Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 28

Jie visą gyvenimą ieško vienas kito, bet taip ir nesusitinka

Jis yra perspektyvus, drąsus, nuotykių ieškantis ir malonus jaunuolis. Svajojo rasti tokį žmogų kaip Ji. Ji - vidutiniškai kukli, moteriška, mylinti artimuosius. Svajojo rasti tokį žmogų kaip Jis. Deja, jie niekada nebus kartu.

"Ar ne per daug?" - kartais klausia manęs klientai, pasakodami apie savo meilės nesėkmes ir apie tai, kad negali rasti "savo" vyro. Ir iš tiesų, ar tarp milijonų vyrų nėra nė vieno "normalaus", kuris neatitinka tokių aukštų kriterijų? Iš tiesų jų yra, tačiau yra ir veiksnių, kurie trukdo jiems susitikti. Ta pati problema kyla ir vyrams.

Jie visą gyvenimą ieško vienas kito, bet taip ir nesusitinka

Taigi, suskaičiavau 4 pagrindines priežastis:

1. Neurotiniai santykiai. Kitaip sakant, mes norime vieno, o traukia mus visai kas kita. Štai, pavyzdžiui, mergina sako vaikinui, koks jis mielas ir malonus, bet jis jai tik draugas. Tuo pat metu vienas kitą keičiantys jos partneriai nuolat priveda ją iki ašarų, pykčio priepuolių, yra neištikimu ir netgi muša. Ir tuo pat metu ji pasakoja šitam savo „draugui“ kaip jai norisi švelnių ir romantiškų santykių. O bėda čia slypi pasąmoningame potraukyje turėti kitus santykius.

2. Išmoktas bejėgiškumas. Pabandžius tam tikrą laiką susitikinėti, merginoms (kaip ir vaikinams) gali susiklostyti įsitikinimas, kad tinkamo žmogaus rasti paprasčiausiai neįmanoma. Galbūt jie susidūrė su žmogumi, kuris atstūmė, arba atvirkščiai, jų netenkino naujos pažintys. Ir ši idėja, kad niekada nepavyks rasti tinkamo žmogaus, verčia jau iš anksto visus potencialius partnerius laikyti netinkamais.

Ir net jeigu šis žmogus yra absoliučiai tinkamas, siekiant patvirtinti pasąmoningą neigiamą nusistatymą, jam bus priskirti neegzistuojantys neigiami bruožai. Juk tvirtas įsitikinimas, kad nėra vertų kandidatų, dabar jau sudaro taip galvojančios moters (ar vyro) pasaulėžiūros pagrindą. Ir jeigu šie pamatai susvyruos, tada ir žmogaus pasaulio suvokimas ims byrėti. Tai labai pavojinga psichikai, todėl gali įsijungti apsaugos mechanizmai.

3. „Aš niekam nereikalinga/as“. Šį įsitikinimą irgi galima laikyti išmoktu bejėgiškumu, tačiau jis skiriasi tuo, kad šiuo atveju mergina ar vyriškis buvo pažeminti. Pavyzdys – kai apkūni moteris be jokios regimos priežasties pradeda agresyviai elgtis su kitais žmonėmis. Juk geriausia gynyba yra puolimas, tiesa?

4. Svajonės, svajonės… Be viso to, kas čia buvo aprašyta, atsitinka ir taip, kad svajonės ir fantazijos pasirodo daug geresni už realybę, ir jauna moteris ar vyras gali nesąmoningai atstumti tuos santykius, kurie egzistuoja tikrovėje. Juk taip miela skrajoti svajonėse, kur jus tiesiogine prasme apgaubia pačios maloniausios emocijos, ir kur kas mažiau patrauklu gyventi realybėje, kurti realius santykius ir susidurti su jus bauginančiomis realiomis problemomis. Ir kaip norisi nuo viso to vėl pabėgti į fantazijas… Dėl to ištekėjusios moterys ir užmezga romanus su praktiškai nepažįstamais žmonėmis, su kuriais susipažįsta susirašinėdamos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 20:09 Receptai – Patiekalai Purūs ir skaniausi kepti pyragėliai. Tešla neprilygstama!

O pasigaminti paprasčiau nei paprasta! Nuostabūs pyragaičiai, kuriuos galima pagaminti su, bet kokiu įdaru: kopūstais, kiaušiniai ir svogūnais, su mėsa ir pan.

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau