Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2022 » Spalio » 25

Iš prigimties netvarkingi žmonės: trys netvarkingiausi Zodiako ženklai

Jiems netvarka yra visiškai normalu.

Astrologai teigia, kad švara ir tvarkingumas būdingi ne visiems Zodiako ženklams. Ypač trims ženklams netvarkingi namai yra visiškai normalus dalykas.

Skorpionas

Skorpionai pasirengę tvarkytis prieš atvykstant svečiams, tačiau likusį laiką jiems svarbiau užsiimti namų reikalais. Šio Zodiako ženklo atstovai namuose mėgsta gulėti lovoje, žiūrėti televizorių, žaisti pulteliu, valgyti skanėstus (ne savo gamybos), bet ne valyti.

Tačiau Skorpionai seka naujausias technologijas ir pirmieji įsigyja naujo modelio dulkių siurblį, indaplovę ir pan. Tačiau kiti kambario draugai jais naudosis, bet tikrai ne Skorpionas.

Liūtas

Liūtas - neplauti indai kriauklėje nekelia nerimo. Jie tikrai viską sutvarkys, bet tik tada, kai liks laiko. Juk Liūtui svarbiausia yra jo išvaizda, o paskui visa kita. Jei Liūtas skuba į darbą, susitikimą ar pasimatymą, jam svarbiausia ne paklota lova, o išlygintas drabužis ir švarūs batai.

Dažnai Leo samdo darbuotojus, kurie padeda jiems atlikti namų ruošos darbus. Liūtai šiuo metu daugiausia dėmesio skirs papildomam uždarbiui.

Ožiaragis

Ožiaragiai negali būti vadinami nešvariais, ypač vyrai. Tačiau moterys, gimusios po šiuo žvaigždynu, mažiau atsakingai rūpinasi tvarka namuose. Jie gali valandų valandas gulėti ant lovos ir žiūrėti į voratinklius, ir net mažasis pirštelis nepajudės iš vietos, kad galėtų greitai atsikelti ir juos išvalyti.

Dažnai Ožiaragiai valymo darbus paveda savo vaikams, sutuoktiniams ir kitiems šeimos nariams. Ožiaragis gali nuspręsti tvarkytis pats, bet tam turi įvykti kažkas antgamtiško.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau