiję.

Čia, "The People's Voice", mes ir toliau demaskuosime slaptąsias draugijas, kurios valdo pasaulį, ir dokumentuosime pasaulinio elito darbotvarkę. Prašome pamėgti ir prenumeruoti toliau pateiktą vaizdo įrašą ir prisidėti prie informacijos skleidimo. Mes visi esame kartu. 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau